Hilarion, KaRa och OWS (En Som Tjänar) via James McConnell, 18 augusti 2019

Hilarion, KaRa och OWS (En Som Tjänar)

via James McConnell, 18 augusti 2019

 

 

 

James McConnell (kanaliserade meddelanden)

 

HILARION (kanaliserad av James McConnell)

 

Jag är er Kära Broder Hilarion. Jag är den som kallats fram för länge sedan, för att hjälpa till att heala denna planet, och alla de som bor på den, vare sig det är människor, djur, växter eller mineraler.

 

När ni har sjukdomar, när ni behöver healingenergi, kalla på mig. Ropa mitt namn, ”Hilarion!” ”Hilarion!” ”Hilarion!”

 

Vet att jag kommer att vara med er i samma stund ni kallar på mig, precis som då ni kallar på galaxerna för att vara en del av uttrycket på denna planet, och tillsammans med er alla öka energierna på hela planeten. För att föra Gaia själv upp i den högre vibrationen, som hon nu rör sig helt in till.

 

Och när hon flyttat helt in till de högre vibrationerna, så kommer de lägre vibrationerna att upphöra att existera här. Så vet att tiden är knapp för den tredimensionella illusionen, som haft sin sväng här. Om en mycket kort tid, så kommer den tredimensionella illusionen att vara över. Och de som fortfarande är en del av den, kommer inte längre att vara en del av Gaias uttryck här. Det är därför ni alla, ni som gått före alla andra, är de som är menade att vara en del av den Första Vågen av Uppstigning.

 

Ni, mina vänner, är De Utvalda. Men kom alltid ihåg att när ni hör det uttrycket, så gäller det att inte bli egotrippade. Det är inte för att få er att känna er speciella, som om ni skulle vara mer värda än någon annan. För ni är inte värdefullare än någon annan, som till exempel ett djur eller en insekt. Tänk på det. Ni är inte mer värda, men heller inte mindre.

 

För alla är EN. Vi är alla tillsammans i detta, och tillsammans kommer vi att förverkliga det, hela vägen till crescendot som Sananda har sagt, till mållinjen som finns där framför er. Ni ser den bara inte ännu. Men om ni ser genom ert tredje öga och ser bortom illusionen, så kommer ni att upptäcka den. Den finns där.

 

Jag ber er nu att återvända till er fysiska form. För att komma tillbaka, tillbaka ner från Flammans Pelare och mot er fysiska kropp, tillbaka till cirkeln, här.

 

Kom tillbaka till ett totalt tillstånd av medvetenhet och cirkulation, helt vitaliserade och uppfriskade i era kroppar.

 

Jag är Hilarion och lämnar nu över till en annan, som ska komma in och tala med er.

 

Frid och kärlek till var och en av er, ända till slutet av allt som är.

 

KaRa (kanaliserad av James McConnell)

 

Jag är KaRa

Jag är här, mina vänner, för att vara med er i dessa stunder. Dessa stunder som ni har väntat på mycket länge, många, många tusentals och åter tusentals år. För vissa handlar det om eoner.

 

För ni anlände för länge sedan, och ni anlände med skeppen, precis så som vi nu gör nu. Ni anlände i en massa, anslöt er till denna evolutionära process, flyttade in i dessa mörka tidsåldrar och rörde er villigt och målmedvetet från ljuset in i mörkret. Men, ganska sorgligt vissa tider.

 

Eftersom ni varit i Ljuset. Ni visste om Ljuset. Ni visste om Enigheten. Ni visste om kärleken, den ovillkorliga. Och ni släppte allt detta för att hjälpa era bröder och systrar, och för att hjälpa själva Planeten Gaia.

 

Vi berömmer er alla. Ni ser upp till oss. Ni ser upp till Sananda, Ärkeängeln Mikael, Saint Germain, Ashtar och så vidare, och så vidare. Ni ser upp till oss alla som om vi vore något speciellt. Vi är inte något speciellt. Om några är speciella så är det ni. NI är det.

 

Det är ni som släppt allt ni visste om, allt sådant som kändes bra för er. För att flytta till en plats av okunnighet och mörker. Bara tänk! Flytta från Ljuset till mörker. Och sedan började ni förstå att varje barn som föddes här, kom från ljuset och hamnade i mörkret. För att sedan återvända till Ljuset vid livets slut igen. Det är det som kommer att upphöra.

 

För det kommer inte att bli så, att ljuset kommer in i mörkret och tillbaka till ljuset igen. Det kommer att bli Ljus, till Ljus, till Ljus. Kärlek, till kärlek, till kärlek.

 

Allt är redo för er. Allt väntar på er. Vi som hjälper till i denna process hjälper er att bli förberedda, vi förbereder er genom att bana väg, att lysa upp vägen. Tänk på er själva som om ni bär facklan, den Olympiska Facklan som sätter igång spelen. Men inte de gamla Olympiska Spelen, inte ens dagens Olympiska Spel: framtidens Olympiska spel, Ljusets Olympiska Spel.

 

I dessa Ljusets Olympiska Spel så deltar hela världen, och det är det er nya Gyllene Tidsålder för fram. Hela världens deltagande, alla som EN. Kan ni föreställa er för en stund hur det skulle se ut! Inga sjukdomar, inga sorger, bara hälsa, bara glädje, inget åldrande eller bara ytterst lite åldrande.

 

Naturligtvis genom går ni en övergång, och kommer att fortsätta med det. Och den övergången katapulterar er nu genom uppstigningen, er egen helt individuella uppstigning.

