Hilarion 12 okt

Hilarion

12 – 19 oktober, 2014

Kanal: Marlene Swetlishoff

Kära Ni,

Att gå med flödet av energi då den kommer igenom är användbart inom de kommande dagarna. Oavsett vad som kommer upp till ytan i ert medvetande så bör detta bemötas med kärlek, medkänsla, förståelse, tålamod och tolerans. Dina nära och kära är också i färd med sitt uppvaknande till sina högre ljus och de behöver ditt tålmodiga och kärleksfulla stöd när de börjar se världen med en större klarhet än tidigare. Du kan behöva ta flera djupa andetag innan du svarar på de unika sätt dessa uppvaknanden inom dem kommer att utveckla sig. Kom ihåg att varje person på planeten sträcks till gränsen för sin medvetenhet och uthållighet vid denna tid och det finns inget slut i sikte för en paus från ett allt mer intensivare kosmiskt ljus som kommer i vågor på planeten. Alla måste gå igenom processen av assimilation, integration och balansering inom det mänskliga operativsystemet.

De av er som läser detta har redan genomgått de flesta steg i denna process och befinner er i en roll som håller en högre vision för resten av mänskligheten. Många av er har redan gått igenom eldarna av initiering och har dykt upp på den andra sidan, för alltid förändrad på ett avgörande sätt, ett behörighetsgrundande sätt. Du går nu på jorden med ett ödmjukt hjärta, där du väl minns testtiderna och hur svårt det var att stiga över kaoset för att skapa en högre vision och att hålla den högt. De som kommer efter får en lättare upplevelse av det än vad du fick och detta är av gudomlig avsikt och design. Genom ditt modiga exempel, har du satt ribban högt och de som är mitt upp i omvandling har en säkrare väg att gå, med många vägmärken längs vägen. Du har flitigt drivit din gudomliga kallelse och de flesta av er är nu, eller kommer snart, i stånd att vara till stor hjälp för de som söker.

Det är ljuset och kärleken i ditt hjärta som lyser så starkt nu att det liknar ljuset från solen. Från vårt högre perspektiv är det lätt att urskilja och var och en av er är lätt att hitta på er planet. Genom ditt ljus och din briljans är din själs signatur känd. Allt som det gamla ger vika för det nya, lita på att universum utspelas precis så som det ska och att du är på rätt plats under dessa tider. Ibland så kan du få upplysning genom att offra din position i en fråga och titta på den från ett annat håll. Ni återföds alla in i en ny andlig medvetenhet och utforskar den alkemiska processen för transmutation, att skapa nya former, nya organ som är mindre täta och mer fyllda med ljus. Du håller på att bli förkroppsligandet av din upplysta själ.

När du ger efter för de förändringar som sker inom dig, i ditt liv och i världen, inser du hur befriande hela processen verkligen är. Du finner dig själv hoppandes in i det okända, med full tillit på att du kommer fram förnyad och stärkt allt som det gamla ger vika för den nya. Du är redo att inta din nya plats i din nya värld med begeistring, entusiasm, passion och självförtroende. Vägen framför dig är förberedd för att det nya skall komma in i manifestation. Fortsätt att lysa ditt ljus som en ledstjärna för andra, så att du kan hjälpa till att lysa vägen hem. Var i tacksamhet för belysningen som nu bor inom din varelse, som den självlysande varelsen av det sanna ljuset och skönheten i din själ.

 

Känn glädjen i insikten att du är tillräcklig och att du alltid har tillräckligt – av kärlek, överflöd, välstånd, kreativitet, energi och mirakel. Du är rik på Andens gåvor och har lärt dig att manifestera dessa i ditt liv och hur du delar dem med andra runt omkring dig. Ta dig tid att erkänna och uppskatta allt du har upplevt och åstadkommit, att veta att det hjälpte dig att flytta in till en högre nivå av medvetenhet, en medvetenhet som är fylld med ett nytt spektrum av obegränsade möjligheter i ditt liv. Fira ögonblicket!

Tills nästa vecka…

JAG ÄR Hilarion

 

Översättare: Alexandra Davidsson – www.st-germain.se

 

©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace

 

Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and websites are included.  www.therainbowscribe.com www.movingintoluminosity.com

 

Du gillar kanske också...