Sananda via James McConnell, 5 juni

Jesus Sananda

Sananda, 5 juni 2016

Via James McConnell

Det här är Sananda. Det är alltid underbart att vara här med er, och nå ut till så många över hela planeten. De tider som ni är i nu, är betydelsefulla tider, de är tider som har varit på gång under en lång, lång tid, och ni själva vet varför ni är här – åtminstone de flesta av er. Ni vet hur länge ni har gått igenom de olika förändringar som nu sker. Och som ni har hört så många gånger förut – allt handlar om förändring.

Ni förflyttar er snabbt på den tredje vågen som är på väg in över planeten. Den största delen av den är inte här ännu, men den är på väg. Och när den slår till, kommer den att skölja över hela planeten, precis som den första och andra vågen gjorde; men den här tredje vågen är VÅGEN (THE ONE)! Det är DEN som kommer att sätta fart på allting. Det är den som kommer att höja vibrationerna för alla inblandade, inte bara för dem i den första och andra vågen, utan även för dem som precis har vaknat och de som är redo att vakna.

De kommer att fångas upp av den här vågen, i denna tsunami av kärlek. Och många av er börjar nu uppleva – många av er som lyssnar nu, många av er som känner genklang i dessa ord, börjar uppleva många förändringar i era liv. Ni börjar se saker som ni aldrig har sett förut; ni börjar kunna se glimtar genom slöjan när den förtunnas och faller isär. Och det här kommer att fortsätta, dessa glimtar genom slöjan. Fram till en viss punkt, när det som ni kallar Händelsen (the Event) sker, kommer slöjan att vara borta.

Många av er upplever healing av varierande slag och på olika sätt. Healing kommer att bli stort och tillgängligt för alla, både energetiskt som det är nu, men också genom era olika vetenskaper när den medicinska vetenskapen, som ni känner den, upphör att vara som den är idag och blir vad den kan vara. Det är en makalös ny värld vi närmar oss – den nya Gyllene Tidsåldern av Ljus.

Väktaren av den nya Gudomliga Ordningen skulle varit här idag, men det har skjutits upp för tillfället, eftersom olika händelser fortfarande sker bakom kulisserna, men som nu börjar komma ut till allmänheten. Den balans som det har talats så mycket om, håller nu på att etablera sig över hela planeten, och ni Ljusarbetare, ni är de som sprider ljuset och er energi överallt där ni går, utan att ens vara medvetna om det i många fall.

Och dessa energier, detta ljus sprider sig till den som står bredvid er, som i sin tur sprider det vidare till nästa och till nästa osv. Och ljuset fortsätter att sprida sig, och ett uppvaknande fortsätter att hända, för de som sover kommer inte att sova mycket längre. Ni kommer att märka att det sker ett stort uppvaknande över hela planeten.

Många fler kommer att höra väckarklockan ljuda i sitt hjärta, och de håller på att vakna upp ur sin djupa slummer; och det är dags nu, det är dags för alla att vakna. Och ni är katalysatorn för detta. Ni har kommit för att utföra ett uppdrag och ni har lyckats över förväntan med detta uppdrag. Många av er kom tillsammans med mig för länge sedan, och det är nu dags att nå slutmålet, för allt håller på att förändras.

Jag kommer att lämna er nu. St. Germain kommer att komma in och tala om NESARA och att det också är på väg att avslöjas. Fred och Kärlek är med er alla. Fortsätt på den här resan av ljus.

OBS: dessa meddelanden gavs under vårt Söndagsmöte tillsammans med Hollow Earth Network över Blog Talk Radio i Glendale, AZ den 5 juni 2016. Notera också, att med ett undantag, har samtliga frågor och svar utelämnats från denna överföring. Ni kan lyssna på kanaliseringen i sin helhet genom att gå till Ancient Awakings på webbsidan www.ancientawakenings.org.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...