Healingänglarna och de Äldste via Galaxygirl, 16 december 2019

Healingänglarna och de Äldste via Galaxygirl, 16 december 2019

 

Healingänglarna och de Äldste via Galaxygirl |
16 december, 2019

Hej vänner av ljuset, av vägen. Hej healare av Gaia. Vi är healingänglarna som sträcker ut våra vingar för att tjäna er i dag, i detta stora ödesdigra ögonblick av möjligheter som är oändligt värdefullt.

Vi är healingänglarna. Vi är upprymda över att ha blivit kallade hit efter att den här kanalen blivit healad, för att kunna erbjuda healing till många andra som upplever att de djupaste såren från de mörkaste tiderna kommer fram. Vi erbjuder våra healande tjänster, eftersom det är en stor glädje och ära att få göra det. Vi sträcker alltid ut vårt ljus för att tjäna, precis som ni markteamet gör, på ert eget sätt, var och en på sitt unika sätt. (Jag ser markteamet utföra många olika jobb och sprida ljus. Jag ser barnens tid med familjerna). Ja, men ni ser inte den stora inverkan ni har på er Planetära Moder, Gaia, som inte väntar mycket längre. Ni är mycket medvetna om att hennes healing och uppstigning har börjat. I själva verket är hon för närvarande förankrad i dimensioner som är mycket högre än den femte. Men den femte, där Nova Gaia väntar, är dit många av er först är på väg. Och dessa högre dimensionella verkligheter och högre dimensionella plan, kan naturligtvis existera synkront med henne. Det är en underbar plats att vara på. Men vänner, vi vill med stor glädje understryka, att detta finns inom er och ni kan uppleva Nova Gaia inom er hela tiden, precis nu. För energierna stöder detta mycket. Moder Gud lägger till ytterligare healingkoder i dessa ord, och det ger oss stora rysningar av välbehag, för det är vår största glädje att kunna tjäna Modern och Fadern i Allt. (Jag ser Modern och Faderns händer runt Gaia, de håller henne. Jag ser Fadern krama Moderns händer). Ni förstår Ljusets vänner, det är det här som erbjuds i era hjärtan nu. Den här kärleken, denna förening med Källan på det intimaste sätt. I denna återförening av era inre själv, era andra delar, era själsfamiljer. Denna återförenings intimitet, är kanske den healing ni söker. För känslan av isolering har varit så intensiv och så brutal på detta plan. Vi beundrar er vänner, för att ni tog på er det.

Vi är healingänglarna, en samling änglar som ägnar oss åt healing av Mänskligheten! Och vi är här i dag för att tjäna! Vi omger er om ni tillåter oss att göra det. Vi hoppas att ni gör det! Vi omger er med det vitaste av ljus. Infuserat med det Kristna medvetandet sjunger och dansar detta ljus av sig självt in i er. Till de isolerade och sårade delarna av er. Till de platser där ni känt er splittrade i två delar. Till de gamla såren från tidigare liv som slutade smärtsamt och dåligt. Välkomna till Ljuset. Känn det. Slut fred med det. Välkommen till kärleken djupt inom er. Känn er återförenade med era tidigare själv och sänd dem detta ljus. Kalla på era förfäder från de gamla vägarna, de Kristna tidslinjerna. Kalla på dem. (Jag ser de forntida, de äldste, stammarnas överhuvuden, ljusets präster och prästinnor). De omger er i denna ständigt växande ljuscirkel. Händerna sträcks ut mot er – ert hjärtas rum som är i behov av healing från den hjärtekrossande smärtan, av förlorad kärlek, av gångna tider. (Jag ser en klocka slå tolv). Det är nu dags för mänskligheten, för det nuvarande kapitlet är slut. Detta vintersolstånd kommer med enorma energier från den stora centralsolen, genomsyrat med stor kärlek från det högre, och naturligtvis, från alla oss! Era familjemedlemmar ger också av sitt ljus, sin healing. För detta (meddelande) är en mini-pulsation av kärlek och healing för er, markteamet. Ni är inte ensamma! Ni är inte ensamma!! Ni är inte ensamma. Ni är inte ensamma. Vi är här med er. Vi älskar er med de ömmaste viskningar i vinden, och med de hårdaste svärd i striden.

Vi är healingänglarna. Aho. Välsignade varelser, uppstå på nytt. Ni är inte längre de ni var för ett ögonblick sedan. Utöka er healing djupt in i Moder Gaias livmoder, och djupt in i ert eget milda hjärtas livmoder. Låt oss plantera detta frö av healing med ett Kristnat ljus där. Ja! Vi gjorde det.

Vi är healingänglarna. Vi älskar er så mycket! Frid till Mänskligheten nu, och då särskilt till vårt utvalda markteam.

Vi är de äldste, de vise, de uråldriga. Genom all tid och bortom den, finns vi. Vi är medvetna om dessa stora tumultartade energier. (Jag ser en skakande flaska fylld med olja och vatten). Den stora separationen har börjat. Skakningen kommer snart att sluta, för alla har redan valt sitt öde. När oljan stiger till ytan, så stiger också människans ljus högre och snabbare, för alla att kunna se.

Minns de forntida vägarna. Dansa de forntida danserna. Förankra koderna i er planetära moder. Sjung till Fader Himmel. Dansa med kärlek på Moder Jord. Djuren är era vänner. De är förlängningar av er. För Allt är allt som finns. Drick det kristallklara vattnet. Dansa i regnet. Älska. Skratta. Sjung. Ni är fria. Den långa klagonatten är över. Frid. Vi delar våra energier från de högre tidslinjerna och från forntiden med er nu. (Jag ser skimrande dimma omge mig, omsluta mig). Ja, galaxygirl. Låt oss nu andas in den och sedan blåsa ut den och dela den med vinden, elden, vattnet och himlen. Förankra dessa healingkoder djupt i magen på er själva, och hos Moder Gaia. Många av er har många gånger varit präster och prästinnor. Minns de hemliga sätten av att öka ljuset, med alkemi. Ni förvandlar nu sorg till glädje. Vi bevittnar er omvandling från kol till ljus. Vi ser tidens uppgång och fall. Gaia stiger med värdighet och skönhet. Hennes trajektoria kan inte stoppas, och inte heller er. Njut av er frihet, er healing. Njut av ert nya liv. Vi är angelägna om att återigen bevittna era nya skapelser. För vi kommer att kunna delta med för er mer passande sätt. Den gyllene dörren till det inre hjärtat strålar. Kommer ni att öppna den?

Vi är de äldste, trollkarlarna och häxorna av ljus, de uråldriga har återvänt med vittnesbörd om att det sista dammet har blåst bort, från den dammiga boken med minnen från ert förflutna. Det är dags att vända sidan till en ljus framtid. Det är dags för mer glädje, mer andlighet, mer dans, mer av allt det goda. Vi ser Återföreningar, Många återföreningar. Mycket passion och glädjetårar. Mycket helhet. Vi omger er med vår helhet, våra totalt healade själv, som en solid fästning runt era kroppar, runt Gaias kropp. Vi kommer att stanna kvar till slutet av denna övergång. Ni är mycket älskade. Känn det och stanna kvar här. Det är vår gåva till er. Frid.

~ galaxygirl

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...