Frågor och Svar av Per Staffan, 4 juli

Frågor och Svar

 

Hej!
Jag läser er sida varje dag som ljusarbetare och arbetar för fullt för att väcka Sverige och påverka världen.

Dock känner jag att min livkraft börjar ta slut. Det känns inte värt att leva längre. Sveriges framtid ser mörk ut. Folk vill inte vakna och jag börjar undra om det finns något hopp kvar. Hur ska man ta sig fram i livet när det nu är såpass mörkt i detta land? Vad är Sveriges hopp? Skulle behöva lite vägledning.

Tack för er sida!
Ingrid

 

 

 

Hej Ingrid,

Ja, det är många ljusarbetare som kämpar i detta nu. Vi har ombetts att ge kärlek och hopp till de som vill lyssna. Det finns många tvivlare. Vi då som vill fortsätta och ge hopp får det jobbigt. Jag tror att det finns många i din situation eller liknande situation. Så jag väljer att lägga upp detta svar på sajten.

Ibland kallar vi oss for ljuskrigare istället för ljusarbetare. Vissa missuppfattar detta och tycker inte om ordet. I ditt fall och kanske för andra kan det kännas som ett stöd att se sig som en soldat för Ljuset. Vi slåss då, så som Ärkeängeln Michael gör, med sitt svärd.

Våra liv liknar ofta mer en kamp eller en batalj med tvivlare och annan form av negativitet. Att vara en ljusarbetare är ingen dans på rosor. Vi kom till denna värld för att införa ljuset. Vi slåss inte fysiskt eller med våld, men i våra sinnen är det helt klart en kamp för att hålla Ljuset uppe inför allt detta motstånd av negativitet. Att inse att det är en kamp och inte en dans på rosor kan sporra och stöda personen i den fortsatta uppgiften, kanske också för dig.

Annars rekommenderar jag att inte läsa massmedia, titta på TV, som är fullt av negativitet. Generellt, var beredd att skära av alla former av negativitet. Det kanske innebär att minska ned exponeringen mot vänner och familj som bistår med negativitet. Fokusera istället på att läsa vad som är upplyftande, för att hålla dina vibrationer höga. Du kan läsa mer av de olika kategorierna tillbaka i tiden på denna sajt, och hitta andra sajter med liknande upplyftande material.

Till sist vill jag bara säga att detta inte är menat att pågå för evigt i Sverige och världen, utan förändringar kommer i den yttre världen, som kommer att få alla tvivlare och ouppväckta att tänka efter. Så, det är en tidsfråga, även om det är en utdragen sådan. Ljuset kommer att segra, oåterkalleligen.

Jag hoppas detta kan vara till hjälp,

I Ljus och Kärlek,

Per Staffan

Du gillar kanske också...