 

För Gaias uppstigning kommer först. Sedan uppstigningen av hennes liv på planeten. För Gaia stiger upp och flyttar in i de högre vibrationerna, och förbereder där en plats för er, förbereder en plats för er för att komma och börja skapa och göra ert arbete, ert högre vibrationsarbete, högre vibrationsskapande. Ett skapande med medvetenheten involverad. Inte som i den gamla skapelsen som har mörka krafter i sig, en skapelse inom illusionen, som innehåller mörker, med en känsla av dualitet.

 

Ni rör er in i ett tillstånd av skapande med Ljus, kärlek och högre medvetenhet.

 

Fortsätt nu att låta processen dra er framåt, för att ta er in i de nästkommande högre och högre vibrationerna, med de högre och högre, starkare och starkare vågorna av energier, som kommer att fortsätta komma in på planeten. Tills dess hela världen, antingen är redo att vara en del av de tre uppstigningsvågorna, eller inte en del av det.

Sedan kommer uppdelningen. Då kommer det som har kallats ’Domedagen’. Men det är inte ett dömande av någon källa från gud. Det är ert eget dömande. Ni själva är de enda som kan döma er. Så ”döm inte, så dömer ni inte er själva.” Det är det sanna citatet.

 

Under kvällen, så noterade några av er att vi inte deltog. Det var avsiktligt att vi inte skulle göra det. Fast vi var medvetna, men valde att inte vara där just då. Det finns inom förberedelsen för vad som fortfarande kan komma ikväll.

 

För när ni avslutar denna upplevelse, och hamnar utanför – ni måste vara utanför, ni måste vara tillbaka i er cirkel, er cirkel av ljus och kärlek, i en cirkel av firande, inte firande med musik, inte firande med ljud, utan ett firande av Ljus. Håll ljuset inom er när ni befinner er i cirkeln. Skicka sedan ljuset genom övre delen av er panna, och genom huvudets hjässa upp till himlen, precis som fyren, precis som ni gjorde. Och se vad som kan komma.

 

Jag är KaRa, och jag lämnar er nu till er Älskade En Som Tjänar och Shoshanna, om hon vill.

 

EN SOM TJÄNAR (OWS) (kanaliserat av James McConnell)

 

 

Om, mani, padme, hum; om, mani padme hum, hum, hum. Hälsningar till er! Nu är vi här igen!

 

Let the sunshine, let the sunshine! (OWS och gäster sjunger refränger från ”Age of Aquarius”)

 

Vi är lite frågande beträffande de nya som kommer till dessa samtal som säger, ”det här är de uppstigna mästarna?! Varför är de inte seriösa? Jag tror inte att de tar det så allvarligt som vi gör! Varför skojar de? Varför sjunger de? (särskilt då de inte kan hålla tonen).”

 

(Skratt)

 

OWS: Tja, vi gör det för att vi är glada, och vi är glada hela tiden. För varje ögonblick för oss är ett NU-ögonblick. Det är vad ni måste lära er. Att varje ögonblick för er är ett nytt NU-ögonblick. Och nästa ögonblick efter det är ytterligare ett NU-ögonblick, och nästa ögonblick därefter är ett NU-ögonblick. Och om ni lever i det tillståndet, beträffande allt, och vi menar allt, luta er då tillbaka i det NU-ögonblicket. Okej?

 

Vi frågar om det finns några, inte frågor just nu, utan om någon vill dela med sig. Någon som vill dela med sig av sin upplevelse i kväll?

 

Och Shoshanna, är du tillgänglig?

 

SHOSHANNA: (Kanaliseras av JoAnna McConnell)

 

We can share.

 

Vi kan vara med.

 

OWS: Mycket bra.

 

Gäst: För det första vill jag tacka er alla, alla kärleksfulla Ljusvarelser och alla ni, familjen.

OWS: Snälla vänta, den här kroppen börjar steka. Slå på era fläktar, gör det lite svalare.

 

Ni måste förstå, alla era stigande Kundalinienergier, eldade upp hela denna plats!

 

(Skratt)

 

Och lågorna stiger, de är mycket hett här! (Inte hett i det avseendet!)

 

(Skratt)

 

Utan heta i termer av Ljus. Mycket bra. Nu är det mycket bättre. Nu kan vi fortsätta. Ja, fortsätt.

 

Gäst: Detta har varit en underbar upplevelse för mig, och inte bara idag, utan alla gånger. Jag pratade med Linda och sa till henne att jag inte alls kände mig obekväm. Jag kände mig välkommen. Jag kände mig hemma med er alla. Men jag har inte sagt så mycket, eftersom jag inte kunde prata, utan att bryta ihop när jag skulle tacka er alla, för att ni släppte in mig och stöttade mig, så vi är verkligen en familj och jag älskar er alla, var och en av er. Det har varit en underbar upplevelse. Jag är tacksam för all hjälp. Jag visste att det fanns en plats här, även om JoAnna inte var helt säker, men jag kände att jag behövde vara här med er alla, och jag är glad att jag fick all denna kärlek och stöd, för att kunna göra det, så tack.

 

(Applåder)

 

OWS: Mycket bra. Någon annan?

 

Gäst: Jag gör det snabbt.

 

(Skratt)

 

OWS: Du är som vi! Vi kommer att rekrytera dig!

 

Gäst: Ja? Jag trodde ni redan gjort det!

 

(Skratt)

 

OWS: Vi skojar!

 

Gäst: Häftigt. Jag ville bara ge en kommentar till det som händer ikväll. Jag ser verkligen fram emot att se att Schumannfrekvensen stiga upp här! Det är allt jag har att säga!

 

(Skratt, applåder)

OWS: Finns det någon annan här som vill dela med sig av sin upplevelse, främst då i kväll?

