Hilarion via Marlene Swetlishoff, maj 22  

hilarion2

Maj 22-29, 2016

 

Älskade Ni,

När ni låter de hungriga spökena inom er begravas på sin sista viloplats, uppstår en större frid i hela er varelse. De många åren med intensiva känslor från motpoler av dualitet i era solar plexuschakran, avtar nu. Ni känner glädje och underbara möjligheter kommer fram i era perceptionsområden. Ni börjar känna en förnyad passion för att slutföra oavslutade projekt som ni planerat och fantiserat om. Er nya början har äntligen kommit! Fånga ögonblicket!

Kärlek i alla varianter vecklar ut sina vingar och öppnar nya dörrar för er. Många pusselbitar som verkar vettiga, faller nu på plats. När ni processar dessa nya avslöjanden, sker läkning inom er som välkomnas och upplevs djupt. I er panna, bär ni märket av den upplyste, som inte kan ses av det mänskliga ögat, men som lätt kan ses av de vise som har styrt er väg och andliga resa. De firar er seger och den är välförtjänt. Ta er tid att njuta av dessa stunder när de uppenbaras för er, och drick djupt från brunnen av överflöd, som finns inom er.

Livet spelas upp för er i all sin glans. Vilka under väntar runt hörnen? Hela universum lyssnar på er res er upp och möt era öden! Världen väntar på de gåvor som ni kommer med för att välsigna och läka andra, och er älskade planet. När ni inser hur djupt älskade ni är och alltid har varit, känns den gränslösa glädjen som en varm filt som omsluter er. Detta är den nya början ni länge har väntat på, som tidigare kändes mycket avlägsen; Det är en nystart med hopp och förnyelse och den väntar på att ni ska göra anspråk på den.

Det är dags för er att flyga fritt! Det är dags att skina med ert strålande Ljus för att andra ska kunna upptäcka sina egna! Skin i er briljans och stig in i er egen potential – det enda som hindrar er har varit era egna tidigare begränsade uppfattningar. Porten är nu öppen för att gå bortom begränsningarna, till en ny horisont. Följ era hjärtan och knuffarna från anden, för de leder er till ert högsta goda och er största glädje. Fokusera dagligen på glädjen, och gör vad som krävs för att få den känslan inom er, för glädje är regnbågens bro mellan himmel och jord, och ni är länkarna.

Välsignade är vänner av fred, för det är de som kommer att ärva den nya världen som har grytt.
Ja, det finns mycket i v
ärlden som fortfarande behöver förbättras, och ni är här, så åstadkom ändringarna och uppnå förbättringarna. De förändringar som måste utföras börjar inom er, och sprider sig utåt. Det som ni har gjort och åstadkommit, lyser som en ledstjärna av hopp och möjligheter för dem som kommer efter. Ni är omåttligt älskade av dem som hör och ser era meddelanden. Vare fred nu på alla sätt.

Tills nästa vecka

JAG ÄR Hilarion

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

Watch video version here: https://youtu.be/Qb4me-2KIW4

2009-2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

The Hilarion Connection©, Book One available here

Notice is hereby given that the creation of videos by people other than the author/channel/scribe of any messages from this author/channel/scribe is prohibited unless authorized by her. Permission is given to share this text message on other blogs and websites as long as the text message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and author/channel/scribe’s credit, copyright and live website links are included as the source of the messages.

www.therainbowscribe.com

 

 

 

 

Du gillar kanske också...