Hilarion via Marlene Swetlishoff, 19 juni

hilarion2

Hilarion, 19 juni 2016
via Marlene Swetlishoff

Älskade Ni!

Kärleken flyter som en flod över planetens yta och berör varje invånare. Förändringens vindar för fram ständiga uppenbarelser till ytan av deras medvetande. Varje individ är i en upptäckarprocessen om sitt ursprung, sin verkliga kapacitet och sin gudomlighet. Deras själ söker sig till att få klarhet i och röra den sublima Närvaron inom dem. Det finns mycket som är i slutförande under dessa tider, andliga kontrakt avslutas och nya börjar. Det finns en naturlig kontakt som sker mellan likasinnade själar, som drar var och en till nästa fas i sin själsplan. De samlas för att förena sina energier i högre syften. Det finns en högre kärlek i arbete nu, en som manifesterar en känsla av samhörighet med sina nya förbindelser.

När de hjälper varandra att binda ihop punkterna, uppenbaras ett högre syfte och vägen framåt blir tydligare. Som blixtens gnistor, tänds lågan inom deras kärnessens och sanningens frön växer uppåt mot Solen. Återfödelsen av Jorden och hennes invånare pågår nu. Ljusfröna som har planterats hittar sin mark och slår nu rot. Över hela planeten strömmar sammanstrålningar av Ljus, in i allt vidare koncentriska cirklar och in i planetens kärna. De som tjänar som omvandlare av kosmiska energiflöden börjar skina i sin strålande lyster.

Många lämnar nu planeten i enlighet med deras själars plan. När de gör det, lämnar deras Ljus skira trådar av Ljus bakom sig för att dröja kvar och addera styrka till livets väv på planetens yta. Med sitt sista andetag, lämnar de avtrycket av deras inverkan på sina nära och kära, som berikas av de minnen som kommer att bära upp dem. Från andra sidan slöjan stannar de och tackar för den stora möjligheten som livet på Jorden har välsignat dem med. De räknar sig själva som de lyckligt lottade, för att de fick denna gåva av erfarenhet, så att deras själar kunde påskynda sin utveckling genom att anta de utmaningar som ställdes inför dem.

Vet detta, Mina Älskade, det finns inga själar som känner bitterhet då de går över till andra sidan. I sina hjärtan har de djup tacksamhet för varje erfarenhet, som gett deras själ de gudomliga egenskaper de så innerligt har förtjänat. I alla universum, finns det ingen planet som kan ge så mycket accelererad tillväxt på så kort tid. I alla de världar som existerar är Jorden den eftertraktade planeten av magi och under, mitt ibland den stora rikedomen av erfarenhet. Detta uppskattar man oftast inte och tänker inte heller på när man är i människokroppen, men det inses alltid djupt när själen avgår.

I deras liv på planeten, fruktar mänskligheten upplevelsen av döden av deras människokropp. När deras själ lämnar och överger sitt mänskliga fordon, kommer en stor frihet tillbaka och själen återbekantar sig med helheten av deras större Väsen. Det uppstår en stor glädje och upprymdhet. Det blir återföreningar med deras nära och kära som lämnat Jorden före dem och deras glädje vet inga gränser. De återförenas med själar som spelade rollerna som deras husdjur, och de vet otvetydigt att livet aldrig upphör, det bara ändrar form. Lättheten i deras nya kropp ger dem konstant glädje och firande. Det är en tid av fröjd.

Tills nästa vecka…

JAG ÄR Hilarion

2009-2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

The Hilarion Connection©, Book One available here

Notice is hereby given that the creation of videos by people other than the author/channel/scribe of any messages from this author/channel/scribe is prohibited unless authorized by her. Permission is given to share this text message on other blogs and websites as long as the text message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and author/channel/scribe’s credit, copyright and live website links are included as the source of the messages.

www.therainbowscribe.com

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...