Eldsalamandrar via Galaxygirl, 9 november 2017

Eldsalamandrar via Galaxygirl

9 november 2017

Vi eldsalamandrar talar nu. Vi har länge varit dolda för Mänskliga ögon och för Mänsklig förståelse. Vi är ljus. Vi är eld. Vi är ren, passionerad energi av tändande eld och flammor som bränner bort avfallet, det som inte längre tjänar någon.

I gamla dagar blev vi illegalt, mot vår vilja, tämjda och våra krafter blev missbrukade. Så vi gömde oss. Djupt ner i de mörka vrårna på Jorden. Och vi väntade. Vi väntade på att Jordens energier skulle bli lämpligare för uppvaknande, för frågor, för en tid när människan skulle sluta med den meningslösa förföljelsen av själv och börja sträva mot enhetsmedvetande. För genom att tjäna blir vi tjänade. Genom helande blir vi helade. Vi är helare, som många av er är. Ni har kanske glömt detta under en tid – men vi har inte glömt er. I era celler rör sig en kosmisk flamma och styrka som ni glömt. Det är dags att minnas och att tända er passion, ert gud-själv, er själs gnista.

Vi har många berättelser att delge om vad vi upplevt och bevittnat i eonerna efter mörkrets övertagande. Det var mycket mörkt, mycket länge – vilket är orsaken till att ert ljus förföljdes. Att ert är, och har varit, förföljt.

Dessa stunder av rädsla och fruktan och väntan på upptäckt har passerat. Var finns er rädsla? Var finns er anklagare? I ert sinne, för era tankar skapar och tar form och gör saker – ni inser inte detta – denna stora kraft har varit så dold, så beslöjad för er syn, för ert medvetande. Inte längre.

Ni är skapare. Skapelsens eld brinner inom er. Känn den. Eld stiger uppför er ryggrad nu. Omfamna den. Vi finns inom er kundalini. Den stiger, stiger, brinner starkt. Lås upp dörren. Lyft upp regeln. Vårt syfte är att belysa, att brinna klart så bara sanningen återstår. Det är tiden för den stora elden, den stora utrensningen av osanning från sanning. Av rädsla från frid. Av förvirring från förståelse. Sätt intentionen att bara ha kvar den renaste formen av er, av er bästa insats, av er sanning, och er värld kommer att lysa starkare.

När ni tänder kundalinin inom, då får ni veta. Dörrhandtaget kommer att tryckas ned. Många av er har redan gjort detta men blev rädda och stängde dörren direkt. Vi uppmuntrar er att hålla dörren öppen. Tänd den kosmiska elden inom er. Nebulosor är eld. Kometer är eld. Neuroner är eld. Själar tänder eld. Allt är ljus. Var ljus. Vi gömmer oss inte längre, för dagsljuset är här nu och vi erbjuder våra flammande, rensande krafter som hjälp, alltid som hjälp, aldrig för att skada, för vi är Mänsklighetens partners i denna storslagna kosmiska dans.

Vi är eldsalamandrarna. Tänd kärleken inom. Bjud in oss att hjälpa er med ert uppvaknande. Vi vill inte säga adjö, för vi är inte gömda längre. Ljuset känns så gott i vår hud. Jorden är så vacker. Vi sänder er våra upplysande kärleksgnistor nu.

 

 

Översättning: Markku Pärssinen

Du gillar kanske också...