Ashtar via Beatrice Madsen, 20 mars, 2019

Ashtar          via Beatrice Madsen   190320

Kära markbesättning. Vill förmedla att ni gör ett förträffligt arbete i att föra in ljus på ljus till Moder Jords yta och materia. Ni är såsom öppna kanaler för oss och vi kan ”tanka” ner våg på våg via er. Ni är våra behållare genom vilka vi kan arbeta och det är högst förträffligt och oss till stor glädje.

När de nuvarande energierna kommer i sådan koncentrerad form så har det också konsekvenser för er. Varje gammal skada och obalans kommer upp till ytan och vi vill förmedla att det är bra om ni emellan ert stora arbete tar några djupa andetag, dricker friskt vatten och tillåter er en smula stillhet och klarhet.

Er gamla vana att vara slavarbetare, trälar och lågenergivarelser kan göra att minnet av detta drar er tillbaka i gamla hjulspår.

Det går nu lättare, vi ser det och känner det via er men somliga av er kan känna att det här var ju märkligt, ska jag inte lida mer?, ska det inte vara mer trögt och arbetssamt ?(skratt). Ni kan göra arbetet hur ni vill, och vi vill säga att ni för fortfarande in ljusvåg på ljusvåg även om ni gör det i smärta, dock vill vi uppmärksamma er på att det inte behöver vara så.

Det tar tid kära vänner. Ni är i en nyvaken energi, i ett helt nytt energifält. Hur ska ni veta annat än att trevande ta för er. Vi önskar att ni ser er som nykläckta kycklingar med all den vishet ni besitter. Från att ha varit markbundna, med liten möjlighet att flyga så börjar ni febrilt flaxa med era små nykläckta vingar. De har inte riktigt torkat och ni stirrar er storögt omkring. Var jag inte nyss i det mörka äggskalets skydd? Här är så ljust och nytt (skratt). Kära vänner och markbesättning, vi gratulerar er till att komma närmare oss. Vi finns ett andetag bort och känner en ofattbar glädje och stolthet över den bragd ni åstadkommer. Vi kallar den bragd, för det är inget annat, varken mer eller mindre och ni börjar komma hem.

Alltid till er assistans, Ashtar Command.

Du gillar kanske också...