Hilarion via Marlene Swetlishoff, 13 december

hilarion2

Hilarion, 13 december 2015

Via Marlene Swetlishoff

Ljusarbetare över hela världen har börjat ge mer uppmärksamhet åt Jordens behov, och vi vill bara säga att era ansträngningar har varit mycket uppskattade. Energierna som ni har sänt ut, har skingrat och löst upp en stor mängd rädsloenergier, som har påverkat det mänskliga medvetandet.

De flesta individer kan nu tydligare urskilja vad som fungerar och inte fungerar i sina liv och tankemönster. Justeringar görs och saker följs upp. Vi tackar er för att ni arbetar med oss på det här sättet, och ber er att fortsätta med att upprätthålla Ljuset och att ni även fokuserar dagligen med den Violetta Ljusenergin.

De upplyftande energierna som flödar mer intensivt vid tiden för kalenderårets slut, kommer att hjälpa varje person att känna sig förnyad och föryngrad, så att det nya årets symboliska början blir en fortsatt utveckling på er själs väg. Arbetet med att rensa och släppa kommer naturligtvis att fortsätta och det är mycket viktigt att ni fortsätter så länge som det behövs.

Ta er tid att varje dag fokusera på att göra de saker som ni älskar och känn de förhöjda energierna i era hjärtan, så att det lyfter upp era sinnen och tankar. Känn er fridsamma inombords och ni kommer att dra till er samma energier.

Många av er har slutat att lyssna på de dagliga nyheterna, eftersom de ständigt fokuserar på skapade dramascenarier, så att ni ska fortsätta att lyssna på dem. De flesta av er känner av dessa energier som något som bör undvikas till varje pris för ert eget välbefinnande och det är bra och rätt sak att göra.

Ni har märkt att de flesta ämnen upprepas i all oändlighet medan man kallar in ”experter” för att ge sina åsikter. Det är mycket tröttsamt och tråkigt att lyssna på, så ni har stängt av dem. Den största majoriteten av mänskligheten blir dock fängslade av dramatiken och spänningen i det hela och det är därför vi har koncentrerat oss på att rensa och omvandla fokus med det Violetta Ljuset.

Vi uppmuntrar var och en att odla en positiv och glad inställning till att manifestera den högsta visionen för er själva, era familjer och era samhällsmedborgare. Stöd varandra och ta kontakt med varandra fysiskt och inte bara genom Facebook, Twitter etc., för genom att göra det ger era energier dem uppmuntran och höjer deras energier.

Ert lugna uppträdande och positiva attityd kommer att bidra till att främja samma beteende hos dem som finns omkring er. Det här är en del av anledningen till att ni är här på Jorden och i synnerhet den plats där ni befinner er just nu.

Vår kanal fick dessa ord från sitt Gudomliga Jag för att hjälpa henne att liera sig med den högsta versionen av sig själv, och delar med sig av dem här: ”Mitt Ljus, hjälp mig att klart se allt som jag är och kan vara. Hjälpa mig förstå att jag kan flytta berg, att välja det som är bäst och släppa resten.” Dessa ord kommer att hjälpa många av er under dessa tider och de kommer att uppmuntra och stärka er att hålla kontakten och rikta in er på er högsta aspekt och version av er själva.

Tills nästa vecka…

Jag är Hilarion.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

Ni kan titta på videoversionen här:

https://www.youtube.com/watch?v=MUSZkQZshdM&feature=youtu.be

2009-2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace

 

Du gillar kanske också...