Ashira, 20 januari 2015

Ashira

20 januari 2015

Kanal: Susan Sammarco

Hej. Jag är Ashira. Det är ett nöje att vara med er idag igen. Och ja, vi har med oss en lektion åt er från förra veckan som fortsätter idag. Det var avsiktligt att den som är känd som ”Rama Khan” kom till er förra veckan. Han kom för att ni skulle få ett tillfälle att lära något. Ett tillfälle att se in i era egna trossystem. Ett tillfälle att se över vilka parametrar ni lägger på vad som är sanning och det som inte är sanning. Ett tillfälle att se på fiction och sådant som kallas fiction.

Vi har varit med Susan denna vecka och uppmuntrade henne förra måndags morgonen efter sessionen, uppmuntrade henne att undersöka saken och att föra fram den. Och vem kan säga vad som är påhittat? Vem kan säga vad som är fiction? Skulle inte många av er tycka att ni dyker djupt in i påhittade karaktärer när ni lyssnar till sådana som Ashtar och Adama? Om någon skulle leta upp dessa namn i era datasystem skulle de då inte synas vara påhittade för dem som inte har vaknat upp eller som inte är medvetna om dessa varelser?

Kanaliseringen av meddelanden har pågått i århundraden. Hågkomster av himlen i vacker musik ni hör. Kompositörerna har tonat in på den himmelska musiken och tar ner den till denna planet. Ibland är det minnen från tidigare liv eller tiden mellan liven som de använt för att ta musiken till er.

Tänk på några av de författare i er tid som fört fram minnen från tidigare liv i magnifika noveller som skrivits som fiktion för att bli acceptabla för publiken. Tänk på en sådan som Tolkien som skrivit så utförligt om ”Midgård”(Middle Earth). Och vi kan idag dela med oss att istället för att dessa strider utkämpades i ”Midgård” kan ni föreställa er att de faktiskt var viktiga och symboliska för striderna mellan Atlantis och Lemurien. Dessa sagor togs sedan till ”Midgård” för tio tusen år sedan och det var vad Tolkien kanaliserade.

Tänk på hur meddelanden kommer fram idag. I filmerna och i ”Star Trek” serien som många av er tycker om är det kanaliserat arbete, men de presenteras som fiktion. De grafiska böcker och serietidningar som läses idag, med superhjältar, kan betraktas som något från gamla tider i grekisk, romansk eller fornnordisk mytologi. Och de kan bindas till alla dessa. Ni kan tänka på ”Wonder woman” som Gudinnan Diana eller Gudinnan Artemis, Jaktgudinnan.

Detta är ett skifte i uppfattning som vi inbjuder er att delta i idag. Det är orsaken till att ”Rama Khan” bjöds in till denna grupp. Det är inte ett namn ni är bekant med. Om ni kollar upp det kommer ni att se beskrivningen av hur de porträtteras i serietidningarna, som ni kallar dem. Tänk på den som kanaliserat arbete.

När ni tänker på de stora verken genom historien som har kanaliserats och berömmer dem, t.ex. de heliga böckerna, inte nödvändigtvis Bibeln för där har så mycket utelämnats, men andra heliga böcker från andra civilisationer som har fört fram myter, sagor och legender, tänk då på att de talar om och för talan för Uppstigna Mästare och Ärkeänglar och det Deviska Riket.

En helt ny värld öppnas upp för er, eller hur? Den för er bortom denna sfär av dagliga nyheter och media och de delar ni kan röra, lukta, höra och känna i den här 3D-världen. Och det öppnar upp en helt ny värld för er. Ett helt nytt synsätt på hur material produceras. Och hur filmer produceras.

När de av oss som är med er på det här sättet kan tala med en sådan öppen grupp som lyssnar på oss och accepterar oss skulle vi då försöka lura er på något sätt? Så gör vi inte! Så gör vi inte!

Tänk på filmen ”Michael”. Den filmen kanaliserades till stor del så att Ärkeängel Michael kunde få sin personlighet att synas tydligare. Han är en lekfull en, han. Och det märktes i filmen likväl som hans styrkor.

Tänk på filmen om Franciskus från Assisi i ”Broder Sol, Syster Måne”(Brother Sun, Sister Moon). Den var kanaliserad. Det finns många olika kanaliserade saker som är därute och masserar och arbetar på massmedvetandet. När sanningen sedan uppenbarar sig så blir det inte så chockartat.

Vi blir fulla med skratt ibland när vi tänker på de karaktärer som porträtteras i era filmer och konstverk, i böcker och serietidningar. De plockar upp egenskaper från de som tjänar er och virar sina hjärnor runt de intriger och historier som vi vill ska föras fram. Detta är inte ett medvetet skapande. De vet inte att de gör detta. Men de tar emot höga viskningar som inspiration, som fantasier, som bilder placerade i sina hjärnor. Det är värdet av många av dessa saker. Det är värdet av vad som fördes fram förra veckan och det som ni fått del av. Vi uppmanar er att ta reda på vad internet säger om oss som kommer fram för att meddela oss med er. Det ger er en djupare förståelse för hur intrigen tätnar och hur vi på många olika sätt varit involverade genom historien.

Och igen, sprid förståelsen av mytologierna och legenderna. Vet att dessa föddes i hjärtat, sinnet och anden hos de som förde fram dessa historier, muntliga eller skriftliga, eller i den mångfaldiga underhållningsmiljö som ni lever i idag. Och medan det finns mycket mörker som håller människor i rädsla finns det också mycket att övervinna. Övervinna de som har styrt och låta de goda vinna! Det kan ni sätta er tro och ert hjärta på. Det är vårt budskap idag. Det ger er något att tänka på och kanske en förändrad syn på stycken av litteratur, filmer eller andra kanaliserade verk i er värld som hjälper till att föra medvetandet på hela planeten till en ny nivå.

Och eftersom det har fungerat så bra att kommunicera svar med ”En Som Tjänar” så väntar vi på den tiden att svara på frågor från er. Håll dessa i minnet. Och vi kontaktar er vid slutet av sessionen.

Välsigne Er.

Namaste

Du gillar kanske också...