Hilarion via Marlene Swetlishoff, 27 mars

hilarion2

Hilarion, 27 mars 2016

Via Marlene Swetlishoff

Världen är på väg in i en process av förnyelse och föryngring. Det kan lätt ses i de olika världshändelserna. Alla föråldrade system som inte tjänar det högsta goda för alla, lyfts fram genom händelser som sker nu. Det är svårt för mänskligheten att förstå att en högre lag är i kraft, när allt de ser är kaos och en värld som beter sig som om den blivit galen. Detta är den tid för vilken alla Ljusarbetare har inkarnerat på den här planeten. Ert Ljus gör skillnad! Bli inte avskräckta av det ni ser och hör genom media, det görs mer arbete på de högre planen än vad som presenteras för er.

Inom er äger mycket omkalibrering rum. Gilla det eller inte, men era fysiska kroppar håller på att omvandlas till högre versioner av en mer förfinad form. De flesta av er upplever nu vågor av hetta utefter hela ryggraden med jämna mellanrum. När det händer, var då medvetna om att det är era DNA-strängar som aktiveras och öppnas upp. Det finns en del märkliga symptom som upplevs av många av er och det kommer att fortsätta. Vissa upplever ångest utan att veta orsaken till den. Det står i relation till det faktum att ni är på väg in på okänd mark och ni vet inte vad det innebär för er. Behåll lugnet när det kommer och ni kommer att gå segrande ur det.

Ni är inte ensamma i denna omvandling; hela världen är mitt uppe i stora förändringar. Det börjar i de små cellerna hos allt levande på Jorden och det känns inombords. Det är viktigt, som vi tidigare har sagt, att dagligen vara i kontakt med jorden. Stå barfota på marken och andas med djupa rytmiska andetag, och tacka Jorden för att den föder och beskyddar er. Det här är någonting som mänskligheten som helhet behöver bli mer medvetna om, eftersom det är Jorden som är ert hem. Det finns bara en Jord och den behöver bekräftelse och kärlek från sina invånare.

Be er Gudomliga Essens att varje dag skifta ert medvetande, så att ni kan se era individuella omständigheter från ett högre perspektiv. En högre anslutning med det gudomliga inom er kan göra er väg genom livet mer fridfull och harmonisk. Lita på att allt som upplevs av dig och dina nära och kära händer för ett högre syfte. Om vi skulle ge er ett mycket viktigt råd vid denna tidpunkt, skulle det vara att ni börjar era dagliga sysslor med en välsignelse. Välsigna varje omständighet som ni befinner er i och sök inom er efter den gåva den innehåller. Välsigna de kära som ni upplever utmaningar med, för de är de modiga själar som har gått med på att spela denna roll för att er själ ska ta lärdom och växa. De tog på sig den rollen på grund av sin kärlek till er.

Välsigna varje fågel, alla djur, träd, växter och levande ting i er närmiljö. Inse att allt ni ser är Källan av Allt Som Är i fysisk manifestation. Det är att utöva den högsta formen av kärlek i handling och det är vad som behövs nu. Låt inte distraktioner hindra er från denna övning. Förstå och bli medvetna om de cykler som förekommer på planeten och arbeta tillsammans med dem. Ni är en väsentlig del av allt och er kärlek bidrar till att upprätthålla och bevara den. I allt som sker, välj kärlek som motargument.

Tills nästa vecka…

JAG ÄR Hilarion.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

The Hilarion Connection©, Book One available here  

www.therainbowscribe.com

www.movingintoluminosity.com

Thank you for including the above website link when posting this message.

 

Du gillar kanske också...