Office of Poofness av ZAP, 29 juni

poof-1

Office of Poofness, 29 juni 2016
av ZAP
Mitt i veckan-uppdatering

Hej alla!

Allting händer riktigt fort nu. Pengarna som ska till oss kan vara här på fredag och definitivt på tisdag så att vi kan påbörja arbetet framåt. Mycket arbete har gjorts bakom kulisserna och det håller på att visa sig nu.

RV är runt hörnet liksom även globala återställningen. Det finns massor att se fram emot då kungligheter och andra börjar frigöra medel till folket. Detta kommer verkligen bli stort, det är något som är säkert.

Det är ingen hemlighet att Obama har avböjt RV fler gånger än man kan räkna nu. Han är inte här till förmån för folket eller världen, och det har blivit ganska tydligt. Han har andra dagordningar, och de har ingenting att göra med fred och välstånd.

Putin träffade Kinas president för att utarbeta några ganska intressanta detaljer som har att göra med det nya systemet som fungerar nu, och hur det hela kommer att rulla ut i världen. I avsaknad av verkligt ledarskap i USA verkar det som om de har beslutat att gå samman och få jobbet gjort oberoende av förseningarna och hinder uppsatta av USA.

Jag är extremt nyfiken på den roll som Storbritannien kommer spela nu när de har lämnat EU. Detta stora steg framåt ses som slutet på kabalens maktmatris i Europa. De kungliga förbereder frisläppandet av vissa medel där borta, men jag är inte fri att avslöja mycket mer än att de är tänkta att hjälpa Europa med låneskulderna och de projektfinansieringar som behövs där.

Allt handlar om projekten nu, och det är där jag är verksam. Alla projekt som är vettiga och hjälper människor, kommer att utföras eller utökas med ett annat projekt av liknande slag. Vi kommer att ha denna enhet bemannad först i vår struktur, så vi kan nå fram till så många som möjligt under den första omgången av projektfinansieringen.

Vi alla här är utmattade. Det har varit en lång och ensam kamp för de flesta av oss. Upp- och nedgångar i förseningarna har tagit ut sin rätt, och säkerligen har många fått utstå att bo i bilar eller gå utan mat några dagar tills någon hjälpt. Det har inte varit lätt, men det har varit tillfredsställande. Vi alla vet slutmålet och det är det som håller oss alla igång.

Tack för att ni finns där för oss.

Gud välsigne och är det någon som vill gå och säga till FED (centralbanken) vilket bra jobb de gör för att släppa pengarna nu? … Mmmm … trodde inte det.

I fokuserad tacksamhet.

Kärlek och Ljus

I vår service

ZAP

”GUD ÄR; JAG ÄR; VI ÄR”

”Var god, var laglig, berätta sanningen.”

 

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...