Hilarion via Marlene Swetlishoff, 13 Mars 2016

hilarion2

Hilarion, via Marlene Swetlishoff

13 Mars 2016

Mina Kära,

När ni flyttar genom de kraftfulla energierna i dessa tider, vet att ni aldrig är verkligt ensam eller bortglömd. Mycket som finns inom er blir transmuterat eller omvandlat till en högre version av er själv. Detta kan vara obekvämt ibland. Vi rekommenderar vila och att vara vänliga mot er själva.

Alla lägre vibrationer är nu upplivande från ert mänskliga operativsystem och när det inträffar, är det viktigt att acceptera och omfamna dem som del av er utvecklande mänsklighet och bara tillåta dessa upplevelser tills de går över. Ge inte mer näring åt dem eller gör er själva fel, på grund av denna erfarenhet. Ni är inte fel av att ha denna upplevelse, så förneka inte er själva. I det högre perspektivet av dessa föränderliga tider, sätter ni nya riktlinjer för den högsta visionen av ert eget liv, för att manifestera det i er personliga upplevelse. Ni behöver inte vara till lags för andra när detta händer, eller söka deras godkännande, för ni är en suverän varelse liksom de och har gåvan att uttrycka fri vilja.

I dessa tider finns det många människor som använder begreppet av enhetsmedvetande för att ursäkta sitt beteende, utan att hedra andras rättigheter att vara allt som de kan vara. Var och en av er är här för att föra fram era speciella gåvor till världen under dessa tider och eftersom de är gåvor ni som individ medför; har ni rätt att ställa in kursen på hur ni önskar presentera det för världen. Ingen annan har rätt att göra det valet åt er. Med tiden, när det inte längre finns någon som vill missbruka andras bidrag för sina egna syften, börjar sann enhet äga rum. Detta är ett tillstånd av att vara där varje individ firar blomningen av högre potential i en annan, vilket händer utan oron att bli utnyttjad, för då kommer en högre universell lag att vara i kraft. Det är bra att använda sin urskiljning i dessa frågor vid den här tiden, och att sätta era egna gränser.

Det finns många människor på planeten som söker svar, och dessa individer kommer att attraheras av och dras till viss information, eftersom de genljuder med sanningen som presenteras. Det finns många individer som presenterar information som de erbjuder i enighet med oss, och det är de som borde bli erkända och sökta för det värde de för fram, i vad de erbjuder till dessa sökare. De som tjänar med oss på detta sätt är individer vilka vi de uppstigna rikena arbetar med och genom, och vi strävar efter att presentera sanning i sin högsta form för lärandet, förståelsen och urskiljning av dem som söker. Alla som gör detta arbete med oss skulle vara kända som våra företrädare och någon delning av informationen som sker bör krediteras tillbaka till den som är in sådan tjänst med oss, eftersom detta är där vårt största inflytande att göra positiva effekter äger rum, genom deras fysiska varelser, muntligt eller genom skriftliga eller konstnärliga arbeten.

De individer som tjänar oss och tillåter oss att uttrycka vårt Ljus och visdom i världen, har i hög grad varit testade, och försökte genom sin väg genom livet, har offrat mycket för att göra detta arbete, och har uppstått värda att bli kallade våra sanna representanter. De har mycket att ge nu och i framtiden, för de är vår röst på planeten. Vi godkänner och stödjer dem, och det har alltid varit sättet att föra fram eviga sanningar, även under tidigare guldåldrar på planeten. De är våra röster, uttryckta muntligt, och genom det skrivna ordet, genom former av konst, musik och teknologi och många andra uttrycksformer. När en utvecklar sådant Ljus på planeten genom flitig tillämpning och anslutning till de högsta spirituella principerna, är de av de högre världarna attraherade av dem och omger dem, erbjuder vår kärlek, stöd och skydd. Vi vet att allt som de gör är för det högsta och största goda för alla på planeten.

Vad vi för in till världen genom dessa representanter, är kunskap och förståelse som behövs för världens folk, och det är vår förhoppning att när dessa som söker kommer att finna vad de behöver finna, utan att bli ytterligare förvirrade och avledda från deras intensiva sökande efter sanningen och svaren som våra representanter håller.

Tills nästa vecka …

JAG ÄR Hilarion

 

 

 

 

2009-2016 Marlene Swetlishoff / Tsu-tana 

Den Hilarion Connection ©, Bok Ett finns här

Härmed tillkännages att skapandet av filmer av andra personer än upphovsmannen / kanal / skrivare av meddelanden från denna författare / kanal / skrivare människor är förbjudet utan tillstånd från henne. Tillstånd ges att dela detta textmeddelande på andra bloggar och webbplatser så länge textmeddelandet publiceras i sin helhet och ingenting har ändrats, eller ändras på något sätt och författaren / kanal / skrivare kredit, upphovsrätt och  levande länkar till hemsidan  ingår som källan för meddelandena.

www.therainbowscribe.com

www.movingintoluminosity.com

 

 

Översättning: Mie Fjällvide

 

Du gillar kanske också...