Hilarion via Marlene Swetlishoff, 3 april, 2016

hilarion2

Hilarion

via Marlene Swetlishoff

3 april, 2016

Älskade!

Den nya begynnelsen, som alla har väntat på, har lugnt och stilla anlänt, utan ringsignaler, visslingar och trumpetfanfarer. Den kommer som en lugn, stilla känsla inom djupen av ens varelse och slår varsamt rot inombords i själens trädgård. Frid inombords, äntligen! Låt den sakta och försiktigt veckla ut sig och blomstra, tillåt dess gåvor att bli synliga och kännas av. Universums stillhet väntar med eftertryck att kronbladen inom varje själ ska veckla ut sig, att utstrålningen inombords ska lysa igenom och få förtrolla världen!

Livets bägare i all sin glans och majestät, gör tecken till oss att få ta del av medvetenhetens elixir, med fullt deltagande i firandet av dess skiftande skapelse. Vilken nåd som nu sprudlande gör sin närvaro känd! Världens skönhet inväntar varje själ att upptäcka detta i stunder av fridfull stillhet. Var och en av dessa stunder är ett mirakel och en välsignelse för den som beskådar den, om man bara stannar upp för att upptäcka och bevara den. Som den heliga skriften från den tidigare eran har bevarat i Psaltaren 46:10: ”Bliven stilla och besinnen att jag är Gud”, detta är det som nu krävs av mänskligheten, att förena sig med den heliga gudomligheten inombords.

Inre reflektioner kommer att fortsätta föra fram uppenbarelser som blir till hjälp när ni förflyttar er framåt på er väg genom det Jordiska livet. Detta är en tid av inre tillväxt och transformation på ett mer djupgående och mer manifesterat synligt plan. Allt som har funnits i era liv fram till det nuvarande ögonblicket, kommer åter en gång tillbaka för att ni ska kunna reflektera över hur mycket ni har vuxit i era insikter och i er förståelse, er förmåga till empati och medkänsla, er medfödda välvilja och harmlöshet och i er upplevelse att utöva er makt för att välja era gensvar till allt detta. Det spelar ingen roll hur smärtsamt det var, ni ställde upp för att möta de sanningar som avslöjades för er, med ett kärleksfullt och omtänksamt hjärta.

Nu när dessa saker passerar genom er, får ni se det värde som varje upplevelse har tillfört er. Ni har fått lära er värdet av mod och tapperhet, trots risken att förlora allt ni hållit kärt och ni var villiga att släppa taget om allt, om det var det som i er själsplan krävdes. Ni fick lära er att se bortom en situations yttre, för att få syn på den större bilden. Ni har försökt stiga in en ’annans’ skor, för att kunna känna vad de kände. Ni har lärt känna ert eget värde genom att observera er själva i alla möjliga situationer. Detta, Kära Ni, har tjänat syftet att lägga till dessa andliga egenskaper och förmågor till er själs eviga kraft, förståelse och livsupplevelse i den fysiska dimensionen medan det ännu fanns en möjlighet till det.

Ni har också lärt er att det har varit en prioritet att ära och uppskatta er själva för er pågående själstillväxt. Ni har lärt er de bästa sätten att ge näring inte bara till er ande, utan också er själva som människa. Ni fick lära er när denna näring behövdes och nu följer ni upp detta som ett naturligt sätt att handla. Nu dyker en ny horisont upp, en ny och frisk start håller på att visa sig för er när ni hälsar och vinkar farväl till det förflutna och sätter segel på en ny kurs på väg att bli den medvetna utövaren och manifesteraren, alltid sökande efter den mest obesvärade vägen mot ert mål, på ett naturligt, mödolöst sätt som ert liv kan öppna sig, ett sätt som tar er till helhet och harmoni inom alla områden. Fokusera varje dag på att göra de saker som ger er glädje; lev ett inspirerande liv där varje dag öppnar dörren till ett nytt spännande äventyr.

Tills nästa vecka. . .

JAG ÄR Hilarion

Watch video version by clicking here

2009-2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

The Hilarion Connection©, Book One available here  

Notice is hereby given that the creation of videos by people other than the author/channel/scribe of any messages from this author/channel/scribe is prohibited unless authorized by her. Permission is given to share this text message on other blogs and websites as long as the text message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and author/channel/scribe’s credit, copyright and live website links are included as the source of the messages.

www.therainbowscribe.com

Thank you for including the above website link when posting this message.

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...