Melchizedek via Anna Merkaba, april 1

mira_logo_1

Anna Merkaba ~ Melchizedeks Snabba Utrensning av Tidigare Känslor och Enkel Teknik för Reconnection

Hälsningar mina älskade mästare av universum! I en av mina tidigare transmissioner till er, för några veckor sedan, nämnde jag att jag snart kommer att dela en mycket intressant teknik med er, om hur man frigör känslor och bidra till att återansluta era tre subtila kroppar ”den eteriska, emotionella och mentala” så att ni enklare kan processa dessa känslor. Idag kommer jag att göra det jag har lovat. Dela med mig av denna mycket enkla, raka och helt fascinerande teknik.
Innan jag gör det, vill jag först kort påminna om vad dessa 3 subtila kroppar är.
De visas på http://www.spiritual-experiences.com/articles-spirituality/subtle-body-seven-bodies.php

”Det finns sju subtila kroppar eller skikt, runt den fysiska kroppen, som skapar ett aurakroppssystem (Auran). Allmänt sägs det, att dessa lager är som hos en lök, när man skalar bort ett lager, når man nästa, men detta är inte sant. När ni sträcker er inåt, är det förra också närvarande i nästföljande Auralager. Till exempel, den yttre kroppen består mest av den Kausala kroppen eller den Ketheriska kroppen. Nästa lager är den Celestiala kroppen, som består av den och den Kausala kroppen. När ni fortsätter inåt, mot det första lagret (det eteriska) kommer det att vara det tätaste, eftersom det innehåller alla de sju subtila kropparna. Sedan finns naturligtvis den fysiska kroppen, som är den tätaste av alla kroppar.
De sju subtila kropparna kan delas upp på följande sätt: Det finns tre fysiska kroppsplan, tre andliga kroppsplan och en astralkropp, vilken är bron mellan de lägre och högre kropparna (vissa läror hävdar att den astrala är den fjärde av de andliga kropparna). De tre lägre kropparna bearbetar energier som arbetar med det fysiska planet, medan de tre övre processar energier från andliga plan. Det sägs att energierna från de högre planen måste passera genom ”elden i hjärtat” – hjärtchakrat – för att kunna nås och utnyttjas fullt ut, av lägre kroppar.
Varje nivå i auran har sina egna sju chakran, som är knutna till de andra aurornas chakran. Eftersom varje lager sträcker sig utåt, vibrerar chakrana med högre hastigheter. Så de sju chakrana inom den Eteriska kroppen, kommer att vibrera med en mycket lägre frekvens än de sju chakrana inom Kausalkroppen. Så därför, baschakrat till exempel, kommer att ha 7 stora chakran, alla vibrerande med olika frekvenser. På detta sätt kan energi förvandlas mellan alla kroppar till alla chakran.

Första Lagret (Den Eteriska Kroppen)

Denna energikropp liknar den fysiska mest. Det har bevisats genom Kirlian-fotografier. Den eteriska kroppen sträcker sig en kvarts till två tum (ca 6,35mm – 2,54cm), utanför den fysiska kroppen och pulserar med ca 15-20 cykler per minut. Hela kroppen, inklusive organen, kan ses och den framträder med ett blåaktigt (känslomässigt) eller grått ljus (mycket aktiv).

Andra lagret (Den Emotionella eller Astralkroppen)

Eftersom detta är den emotionella kroppen, har den ett samband med känslor. Det är mer flytande till sin natur, och liknar inte den fysiska kroppen, som den eteriska gör. Denna kropp är ungefär en till tre tum utanför den fysiska kroppen. Till skillnad från den eteriska kroppen, som är blå eller gråaktig till naturen, är denna mer som färgade moln som ändrar färg beroende på vilken typ av känslor personen går igenom. Kärlek, glädje, spänning, och även ilska kommer att framträda i mycket lysande nyanser, medan förvirrade känslor kommer att framträda i dunkla färger. Denna kropp innehåller alla regnbågens färger.

Tredje skiktet (Mentalkroppen)

Med en ännu mer subtil sammansättning innehåller den mentala kroppen våra tankar och mentala processer. Den sträcker sig tre till åtta tum utanför kroppen, och har generellt ett gult ljus, som strålar runt huvud och axlar, som sträcker sig till kroppen under. Detta gula ljus blir ljusare om en person befinner sig i djupa tankar, eller är koncentrerad på mentala aktiviteter. Även om färgen som förknippas med denna kropp är gul, kan andra färger uppenbara sig, om det finns en känsla förknippad med tanken (som härrör från den känslomässiga kroppen).
Men för att gå tillbaka till den teknik som jag har fått från Melkisedek och Sällskapet av Himlen. Denna ”Rensning av Tidigare Känslor genom Reconnection”-tekniken är mycket enkel och otroligt effektiv, eftersom jag har testat den på mig själv under de senaste veckorna och det fungerar!
Men för att hjälpa er att visualisera bättre och sätta in allt i det ”fysiska” perspektivet, fick jag en nedladdning av ett rutnät som ni kan använda. Det som är intressant för mig, är att Natalya Ankh fick en mall från Melchizedek, samtidigt med ett verktyg som hon tagit med till oss, för att hjälpa oss att återansluta bättre med oss själva, eller snarare för att återansluta till alla tre av våra subtila kroppar ”den eteriska , den emotionella och den mentala ”.
Återigen, är det upp till er själva att avgöra om ni behöver hjälp av olika verktyg eller inte, men precis som jag alltid säger, vi kan göra allt på egen hand, som att promenera till exempel, men vi väljer oftare att ta bilen för att komma till olika ställen. Samma gäller här, alla de verktyg som vi får av våra välvilliga motsvarigheter, är för att hjälpa oss att göra dessa förändringar så produktivt som möjligt, så att vi snabbare kan ta oss igenom olika täta energier, uppnå själv behärskning och öppna upp fullt ut, till vår sanna potential.
Så utan vidare förklaringar, här är verktygen:

Verktyg 1 – Melchizedeks teknik: Då ni upplever att olika känslor kommer över er, gör så här:

Steg 1: Tekniken går ut på att hålla två fingrar, (pekfingret och långfingret) på pannan där det tredje ögat är placerat. Tänk på de känslor ni upplever och säg ”Jag förstår att jag upplever _____ (säg vilka känslor ni upplever), till exempel ”Jag förstår att jag upplever ilska. Jag förstår att det är den känslan jag upplever. Jag förstår och jag erkänner och accepterar att jag upplever ilska. Men…”

Steg 2: När ni bekräftat denna känsla, knacka 3 gånger på ert tredje öga med fingrarna och flytta sedan handen sakta ner till ert hjärtchakra mitt i bröstet, och när ni håller fingrarna på ert hjärtchakra säger ni ”Men även om jag uppskattar att ha upplevt känslan av ___ (ilska), och jag förstår att jag upplever denna känsla på grund av vissa omständigheter, vill jag ersätta denna känsla med ___ (säg vad ni vill ersätta denna känsla med, till exempel ”med frid”, så att jag kan utvärdera denna omständighet från platsen för Kärlek ”och knacka sedan på 3 gånger på ert hjärtchakra.
Ni kommer omedelbart att må bättre. Detta gör att ni kan ta en titt på situation som orsakar att ni känner så här, från ett opartisk perspektiv, där ni kan utvärdera vad som har hänt och vad som orsakar denna känsla, och komma till roten av problemet, förstå lektionen, lär av den och slutligen, låt det passera.
Denna teknik hjälper er att snabbt komma tillbaka till balans och hålla en balanserad inställning, för att hjälpa er emotionella kropp att anpassa sig till ert hjärtas signaler, och finna balans vid de mest motstridiga situationer. Men ni behöver fortfarande verkligen titta på varje situation, på djupet, för att verkligen lära er av den och verkligen släppa det, oavsett vad, som triggat igång det som får er i ett obalanserat tillstånd.

 

Det är nu den andra delen av kommer in.
Det ni ser här nedan är ett rutnät som ska hjälpa er genom att fokusera ert sinne, och hjälpa er att fortsätta frigörelsen och passera-processen. Detta är ett sätt för er att medvetet förstå vad som händer och släppa allt detta, genom medveten utvärdering och meditation.
Vad ni ska göra är att skriva ”så var det (what was)” i det utrymme där det står ”what was” i rutnätet, tänk på allt som gör att ni fortsätter att uppleva den ena eller den andra känslan och ersätt den medvetet med vad ni vill ska finnas i stället, genom att skriva vad ni vill ersätta ”what was” med till ”så är det (what is)” i utrymmet med texten ”what is”. Efter detta, ska ni begrunda nätet som syns på bilden nedan. Detta skulle bidra till att ytterligare befästa en ny förståelse och uppfattning av frågor, som ni har och som har tagit er hit, och hjälpa er gå framåt.

Och slutligen, det verktyg som Melchizedek och Sällskapet av Himlen har bett Natalya Ankh ge till oss, och som kallas ”Melchizedeks Verktyg för Reconnection”.Melkisedeks Reconnection Uppfinning är präglad med energier som hjälper alla tre av era subtila kroppar att slutföra anpassningen, balansera olika energier och hjälpa er att läka er kropp. Denna skiva är Den Helande Nyckeln, som arbetar holistiskt med att harmonisera kropp, själ, känslor och ande, och bidrar till att öka er känsla av välbefinnande, och neutralisera negativitet. Skivan kan placeras på specifika punkter på kroppen under 10-15 min eller så, för att ge lindring. Genom att ha detta verktyg nära er, så kommer det att bidra till att förbättra era levnadsförhållanden.

Eftersom stenar och kristaller vibrerar och avger rena, starka vibrationer vid konstanta nivåer, kan de användas för att eliminera distorsioner och återställa balansen, vilket leder till bättre övergripande fysiska, mentala och andliga välbefinnanden. Varje sten och kristall avger subtila vibrationer som påverkar ett visst område på kroppen. Genom att matcha stenar eller kristaller för en specifik sak, får ni mest nytta av dessa naturliga gåvor av harmoni.

Detta betyder att medan ni håller detta verktyg i händerna och mediterar över det, införs Reconnectiv energi, som hjälper alla dessa subtila kroppar att anpassa och ansluta med varandra, för att arbeta tillsammans, vilket ger er en möjlighet att rena er själva mera, och slutligen släppa alla blockeringar som ni känslomässigt upplever just nu i ert liv, och hjälpa er att gå med full fart framåt. Om ni vill veta mer om det här verktyget, så finns det på: http://natalyaankh.myshopify.com/products/melchizedek-reconnection-device

Jag hoppas verkligen att dessa tekniker kommer att hjälpa er att frigöra gamla frekvenser, och hjälpa er in i ett mer balanserat tillstånd, från vilket ni kan fortsätta er vackra resa på denna planet.

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

 

 

 

Du gillar kanske också...