 

Förresten, innan vi fortsätter, så vill vi säga något. I upplevelsen med Hilarion i kväll, ni kanske inte är medvetna om det ännu, men det var en stor healande upplevelse som inträffade här. Inte bara den här kvällen, utan även föregående kväll. Vid arbetet med Stjärn-Själ-Chakrat, så frigjordes ett helt nytt uttryck av energi i era kroppar, och vissa av er har redan upplevt de förändringar som sker i era kroppar.

Vi tittar specifikt på något som vi arbetat länge med, länge så som ni förstår det, inte så länge med vårt sätt att se. Men hon har arbetat och arbetat med det, och har nu fått ett enormt genombrott. Det gäller inte bara hennes förmåga att se, visualisera, använda sitt tredje öga, utan hon har också hittat energiblockeringarna i ryggraden som kunnat frigöras.

 

Men, och detta är anledningen Syster, till att vi sa att detta är stort, och vi säger det eftersom det fortfarande finns inom ditt mönster, inom din programmering, och du kan lika lätt falla tillbaka. Och vi menar det bokstavligen, att falla tillbaka in i ryggmärgen. Förstår du vad vi säger?

 

Gäst: Perfekt.

 

OWS: Ja. Så nu måste du tro. Fortsätt att tro, och du kommer att fortsätta förstå, och du kommer att stå upprätt, och du kommer att hålla dig upprätt, och smärtan du haft i ryggen år ut och år in, kommer att bli en historia från det förgångna, om du tillåter det.

 

Gäst: Jag står redan rakare.

 

OWS: Vi kan säga, att du just nu utan ett uns av tvivel, är healad.

 

Gäster: Woohoo! (Applåder!)

 

OWS: Till den Broder, som har tagit stegen med spänst för att gå Framåt. När du till att börja med började i denna grupp, så hade du ett ansikte som var väldigt ledset, som hade mycket låg energi. Inte så att du befann dig i mörkret, verkligen inte. Du bar på ett ljus. Men ditt ljus strålade inte fram, som det gör nu. Och spänsten i ditt steg fanns där inte, som den gör nu. Vi säger också att spänsten i ditt steg kommer att öka mer och mer. Och du kommer att upptäcka att den lilla biten (vilket är ordet här …) av tröghet i dina steg, kommer att försvinna.

 

Shoshanna: Ja.

 

OWS: Ja, det är det vi nu kommer till. Och du kommer att upptäcka att stegen du tar, som ibland är ganska små, kommer att bli större och större. Om, återigen, samma som för Systern, om du tillåter denna process. Så i det avseendet är du healad.

 

Vi vänder oss till Denna Kära. Du har genomgått mycket under din livstid. En hel del. Och du har haft en livstid som skulle få många att bleka, när det gäller jämförelsen med de upplevelser du har haft. Och du har kommit till en tid, då du kanske känner att du närmar dig slutet. Men det känner du bara för att du tillåter det. Du kan höja dig över blockeringarna i lungorna. Du kan höja dig över det. Du kan heala det. Och du kan göra det precis så som vi sagt till er tidigare. Inte med apparaten du använder, även om du kanske behöver använda den ett tag.

 

Utan med kristaller, de Andarakristaller du har fått, bokstavligen fått! Har skickats till dig! Och dessa kristaller: om du håller dem – speciellt den röda – håll den vid ditt lungområde. Den kommer också att frigöra energiblockeringen där.

 

Och här kommer ytterligare ett stort men: detta kommer bara att ske, kommer bara att hjälpa dig om du kan släppa åldrandets process. Tänk inte längre på din ålder. Du måste tänka i termer av att bli yngre, inte äldre. För om du ger efter för programmeringen som har fortsatt att hålla dig och alla andra tillbaka, så kommer den att fortsätta hålla dig kvar. Förstår du?

 

Gäst: Ja det gör jag.

 

OWS: Vi ber om ursäkt, Shoshanna. Vill du hoppa in i någon av dessa?

 

 

Shoshanna: Vi anser att du har svarat korrekt.

 

OWS: Mycket bra.

 

Då går vi vidare till någon annan. Det många här. Vi kommer inte att välja ut varenda en, för då kommer vi att bli kvar hela natten.

 

Vi kommer att säga detta mer som ett kollektiv, här, till denna grupp som helhet. Vilka sjukdomar ni än må ha fått under detta Framåtskridande, om ni tillåter det så försvinner de. Hilarion kom specifikt för detta ändamål i kväll, för att ta denna healingprocess till er alla. Och vi har gjort detta tidvis tidigare, men inte med Hilarion och inte i detta ämne, vi har arbetat med Stjärn-Själ-Chakrat, som öppnade upp för att frigöra alla uppbyggda energier, i era kroppar.

 

Och de uppbyggda energierna i era kroppar, är de som orsakar många av smärtorna i era kroppar. Det är energiblockeringar som håller sig fast vid mönstret, programmeringen i era tidigare liv, liksom de saker som har inträffat under denna livstid. Men mycket av det ni hittar i er livstid här, såväl som sjukdomar, värk, smärta, allt sådant, är orsakade av kraften som kommer från mönster från långt tillbaka. Det är där ni behöver frigöra källan, vilket innebär frigörandet av dessa energiblockeringar, som nu har skett genom återaktivering av Stjärn-Själ-Chakrat. (Säg det tre gånger snabbt! Det är svårt! Nästan som ”leksaksbåt, leksaksbåt.”)

 

Hur som helst, ni fattar. Healingen har börjat hos många av er här, och det kan gälla alla om ni tillåter det. Det gäller alla delar av era kroppar, inklusive ögonen, öronen, näsan, lungorna, halsen, armarna, benen, händerna, fötterna, magen, allt kan healas i denna process nu i kväll, och föregående kväll. Okej?

 

Ja, Shoshanna vill dela med sig nu.

