Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 2 juli

Judas-Iscariot

Judas Iskariot 

Lördag 2 juli 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar till Er alla på Jorden idag. Ni har gjort ett jättebra jobb och utvecklingen löper nu på som det var planerat tidigare. Med en del dröjsmål så är nu den första och känsligaste biten avklarad. Klappa händer och skicka er tacksamhet till de män och kvinnor som har hållit i de här trådarna. Deras mod och beslutsamhet har varit stor och är värd all beundran från er och från oss. Skicka dem ljus och kärlek så att deras fortsatta arbete bär den frukt som ni alla har längtat efter. Det är ju detta arbete i ljusets tjänst som ni alla gör var och en på sitt sätt. Er orubbliga tro och beslutsamhet att föra in ljuset på Jorden är den livlina som dessa människor har arbetat efter. Det stöd och den kärlek ni givit dem har stärkt deras tro att mänskligheten nu är redo för ett kvantumsprång och det har stärkt deras ansträngningar att förändra den värld vi lever i.

Det första steget är valutakurserna som nu ändras världen över. I sommar kommer många människor att ha en ny valuta i sin hand. Det här är starten till många förändringar som ni redan känner till. Fortsätt att skicka ljus och kärlek dit där det behövs mest och till de olika projekt som har startat på Jorden idag. Allt kommer nu att bära frukt och stora förändringar är på gång. Era egna större eller mindre projekt kan också komma att gro och få möjlighet att börja manifestera sig innan årets slut.

Det är en härlig tid när ljuset åter tänder hoppet i människornas hjärtan. Vi gläds med er, Kära Jordbor och vi finns runt er och stödjer allt arbete som ni gör i ljusets tjänst. De många olika projekten som ni har arbetat fram har alla varit i Gaias och mänsklighetens tjänst, vi är alla så tacksamma för det stora ljusarbete som ni gör. Allt är klart och allt kommer att manifesteras, när tiden för era projekt är inne. En del startar tidigare, andra kommer efter. Alla är lika viktiga och kommer att fullkomna slutet på den här epoken med början av en ny.

Ljuset pockar på er uppmärksamhet, många av era bröder och systrar har väckts och börjat ta saker och ting i egna händer. Folket har på många platser i världen idag visat sitt mod och sin beslutsamhet att förändra världen idag till en bättre plats att leva på. Mycket ljus och tacksamhet sänder vi till dem. Vi är alla ”ett” så vad våra bröder och systrar gör i ett land, det gör vi också i våra hjärtan i det ljus som brinner där.

Förändringens tid drar fram som en vind på planeten. Ingen kan stå opåverkad för det som händer nu varken i det lilla perspektivet eller det stora. Hur fast du än vill stå kvar i det som du redan har, så kommer vinden att vara under dina fötter och rubba din jämvikt, ty allt andas förändring och ingen kan stå oförändrad i de vindar som blåser nu. Så håll i hatten mina vänner och låt er blåsas med i vinden som sakteligen vill föra er hem.

Det är ljusa förändringar som är på gång, ljusa förändringar för Er och vår kära planet Gaia som nu lyser som en sol. Hon bugar och tackar för all hjälp hon får och hon strö rosor över hela planeten. Rosa rosor som talar om att den ”Högre Kärleken” har gjort sitt intåg på planeten. Denna kärlek gör samma intåg i era hjärtan och en rosa ros ges till var och en av er, för att ni ska ta upp denna kärlek i era hjärtan.

Jag skickar er ljus och strö rosor på er väg så att ni ska finna den kärlek och styrka som ni behöver.

Med stor kärlek

Judas

Du gillar kanske också...