Sarah via Ann Dahlberg, 18 mars

Sara

Sarah

Fredag 18 mars 2016

Ann Dahlberg

 

 

Jag är Sarah och jag är tacksam över att få komma till tals idag. Livet på jorden börjar nu bli så mycket ljusare och lättare för alla levande varelser på jorden. Solstrålarna och energin med dem bombarderar nu jorden med en ihärdig intensitet. Allt och alla påverkas nu av denna energi.

Alla både medvetna och omedvetna känner av energin på olika sätt. Det är inte lika för alla. Det beror på vad du har dina svagheter i kroppen. Vilka delar i kroppen som behöver stärkas och transformeras om för att kunna utvecklas i den takt som fordras nu.

Det är en intensiv tid vi lever i nu. Allt förändras och tiden verkar springa iväg. En tid som egentligen inte finns men som är märkbar och kännbar på jorden där ni lever. Andas lugna, djupa andetag och intalar er själva att ni har all den tid ni behöver. Då ska ni se att allt löser sig på bästa sätt.

Arbeta i er egen takt och ha tillit till er själva och ert hjärta (er själ). Allt arbetar för er nu, inte mot er. Det enda som arbetar mot er är ni själva. Ni sätter krokben för er själva genom att inte ha tillit till er själva och världen runt omkring er.

Ni är alla starka och modiga själar som kom hit för att hjälpa jorden och er själva i denna stora transformation. Med er själva menar jag i detta fall, er som en kollektiv mänsklighet. Det är dags för den mänskliga rasen att höja sin vibration och gå upp i en högre dimension.

Ni har stor erfarenhet av mörker och kan hjälpa andra planeter och solsystem med liknande erfarenheter som ni har gått igenom. Många står på kö för att anlita er när den stunden är inne. Men först ska det dansas och firas med alla era nära och kära.

Ni ska successivt återgå till att bli en galaktisk varelse med allt vad det innebär. Det är härliga stunder som väntar och glädjen är stor häruppe för allt vad ni har åstadkommit hitintills. Många rosor strös nu över den väg ni går, så att ni ska förnimma kärleken som omger er.

Glädjen är stor häruppe eftersom de ser att ni är på väg hem. De vet att det inte dröjer så länge innan de kan sluta er alla i sin famn.

Jag är glad och tacksam över att få vara en del i allt detta.

Jag älskar Er så mycket!

Sarah

 

Du gillar kanske också...