 

Shoshanna: Jag vill erbjuda vårt perspektiv på detta. Den som kallas Hilarion är en stor ______ (telefonstörning) och var och en av er som känner sig obalanserad, kalla på Hilarion, så hjälper han er. Och ni kan göra det genom att sjunga hans namn: ”Hilarion” (Shoshanna och gäster sjunger hans namn). Och i den processen kommer ni ofta att känna att denna Mästare kommer och balanserar er. Så kalla på denna Mästare med frekvenses för att rätta till era kroppar, och skapa balans med en perfekt hälsa. Vill ni göra det?

 

Gäster: Ja.

 

Shoshanna: Namaste

 

OWS: Vi har ytterligare två saker att lägga till angående detta: för det första så vill vi be om ursäkt; vår avsikt är inte lämna de i telefonsamtalen utanför. Vi talar inte bara med de som är närvarande här, utan tänk bara att det inte finns någon särskild plats. Det finns ingen tid eller rum. Vi verkar inte i en känsla av tid och rum. Och när ni går in i det femdimensionella uttrycket, så kommer inte heller ni att verka inom tid och rum. Så förlåt uttrycket nu, det är ”dags” för er att börja veta att ni är här, lika mycket som någon annan, så länge denna upplevelsen pågår. Okej?

 

För det andra vill vi tillägga, att denna healingprocess och inkallandet av Hilarion är underbart. Men vet också att när ni gör det, så har ni även tillgång till Stjärn-Själ-Chakrat, och att det i sig kommer att möjliggöra ytterligare frigörelse av energiblockeringar, vilka fortfarande kan komma fram. Och de kommer troligen när ni släpper vissa mönster från det förflutna, för att hantera dem i nuet. Förstår ni? Ni måste släppa allt vidhängande, allt vidhängande, för att röra er igenom Ring-Pass-Not, och in i den femte dimensionen som en permanent plats av medvetenhet. Okej?

 

Gäster: Ja.

 

OWS: Någon mer som vill dela med sig?

 

Gäst: Jag har en kommentar. Min läkare sa till mig att jag hade cancer, och jag trodde inte på det. Jag ringde JoAnna och hon trodde inte heller det. Hon gav mig en sorts diet som jag skulle använda mig av varje dag för att heala mig, och den använder jag fortfarande minst en gång om dagen. Och jag har kallat på Mästare Hilarion. Jag känner mig som om hjärnan exploderar eller den kanske behöver vara överladdad, jag har kallat på Hilarion och jag får alltid, alltid ett resultat. Han finns alltid där. Ja.

 

OWS: Vi måste nu tillägga något. Och det kan gå emot de i denna grupp, som har någon form av medicinsk bakgrund. Men vi skulle vilja säga, att inte ta det på ett sätt som inte är vår avsikt. Vi säger inte att sluta använda glasögon. Vi säger inte att göra er av med apparater som behövs för att hjälpa andningen eller vad det än må vara. Vi säger inte att sluta med blodtrycksmedicinen, eller något annat. Vi säger inte något av det. Men – det stora men igen – men, på ett sätt så säger vi det.

 

Vi säger att ni ska börja ta er bort från det. För det är en krycka, och den kommer att fortsätta hålla fast er. Ju mer ni använder tredimensionella redskap, desto mer kommer ni att hålla er kvar vid den tredimensionella illusionen.

 

Så när ni förstår detta mer, om ni bär glasögon och vill kunna se utan, börja lite i taget med att ta bort dem, tillåt era ögon, era fysiska ögon att börja anpassa sig igen, och börja släppa de energiblockningar som finns där. De finns bara där på grund av programmering. Bara därför. Det är ett mönster ni kom in i. Och vill ni ta bort dem så ta bort dem. Men gör det lite i taget om det är nödvändigt. Ja, det sades, ’släng era glasögon.’ Det är ett fullt-ut åtagande att göra det. Och om ni kan det, underbart! Men om inte, lite i taget. Samma sak gäller oavsett vad det än är.

 

Till den person som sitter vid den här andningsapparaten. Koppla ur den en liten stund tills du inte längre orkar mer, och koppla sedan tillbaka den igen. Koppla sedan ur den igen. Och utnyttja den kristall du fått. För kristallen som nu är placerad på halsen och lungorna, och som är kopplad till anslutningen med ditt Stjärn-Själ-Chakra, kommer att öppna upp en helt ny väg för dig, och släppa blockeringarna där. Och cancer är en blockering. Förstår du? Du kan släppa blockeringen utan att behöva tillgripa kirurgi, och helt säkert utan att behöva dessa kemikalier, som inte gör annat än att förgiftar hela kroppen. Förstår du? Det finns alternativa metoder.

 

Mycket bra. Några andra som vill dela med sig?

 

Gäst: En Som Tjänar? Jag fick några Andarakristaller som finns precis här. Jag vill ha hjälp med att öppna mitt tredje öga. Och jag undrar vilken färg som passar bäst.

 

Shoshanna: Vi vill dela med oss.

 

OWS: Ja varsågod, Shoshanna.

 

Shoshanna: Finns det en som är turkos?

 

Gäst: Ja det finns det.

 

Shoshanna: Den är det.

 

OWS: Det är den vi också tänkte på.

 

Gäst: Ska jag hålla den på mitt vänstra öga. Ska jag placera den på mitt tredje öga?

 

Shoshanna: Du måste placera den i positionen för ditt tredje öga när du ligger på rygg och mediterar. Och du måste släppa tvivlen. (Du måste förstå det, och vi ber dig om förlåtelse för att vi inte frågade dig om vi fick dela med oss!)

 

Gäst: Ja, absolut. Tack så mycket.

