Hilarion via Marlene Swetlishoff, 3 juli, 2016

Per Beronius

Hilarion

via Marlene Swetlishoff

3-10 juli, 2016

Älskade Ni!

På er väg mot upplysning har ni gjort flera uppehåll och omstarter. Medan ni har traskat upp för berget mot dess topp, har ni upptäckt att ni har fått gå längs flera krokiga, slingrande stigar, men ni har ytterst riktat in er mot toppen. Många av er kan nu skönja den; den befinner sig nu inom räckhåll för er. Allt som behövs är att ni håller ut, att ni fortsätter med era strävanden att upprätthålla ert Ljus, att ni står kvar i ert Ljus. Att stå i sitt Ljus innebär att ni alltid förblir sanna mot er själva. Oberoende av vad i den yttre världen som försöker distrahera er, så vet ni inombords vilka ni är. Det är det som ni alltid måste lita på, som er högsta prioritet. Ni är viktiga. Ert välmående är viktigt. Det finns många som behöver er uppmärksamhet, men ni behöver uppmärksamma er själva först.

På grund av att ni har vandrat på en tidigare outforskad väg, så är ni de som har fått röja vägen för andra. Föreställ er med en machete som slår genom tjock djungelväxtlighet, det är det som ni har gjort med era liv, när ni har vandrat in i det okända, utan att veta vad ni skulle förvänta er och ändå har ni traskat vidare. Detta är vad ni kom överens om, Älskade Ni, och nu är ni här, nästan framme vid mållinjen. Jordens uppstigning är på gång, mänsklighetens uppvaknande befinner sig just nu i sin fulla gång. Det är inte så angenämt för dem som precis håller på att vakna upp – ni minns hur det var. Det är obehagligt för dem, de undrar om de håller på att bli tokiga, varför är det så att ingen annan kan se vad de kan se, vem tänker lika som de gör, vilka sträcker sig bortom begränsade koncept, vem söker svaren på de frågor som de har, fortfarande ofullständigt utformade i sitt medvetande.

Det är en svår väg, men för att ni har gått samma stig som de nu färdas på, har den blivit mycket lättare. För i denna tid av nuet, med fördelen och etableringen av internet, så finns svaren tillgängliga. Genom att de använder sin urskiljning och checkar med sitt hjärta, kan de hitta svaren på alla frågor som de söker svaren på. Detta är ytterst viktigt och det är något som nu sker. Det finns många längs er väg som kommer att försöka förekomma er, så att säga, ni känner alltid på er när detta sker, genom känslan ni har av manipulerande och exploaterande. Men ni vet hur man ska avfärda dem. Ni vet att ni helt enkelt ska dra er undan sådana störningar och fortsätta framåt längs er väg. Det är alltid ett val, åt vilket håll ska ni gå? Ge er inte in i dessa spel. Det är livets parasitiska spel som andra spelar, för de vill inte själva göra några ansträngningar. Skaka dem av er, fortsätt, fortsätt framåt.

Guldringen finns där, nästan inom räckhåll för er, låt er inte distraheras av världen runtomkring. De som söker förstärka sitt ego, de som söker svaren på lättfärdiga frågor, detta är inte var de kommer att finna svaren. Ni behöver inte erbjuda dem dessa svar, ni behöver bara ära er själva, känna och följa er egen väg, er egen stjärna. Vad menar vi med stjärna? Vi menar er egen själs stjärna, er högsta vägledning och riktning från Källans energi, som aldrig sviker er, den finns alltid där för er. Följ denna vägledning, alltid och på alla sätt.

Nu är det dags för likasinnade att förena sig med andra likasinnade och det är en glädje! Det är etablerandet av kontakter som är meningsfulla och helande för dem som tar del i dessa. Det känns mycket bra när ni samtalar med någon som exakt förstår vad ni pratar om. Detta har varit sällsynt i ert liv; det har varit som en kär dröm som aldrig har blivit uppfylld. Att samtala med andra och att bli fullständigt accepterad och förstådd, är en sällsynt känsla men nu, de av er som har vandrat på denna väg, kommer att möta andra likasinnade och förena er med andra i ömsesidigt stöd och med uppmuntran, med ömsesidig respekt; ni hjälper varandra på sätt som är meningsfulla för varandra.

Vi ger er rådet att glädja er åt dessa förbindelser; några kan vara livslånga, andra kanske tjänar ett tillfälligt syfte, men de är viktiga i ert liv vid denna tid. Upptäck synkroniciteter; följ dem när de inträffar för er! Det kan enbart tillföra gott till er; det kan endast tillföra mer stabilitet, en större grund, större glädje i ert liv. Gläd er åt dessa stunder, var glada över dessa kontakter. Det finns så mycket som har inträffat på de inre planen, så allt som ni nu får uppleva har redan blivit förordat. Dessa förbindelser finns här för att ge er svar, att ge er hjälp – en slags genväg till de vägar som var och en måste färdas på. Uttala er uppskattning för varandras insatser och bara acceptera dessa förbindelser. De kommer att vara bra, de kommer att vara rätt, de kommer att leda till öppningar som inte hade varit möjliga utan dem.

Tills nästa vecka . . .

JAG ÄR Hilarion

2009-2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

The Hilarion Connection©, Book One available here  

Notice is hereby given that the creation of videos by people other than the author/channel/scribe of any messages from this author/channel/scribe is prohibited unless authorized by her. Permission is given to share this text message on other blogs and websites as long as the text message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and author/channel/scribe’s credit, copyright and live website links are included as the source of the messages.

www.therainbowscribe.com

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

You may also like...