Aisha

Aisha North

En kort uppdatering av energierna

11 oktober 2014

 

Då tempot ökar så kommer ni alla vid en viss tidpunkt börja att tappa fotfästet, och vi menar detta på allra bästa sätt. Ni förstår, vad vi syftar på är era gamla sätt att hålla ert fokus och balans genom att sträva efter att hålla de gamla koordinaterna i jämvikt, och nu behöver ni kasta av från denna gamla grund på det ena eller andra sättet för att ni skall kunna avsluta banan som ni påbörjade vid tidigare tider. Ni förstår, vad som påbörjades startades med förmodan att då ni fortsätter att utvecklas så skulle ert jordande följa er en bra bit på vägen, men sedan behövdes det som var gammalt att försakas för att ni skulle fritt kunna träda in på den utstakade vägen som ligger framför er. Och nu står ni alltså vid ett vägskäl då så mycket kommer att kännas som om det faller sönder runt omkring er, och även om detta kan låta hotande och alltför dramatiskt för en del så tror vi att ni inte kommer att se denna stora förskjutning som så omvälvande som ni kanske hade förväntade er.

Ni förstår, vad vi syftar på är er energiförankring, den som har hållit er stadiga medan ni var så upptagna med att ommöblera den mer ytliga strukturen, om ni så vill. Och därför har den inte bara möjliggjort för er att initiera denna djupa och transformerande förändringsprocess, utan den har också givit er stödet ni behövde för att hålla er på rätt kurs. Men nu har tiden kommit för att kasta loss från denna gamla energiförankring och sätta segel mot er nya hamn, platsen som kommer att tjäna era behov och som kommer att hjälpa er att kunna slutföra denna process av inte bara er individuella transformation, utan också transformationen av hela er planet. Och därför så vet att vad än som sker framöver, och oberoende av hur ostadigt, oron och ibland omskakningar som ni kan känna i er omgivning, så vet att det bara är signaler på att ni drar upp ankaret och på att vinden fyller era segel och ni tar en stadig kurs mot morgondagen.

Vi vet att våra ord kan tyckas vara väl blommiga och kanske till och med löjliga för en del, men vi tror också att ni alla kommer att ta kunna ta emot kärnan av meddelandet oberoende av i vilken form vi ger det till er. För ni kommer alla att veta i själva kärnan av er varelse att ni nu har satt kurs på en ny sträcka av er resa, en som kommer att låta er öka farten till en nivå som tidigare inte var möjlig. För de ankar som ni drar upp kommer att lossna så lätt från vad de har hållit hårt tag i under eoner av tid, för ni har förberett er själva på allra bästa sätt för denna nya fas av detta enorma åtagande genom att se till att inget kommer att sätta stopp för processen och bromsa er då ni förbereder er för att kasta loss och påbörja er vidare resa. Och kom ihåg att vi inte nödvändigtvis talar om en geografisk förflyttning, för detta handlar inte om att ge sig iväg och lämna allt och alla ni känner bakom er och sätta kurs mot andra stränder. Nej, detta är enbart en energiresa, en som kommer sätta upp er för en sprint bort från de gamla avgränsningarna och ut i det vitt öppna havet av potential som väntar er alla, för er att fritt skutta runt omkring på de välkomnande vattnen. Och ni kommer att finna hur ni springer framåt med hjälp från de vänliga och kraftiga vindarna som fyller era utsträckta segel, och driver er alla än närmare till denna nya välkomnande ankarplats, platsen som ni själva så noga har valt för dess position och överflöd av resurser, redo att fylla alla era behov.

Översättning: Per Staffan , www.st-germain.se

Du gillar kanske också...