 

Shoshanna: Tack. Och du måste sluta tvivla på att du inte öppnar ditt tredje öga. En del av varje människas utmaning är tanken på att denna position, detta eteriska öga, är så främmande för er alla. Det är inte något du praktiserat under din livstid. Det har precis presenterats för dig, kanske under det senaste decenniet, kanske till och med den senaste dagen. Vi är inte säkra. Men vi kommer att säga dig att den vill hjälpa dig. Den vill öppna det.

 

Och öppningen av det tredje ögat blir inte nödvändigtvis visuellt. När det tredje ögat är öppet, kanske du upplever något. Du kan bli känsligare. Du kan få bättre hörsel. Du kan sitta i ett rum och höra något en kilometer bort. Du kan höra en fågel sjunga, och du tittar upp i luften men det finns ingen fågel. Du hör en ängel men du kan inte se den. Så själva ögat, i din kultur, fungerar inte nödvändigtvis som det fungerar från födseln.

 

Det du måste förstå, och detta vet vi och ni alla, att ditt tredje öga är öppet! Det är tvivlet om hur det framstår, som hindrar dig från att förstå det.

 

Så, Kära Broder, när du mediterar genom detta öga, lyssnar, känner, upplever och noterar, notera de små förändringarna. Och då du noterar, bygg vidare på det.

 

Och vi säger inte att det till slut inte blir visuellt, men förstår du vad vi menar? Det gäller att samla de ackumulerade förståelserna som du blir medveten om, för det är ditt tredje öppna öga. Gjorde vi oss förstådda?

 

Gäst: Ja. Jag är en visuell person och vill se in i de inre dimensionerna.

 

Shoshanna: Kära Broder, vad ser du som en visuell person, när du sluter ögonen?

 

Gäst: Ingenting.

 

Shoshanna: Vad ser du när du drömmer?

 

Gäst: En dröm.

 

Shoshanna: Nej det är det inte. Du lägger helt enkelt bort det medvetna sinnet tillfälligt, så att du inte fylls med tvivel. Och i dina drömmar, vilka i detta rum kan inte se i sina drömmar? Alla ni ser. Alla ni upplever. Och de finns bortom denna vakna dimension. Så du måste återförstärka ditt sinne med att det finns tider, då ditt medvetna sinne kanske måste läggas åt sidan. Det vi skulle vilja be dig om nu, Kära Broder, är lite mer tid? Vi ber om ursäkt.

 

Gäst: Ja, tack.

 

Shoshanna: Får vi ta lite mer tid på oss, En Som Tjänar?

 

OWS: Ja självklart.

 

Shoshanna: Vi vill att du nu ska tänka dig en rosa elefant. Ser du den?

 

Gäst: Ja.

 

Shoshanna: Så då kan du se.

 

(Skratt)

 

Gäst: Jag har två [Andarakristaller] som är identiska. Jag är inte säker på vilken jag ska använda. En är mörkare, en är ljusare, av den turkosa färgen.

 

Shoshanna: Den ljusare.

 

Gäst: Okej. Tack.

 

Shoshanna: Vi säger nu att du helt enkelt ska börja träna. Träna på att se tokiga saker. Ser du ett rött äpple? Eller tanken på ett rött äpple?

 

Gäst: Ja.

 

Shoshanna: Så du kan se. Så då ber vi dig, Kära Broder, att aldrig mer säga att du inte kan se. Namaste.

 

Gäst: Okej. Tack.

 

OWS: Vi lägger nu till en omprogrammering av er alla, och som Shoshanna redan har sagt: ni har öppnat och återaktiverat ert Tredje Ögas Center. Alla ni. Utan undantag. Det är gjort.

 

Nu är det upp till er att fortsätta att hålla det aktiverat, att använda det. Och hur gör man det? Ni visualiserar. Ni skapar så mycket bilder ni kan, i ert sinne. Eller om inte bilder, bara tänk kreativt. Sedan använder ni i det, avseende tanken på den femte dimensionen. Visualisering, föreställning, femdimensionella tankar. Okej?

Shoshanna: Kan vi få tillägga?

 

OWS: Ja..

 

Shoshanna: Vi skulle vilja tillägga, att det enda som hindrar er från att göra detta, är att tänka att det inte är öppet.

 

OWS: Finns det något annat att dela nu? Någon annan som vill dela med sig? Någon i telefonen? Nu finns det möjlighet.

 

Gäst: Jag kommer också att berätta något mycket snabbt. Jag vill bara säga att detta är mitt första Framsteg också. Jag känner att jag känt er alla i evighet, från den stund jag kom in här. Jag tvivlar inte på att vi är en grupp och att vi också har varit en grupp. Det är otroligt, det är verkligen det. Som sagt, jag känner att jag känner var och en av er!

 

Gäst: Du gör det!

 

Första Gästen: Jag vet!

 

Shoshanna: Får vi berätta för dig?

 

Gäst: Ja visst.

 

Shoshanna: Vi kommer att berätta om vårt perspektiv för dig, Kära Syster. Din healing har påbörjats STORT. Vi ser skillnad, och många av dina bröder och systrar här, ser redan skillnaden!

 

Gäster: Ja!

 

Shoshanna: Den kärlek du hittar här, den acceptans du hittar här, har lyft upp dig. Så vi vill säga till er alla, att den kärlek ni ger varandra, den upphöjning ni ger varandra, måste ges till världen också, till de som kanske inte är så lika er, och att ni inte kan tänka att ni alltid måste hitta någon som ni själva, utan istället lyfta upp dem och skicka dem kärlek så mycket ni kan, och ni kommer att börja lyfta upp alla själar. Namaste.

 

OWS: Kan vi få lägga till något nu, för detta gäller specifikt för dig som har kryckan, käppen?

 

Gäst: Ja. Jag jag har varit utan den de senaste två dagarna.

 

Shoshanna: Hon använder den inte.

