Hilarion via Marlene Swetlishoff, 1 maj

hilarion2

1-8 maj, 2016

Älskade Ni,

Många av er har upplevt känslor av sorg och observerat dessa gamla känslomönster från stunder i era tidigare livserfarenheter och det är gott att se att ni blir mer skickliga på att bara notera och släppa dessa stunder, som något i det förgångna, istället för att stanna kvar i dessa gamla energier åter igen. Bravo! Ni återtar herraväldet över era känslor! Ni kanske också har lagt märke till att dessa minnen är de som har varit djupt begravda i ert medvetande vilket går tillbaka till erfarenheter i unga år. Detta betyder att rensningen av era celler arbetar djupare än någonsin tidigare. Släpp igenom dem och ha för avsikt att ersätta dem med det rena vita Ljuset av Kristus energin.

Vi ser att ni är trötta och längtar efter att denna process kommer till sitt slut och det faktum att gamla känslor från er ungdom kommer till ytan betyder att denna rensningsprocess nästan är komplett. Förställ er små solar som skiner och snurrar i vart och ett av era 7 största chakran och håll denna bild under en stund flera gånger varje dag. Detta snabbar på rensingsprocessen och kommer att fortsätta påminna er att ni är ett strålande Ljus i världen! Ni går mot de högre rikena av medvetande, den sanna källan till er personliga kraft och in i en djupare förståelse av er eviga identitet. I några stunder när denna förbindelse leder er till viktiga uppenbarelser rörande syftet för er inkarnation under dessa tider.

Var i frid, Älskade Ni, lev, skratta och älska med välbehag! Livet i en mänsklig kropp är menat att smakas, omfamnas och upplevas! Det är därför nödvändigt att vara en del av allt det i er omedelbara närhet, att vara i stunden av varje upplevelse med mindfulness. Skjut inte fram eller vänta på en annan dag för er nystart, för det händer just nu. Ni deltar i den mest mirakulösa tiden av en massiv transformation och detta är en sällsynt möjlighet att sola sig i förändringarna från stund till stund när de sker. Underbara möjligheter och riktningar för er livserfarenhet existerar och er klarhet i förståelsen leder er direkt till ert eget öde till en strålande verklighet.

Detta är spännande tider med många möjligheter som kommer in i varje individs fält av drömmar. Då ’röran’ rensas inifrån och ersätts med ett större Ljus av förståelse, presenteras några av önskningarna från tidigare, som varje person hade som dröm, som en riktning som man kan fokusera på och realisera och manifestera. Dessa är drömmarna som kan ge er stor glädje och lycka när ni söker efter att föra fram dem till den nuvarande upplevelsen.

Då varje person manifesterar det som ger dem fullbordan, hjälper den positiva energin som skapas, det kollektiva fältet att gå framåt och expandera horisonterna för alla. Det som verkade omöjligt under gångna dagar kommer nu att enkelt manifesteras av många människor. Detta varandetillstånd får stöd av att nya energier flödar in då mänskligheten inser att de kan skapa lyckliga slut för sig själva och att deras själ vill uppleva mer av dessa stunder. Detta är det naturliga tillståndet att vara för varje själ på planeten.

Till nästa vecka…

JAG ÄR Hilarion

Total energy clearing

2009-2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana 

The Hilarion Connection©, Book One available here  

Notice is hereby given that the creation of videos by people other than the author/channel/scribe of any messages from this author/channel/scribe is prohibited unless authorized by her. Permission is given to share this text message on other blogs and websites as long as the text message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and author/channel/scribe’s credit, copyright and live website links are included as the source of the messages.

www.therainbowscribe.com

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

Du gillar kanske också...