Regnbågens Ljusvarelser via Galaxygirl, 5 april, 2020

Regnbågens Ljusvarelser, 5 april 2020-04-06 

Via Galaxygirl

 

Vi är Regnbågens Ljusvarelser. Vi omger er värld med vårt ljus. Den senaste globala massmeditationen tillät våra kodningar att slå rot djupt inne i hjärtat av Moder Gaias kristallina matris, som håller på att utvecklas med snabbt stigande hastighet. Vi är bortom dimensionella verkligheter, eftersom vi är närvarande i alla dimensioner med varierande styrka. Regnbågens energisignatur är hög, eftersom den möjliggör en visuell uppvisning av enhet där alla färger, av ert kända spektrum, förenas och flyter i harmoni.

När de dimensionella verkligheterna ökar, då expanderar ljusstrålarna i det synliga spektrumet. Ni expanderar alla. Den Nya Jorden håller på att bli en mycket verklig realitet, som ni är mer villiga och kapabla att utnyttja när ni blir de regnbågsvarelser som ni alltid har varit, men som ni nu håller på att återupptäcka. Och med denna återupptäckt ser vi ytterligare utvidgning av energi, av verklighet, av välsignade koder och av glädje. Vi ser hur glädje äntligen kommer till Gaias folk, när hon höjer sig och majestätiskt stiger upp. Vi tycker det är bra att er påskhögtid är ”precis runt hörnet” som ni säger, för vi känner att det här är en lämplig tid att känna uppstigningen och expansionen av mänskligheten på en själslig nivå.

Vi ser Gaias folk höja sig av dessa högre dimensionella strålar som vi sänder, liksom många andra Ljusvarelser gör. Vi är en del av en änglaordning på galaktisk nivå. Vi är närvarande i många planetsystem och alla system känner vårt ljus. Vi arbetar med de kristallina uppstigningsmatriserna hos de människor som har gjort ett val. Vi vill erbjuda er en aktiveringsmeditation – bilder – som en service till alla i detta nu. Om ni vill delta bjuder vi in er att göra det.

Vi är Regnbågens Ljusvarelser av den galaktiska ordningen och änglafrekvensen. Vi omger er med vår energifrekvens. Vi ber er att sitta ner en stund och andas in dessa energikoder. Se dessa energigåvor som frön som ni andas in, kristallina regnbågsfrön, som ni villigt låter planteras i ert chakrasystem. Se hur de grönskimrande fröna börjar surra och snurra med regnbågens ljus. Bjud in Modern/Faderns andedräkt av det Kristnade medvetandet för att uppmuntra fröna att gro. Ni måste tillföra ljusvatten och glädje till dessa frön, för det är er trädgård som ni håller på att odla. Ta hjälp av den galaktiska stora centralsolen. Se strålen av högdimensionellt ljus strömma genom er kropp och aktiverar ert chakrasystem. Se hur fröna börjar gro och växa. Se hur de slår ut till de mest underbara blommor där varje färg motsvarar ett chakra. Och nu börjar den roliga delen, vi kommer att utöka ert färgspektrum!

Era chakran brukade vara mer utvidgade och fulla av klara färger, som regnbågen. (Jag ser att ett barns teckning av en regnbåge jämföras med våra chakrasystem; djärva, stängda, väldefinierade). Ja, mina kära vänner. Ert chakrasystem ska i verkligheten vara ett regnbågsflöde av hela färgspektrat. (Jag ser ett stort utbud av regnbågens färger helt anpassat till färgspektrat, inklusive en hel myriad av färger däremellan. Det är så vackert). Vi ser er som vackra regnbågsvarelser av ljus.

Vi håller nu på att utvidga ert chakrasystem till att omfatta denna utökning av ljus – gammastrålar – som är på väg in i er planetariska sfär. (Jag känner mig yr när jag andas in det. Jag ser och känner färgerna runt omkring mig, snurrande runt i en regnbågsvirvel av ljus). Vänligen säg: ”Jag är redo för denna utvidgning av mina shakrafält och det är min avsikt att hålla denna höga ljusfrekvens i varje ögonblick, hela tiden. Jag är villig att dela den här uppgraderade energin med Gaias kristallina hjärta, min planetariska Moder, och genom att göra det välsigna och uppgradera människornas hjärtan med denna aktivitet. Och så är det.”

Vi har utvidgat oss själva i den här processen, för när Alltet expanderar så påverkar det allt. Vi säger det här med enorm glädje! Ni kommer att se flera regnbågar, bokstavligt och bildligt, i en nära framtid när de här regnbågskodexen av ljus, av integration och av expansion upplevs, känns och bevittnas i er värld. Vi ser regnbågar komma upp inifrån Moder Gaias hjärta när Hennes Hjärtchakra-system också blir uppgraderat i detta nu. Vi ser planetära expansioner och uppstigningar som nära förestående. Vi ber att ni sänder ert regnbågsljus av dessa högdimensionella kodexar runt hela Jorden som en energikram som välsignar allt.

Vi är Regnbågens Ljusvarelser. Ni är Regnbågens Ljuskrigare. Vi saluterar och hedrar er för er service till mänskligheten. Dessa regnbågsfrekvenser kommer att hjälpa er att främja er återupptäckt av ert eget inre hem och er egen inre galaktiska cirkel och familj, som kallar hem er till deras välkomnande omfamning. Ni behöver inte känna er så isolerade eller ensamma för vi finns alla här omkring er. Eftersom vi är i alla dimensioner och verkligheter, kan vi också vara en brygga för er egen inre jord och andra galaktiska verkligheter som ni har upplevt i andra livstider eller parallella världar, så att det kommer att finnas en lukt, en ledtråd, ett minne av hemma i dessa ord. Det ger oss en stor glädje att kunna erbjuda denna tröst. Vi ser att Ljusarbetarnas hjärtan behöver komfort och glädje. Var i glädje! Bli tröstade!

Var hoppfulla, var i harmoni med regnbågens energier och känn balans, den sublima balansen och anpassningen till Alltet i regnbågens fält av healing, av nåd, av återfödelse. Regnbågen uppstår efter regnet, efter stormen. Ni är i mitt i stormen och ändå ser vi många regnbågar av ljus, av hopp, av stort syfte, genomtränga mörkret och låta starkt ljus tränga igenom. Vi är Regnbågens Ljusvarelser av kärlek, glädje, sanning och lycka. Känn dessa energier omfamna er och bli välsignade. Var välsignade som vi är välsignade av er. Vi älskar er. Frid.

Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...