 

OWS: Det var dit vi ville komma. Att lämna den. Vart du än går, lämna den. Hur lyder ert gamla talesätt om American Express? ’Lämna inte hemmet utan det.’ I det här fallet ’Lämna hemmet utan det!’ Okej?

 

(Skratt)

 

Gäst: Visst.

 

Shoshanna: Och vi måste fråga något, får vi det?

 

Gäst: Visst.

 

Shoshanna: Det kommer att finnas de som vill skydda dig, som säger att du inte ska göra det, men då ska du inte lyssna.

 

OWS: Någon annan nu som vill dela med sig?

 

Gäst: Jag stötte på en familj på Walmart, och en av deras små flickor verkade inte må så bra. Det visade sig vara en sjuårig flicka och hon såg ut att vara rörelsehindrad. Jag fick faktiskt en uppmaning och jag frågade föräldrarna, om jag fick lägga min hand på henne, i ett försök att skicka henne lite ljus. Jag undrade om det gynnade den här lilla flickan på ett positivt sätt? Och om det är något som jag ska fortsätta göra?

 

OWS: Det finns inga ”måsten”. Gör det du känner dig vägledd att göra, det som resonerar till dig. Om du mår bra av att arbeta med energin genom handpåläggning för att ge tröst, inte bara till flickan som i detta fall, utan också till föräldrarna, så verkligen ja, fortsätt med det.

 

Men förstå att det inte är du som gör det. Tänk aldrig i termer av ”Jag healade den här personen, jag hjälpte henne/honom.” Du är kopplingen, kanalen för energin, och det är allt. Så snälla kom ihåg. ”Det är Fadern inom er som gör jobbet”, som han sa.

 

Shoshanna: Får vi dela med oss till dig, Kära Broder?

 

Gäst: Ja.

 

Shoshanna: När vi är fyllda av medkänsla, så som du, och bara bara känner kärlek för alla varelser, och erbjuder energin som kanaliseras genom handen till en annan, så är det aldrig fel. Det är aldrig olämpligt, för det görs med stor kärlek. Men i vår kultur i idag, är det naturligtvis viktigt att be om tillstånd, så som du gjorde, men om du vill maximera energin du kanaliserar, så tvivla aldrig! Tvivlar inte på om du borde eller inte borde göra det, för du gör det med ett öppet hjärta, förstår du. Och du kanaliserar Gudskällans Kärlek genom dina händer till individen.

 

Men det vi skulle säga som är mycket viktigt i denna process, är att du inte ska bli bunden till resultatet. Eftersom den du vill skicka ljus till, energi, kärlek, healing, kanske inte blir healad, för det kanske inte är det som ska hända. De kanske genomgår de lektioner de behöver uppleva. Förstår du?

 

Gäst: Absolut.

 

Shoshanna: Ändå måste vi alla fortsätta att sträcka ut ljuset, vår kärlek, vår energi till de som är svaga, eftersom det är rätt sak att göra, men vi kan inte bindas till resultatet. Verkar det vettigt? Namaste.

 

Gäst: Ja.

 

OWS: Har du, Kära Broder, böckerna om Life and Teachings of the Masters of the Far East

 

Gäst: Inte ännu.

 

OWS: Då föreslår vi att du skaffar dem. Eller så läser du dem på internet, eller på något annat sätt. Gå sedan till – gissa vilken sida, folk? Sidan 110, i Bok 2, och läs det avsnittet om och om igen, så du förstår hur den healande energin fungerar, hur du använder den och hur Yeshua kunde arbeta med medvetenheten i den, som han använde för healing.

 

Han insåg när han arbetade med den, att han såg perfektion innan de var perfekta. Han såg den perfekta bilden av Gud inom dem, förstår du? Och därför fanns det inte någon smärta, inte någon sjukdom, inga krymplingar, ingen blindhet, eftersom han såg perfektion. Och som ett resultat av det, kunde han sedan föra fram healingprocessen.

 

Om du kan göra det, eller snarare, när du kan göra det, är du på väg att bli en energihealer.

 

Shoshanna: En Som Tjänar Får vi lägga till något?

 

OWS: Ja.

 

Gäst: Vad heter boken?

 

OWS: Bokens namn är: Life and Teachings of the Masters of the Far East

 

av Baird Spalding.

 

Shoshanna: Vi har en fråga.

 

OWS: Ja.

 

Shoshanna: Vi skulle vilja veta angående budskapet om att ge healing, om det också kan vändas för att heala sig själv?

 

OWS: Absolut.

 

Shoshanna: Så vi skulle vilja veta, att om man har en fysisk eller emotionell utmaning, och då istället ser perfektion hos sig själv. Det skulle då innebära healing och rensning hos den individen, eller hur?

 

OWS: Det skulle det verkligen.

 

Shoshanna: Så vi skulle vilja säga att det är ett bra budskap, och även om vi skulle ge den till någon annan, så kan vi också ge den till oss själva.

 

OWS: Ja.

 

Shoshanna: Tack.

 

OWS: Det finns en fråga eller någon som vill säga något i telefonen, eller hur?

 

Gäst: Jag har en fråga.

 

OWS: Ja.

 

Gäst: Vad skiljer Andarakristallerna från kristallerna som de flesta av oss är bekanta med?

OWS: Ahhh! Det är på grund av energin, vibrationerna de bär på från långt tillbaka i tiden, från Lemuriens tid. Vid den tiden användes dessa kristaller i stor utsträckning. Lemurien, Atlantis. Och vid tiden för den Eviga Flammans släckning, men det var inte så att den någonsin släcktes, utan det var en ceremoni för att visa att det var dags att flytta från denna tid med stort Ljus, in i tiden för mörkret som skulle komma framöver, och den Eviga Flamman fördes sedan till en säker plats.

 

Men Andarakristallernas vibrationer hölls tillbaka, så att säga. Och när de höll vibrationen tillbaka, så försvann de på sätt och vis. De var femdimensionella upplevelser, den femte dimensionens vibrationella stenar, och de skulle inte ha känts bekväma. Om ni kan se på det i detta avseende, eftersom de är medvetenhet, så skulle de inte ha känts bekväma i en tredimensionell vibration. Så därför upphörde de att existera för dem i den tredje dimensionen. Allt det förändras nu.

 

För de som rör sig upp i högre vibrationer med mer kraft, och in i den femte dimensionen, så resonerar nu Andarakristallerna återigen, och kallar på dem som ska komma och hämta tillbaka dem, och vi säger hämta tillbaka, för många som finner sig själva med dessa kristaller, hade dem vid tiderna för Lemurien och Atlantis.

 

Gäst: Tack.

 

OWS: Ja. Något att tillägga, Shoshanna?

 

Shoshanna: Vi skulle säga rent generellt, att eftersom ni alla har höjt era frekvenser och vibrationer tillräckligt, så är det därför de dyker upp igen. Så ni måste gratulera er själva för att ni har arbetat hårt nog, och att ni har höjt vibrationerna på planeten och i er själva, så att dessa vackra varelser, kända som Andarakristallerna, kunnat återuppstå. Det är ni som gör det.

 

OWS: Ja. När ni befinner er i de lägre vibrationerna så kan ni inte få upplevelserna av dessa saker som finns i de högre vibrationerna. Så därför, som Shoshanna sagt, när ni går upp i den högre vibrationen, så kan ni se dem igen. Och som vi säger, de kallar nu på dem som hade dem tidigare. Nästan som om de kommer hem, ni kommer hem.

 

Gäst: Snälla, en fråga?

 

OWS: Ja.

 

Gäst: När vi gick i kratern så tittade jag ner på marken, och såg en hel massa små små kristaller runt mig. Och jag valde ut några av dem, för att få dem att dela ut min kärlek till Rita, som inte kunde vara med. Var det möjligtvis Andarakristaller?

 

OWS: Det var inte Andarakristaller, men de har en egen energi. För de är gamla. De har funnits där mycket länge, och de har tagit till sig energi under de tusentals år som de funnits där. Så de innehåller energi.

 

Och tillsammans, när du lägger dem tillsammans så får de ganska mycket energi. Så även om det är små, små bitar, och du lägger dem tillsammans i en behållare av något slag, så får de en högre energi, som en, förstår du? Men det är inte Andarakristaller.

 

Shoshanna: Kan de innehålla minnen?

 

OWS: Ja, helt klart. Tack för det, Shoshanna. Ja. De innehåller minnen. Alla kristaller innehåller minnen. Ja.

 

Gäst: Hej. Detta har att göra med vad den tidigare gästen sa. Häromdagen i Spa:t, noterade jag i att jag faktiskt samlade alla dessa kristaller i en stor behållare. Jag funderade på vad jag skulle kunna göra med dem? Om jag skulle lägga dem i en påse? Så det jag vill veta, eftersom du nämnde det, är hur jag kan dra fördel av dem?

 

OWS: Det vi skulle säga är, du har ett hus, du har en gårdsplan.

 

Gäst: Ja, med stenar.

 

OWS: Placera dem runt din gård, eller till och med runt ditt hus. Och de kommer att föra projektion till hela ditt hem. Sprid ut dem. De har en kraftfull och mycket skyddande energi, för den som är i resonans till dem. Och eftersom du har plockat upp dem, valt ut dem för en tid sedan och förenat dem, så resonerar du till dessa kristaller och deras energier.

 

Gäst: Syftet är att skydda.

 

OWS: Det kan vara så, ja.

 

Shoshanna: Får vi ställa en fråga om detta, Syster, får vi fråga?

 

Gäst: Ja.

 

Shoshanna: Kära Syster, får vi fråga vad du vill uppnå?

 

Gäst: Tja, jag ställer mig själv samma fråga då jag sitter här. Jag tänkte, är det till fördel för mig själv? Eller är det kanske också för att gynna andra.

 

Shoshanna: Det är både och.

 

OWS: Ja.

 

Gäst: Okej.

 

Shoshanna: Men det är inte bara så, för ni är alla en hur som helst.

 

Gäst: Jag förstår.

 

Shoshanna: var det den enda fördelen du ville veta?

 

Gäst: Jag menar, jag tror att det finns mer, Shoshanna, så fortsätt!

 

Gäster: (Skratt) Berätta, snälla?

 

Shoshanna: Vi tror att du har några fler tankar i ditt sinne, som du vill få från dessa kristaller. Och vad är det?

 

Gäst: Tja, naturligtvis säger jag healing. Men med allt som hänt här i kväll, så tror jag inte …

 

Shoshanna: Att du inte behöver mer?

 

Gäst: Nå, kör på!

 

Shoshanna: Du kan använda en kristall. Vi ber om ursäkt. Vi minimerar inte alls vad En Som Tjänar har gett dig. Det vi vill tillägga är att en kristall tar på sig ditt eget medvetande, tillsammans med sitt eget. Så om du berömmer en kristall i ett område som du vill heala, så kommer det att hjälpa dig. Eftersom du använder din egen önskan och ditt eget medvetande, för att heala dig själv. All healing görs av dig själv, förstår du?.

 

Gäst: Ja, jag förstår. Tack.

 

Shoshanna: Och precis som då Vår Broder önskade ett svar om Andarakristallerna, om han kunde placera den på sitt tredje öga, så gjorde han det ändå genom att ge den kristallen ett medvetande för att hjälpa honom. Verkar det vettigt?

 

Gäst: Ja, jag förstår. Och du läste mina tankar. (Skratt)

 

Shoshanna: Naturligtvis gjorde vi det!

 

Gäst: Men jag ska placera dem på min gårdsplan och använda dem till healing.

 

Shoshanna: Det är upp till dig, förstår du. Du väljer själv.

 

Gäst: Jag uppskattar det. Tack så mycket.

 

Shoshanna: Namaste.

 

Gäst: Namaste.

 

OWS: Mycket bra. Någon annan som vill dela med sig?

 

Gäst: Jag har en fråga, En Som Tjänar. Jag köpte en på E-Bay för flera månader sedan. Den är vackert turkosgrön, och den är perfekt i utförandet, har perfekt form.

Shoshanna: Är den rund?

 

Gäst: Den har en spets som är av, men den är inte fasetterad på något sätt. Den är så perfekt, men jag har hört att det förekommer att många Andarakristaller som säljs, är gjorda av glas. Och jag skulle gärna vilja veta om min är det eller inte. Den kostade bara $10,00, så jag är inte alls säker. Jag vet inte riktigt.

 

OWS: Det beror på hur den resonerar till dig. Om du känner att den är i resonans med dig och har kallat på dig. Det handlar inte om var den kom ifrån. Vem som helst kan skicka den till dig, eller så kan du hitta en i en butik någonstans, eller var som helst. Eller som i ditt fall, då du säger att du köpte den på E-Bay, vad nu det är. Om den kallade på dig, så är den till dig. Om den är i resonans med dig.

 

Om du undrar om den är äkta, om det verkligen är en Andarakristall, fråga den.

 

Gäst: Ja, ok.

 

OWS: Den kommer att svara till dig. Om du kan höra den.

 

Gäst: Och om inte?

 

OWS: Om den inte är det, så kommer den inte att svara på det sätt du vill.

 

Gäst: Okej.

 

Shoshanna: Får vi ställa en fråga till dig, Kära Syster?

 

Gäst: Naturligtvis.

 

Shoshanna: Vad köpte du denna kristall för?

 

Gäst: Jag hade läst så mycket om Andarakristaller och jag ville verkligen ha en.

 

Shoshanna: Och vad hoppades du på att den skulle göra för dig?

 

Gäst: Jag skulle vilja ha den på min nattduksbord eller under min kudde, dit jag skickar alla mina tankar.

 

Shoshanna: Och vad hoppades du att den skulle göra för dig?

 

Gäst: Ja, öppna mitt tredje öga, heala, ta fram det bästa i mig. .

 

Shoshanna: Gör du det nu?

 

Gäst: Vad menar du nu?

 

Shoshanna: Gör du ditt bästa?

 

Gäst: Här och nu?

 

Shoshanna: Gör du ditt bästa? En kristall inte kan ta fram det bästa i dig. Du måste göra det själv.

 

OWS: Det är en förstärkare.

 

Shoshanna: Blev du kraftsatt?

 

Gäst: Jag vet inte om det beror på kristallen, eller om det är jag, om det är luften, jag har ingen aning.

 

Shoshanna: Spelar det någon roll?.

 

Gäst: Nej. Det skadar mig inte.

 

Shoshanna: Nej. Det spelar ingen roll. Det vi menar är att många köper dessa saker för att de ska ge dem styrkan att bli något de inte är. Det är hela tiden er egen medvetenhet ni ger kristallen, vilket får kristallen att ge tillbaka det ni önskar.

 

(Skratt)

Shoshanna: Förstår ni det här? Så om individen inte har den medvetenhet som behövs för att skapa det individen önskar, så kan kristallen inte förstärka det. Verkar det vettigt för er?

 

(Skratt)

 

Shoshanna: Kristallen kan inte hjälpa individen att uppnå det individen vill uppnå, såvida inte medvetenheten hos individen finns där, till att börja med.

 

Ni förstår, vi vet att var och en av er vill vara de bästa ni kan. Stämmer inte det?

 

Gäster: Jo.

 

Shoshanna: Så kristallen kommer att hjälpa er, för den har er medvetenhet. Om ni inte har en medvetenhet att heala, så kan ingen kristall heala er. Förstår ni?

 

Gäster: Ja.

 

Shoshanna: Vi är ledsna detta förbryllande, men det är viktig information.

 

Gäst: Så vad är bäst att göra med den?

 

Shoshanna: Det bästa sättet att använda den på, är att använda den på det sätt du vill använda den på. Också att placera den på det tredje ögat, när du lägger dig ner.

 

Shoshanna: Vill du göra det?

 

Gäst: Jag har inte gjort det ännu.

 

Shoshanna: Du kan göra vad du vill. Det är ligger inte i vår makt att ge er dessa instruktioner. Du måste försöka, och du måste välja. Det är vår information.

 

Gäst: Ok. Jag kommer att ta det på allvar nu.

 

Shoshanna: Ja. Du är en gudinna!

 

Gäst: Tack.

 

En annan gäst: Hon är det. Hon är en ängel. En vacker gudinna.

 

OWS: Nu måste vi släppa kanalen, eftersom kanalen börjar bli ganska trött, och behöver förbereda sig för nästa upplevelse när ni avslutat. Vi kommer att genomföra en annan framöver, när upplevelsen kommer.

 

Shanti. Frid vare med er. Vara den enda.

 

Gäster: Shanti. Frid vare med er

 

Kanaliseras av James McConnell

 

 

 

www.meetup.com/ancient-awakenings

 

www.ancientawakenings.org

 

Article may be reproduced in its entirety if authorship and author’s website is clearly stated.

If you would like to join Ancient Awakenings and participate in our Sunday calls, please go to our Meetup website

(www.meetup.com/ancient-awakenings) and join there.

 

”Att tro är att se!”

 

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...