Hilarion via Marlene Swetlishoff, Januari 24

hilarion2

 

Mina Kära,

Eftersom energitillströmningen fortsätter, och ert mänskliga operativsystem tar emot nedladdning av information som rör er personligen på er andliga resa genom livet. Detta är en direkt interaktion som sker i er Gudomliga Essens och den kommer mjukt men vid oväntade tider och platser. När ni börjar ägna mer uppmärksamhet åt dessa kommunikationsförsök, kommer ni att etablera en starkare koppling till denna högre aspekt av er själva. Detta kommer att ta lite tid så ha tålamod med denna process. Vi tillkännager detta så att ni blir medvetna om den och kan vara uppmärksamma på processen.

Det kommer att bli mycket arbete framöver för de som har blivit förberedda, och ni kommer att guidas genom de åtgärder och aktiviteter som kommer att kräva ert deltagande och stöd under de kommande dagarna. Detta arbete kommer att innebära ett arbete med de högre rikena för att åstadkomma vissa uppgifter i avsikt att hjälpa planeten att vara stabil och för att kunna ta emot de högre kosmiska energierna. Detta arbete innebär att utnyttja er energi, för nu förflyttar ni er genom att öka er energi till nästa steg, vilket innebär att bibehålla och använda er energi. Det är underbart att se från vårt perspektiv och vi applåderar var och en av er för de segrar som har vunnit! Bra gjort!

För det mesta handlar er resa om förverkligande av er egen högre potential i er vardag, så det kommer att bli många möjligheter att ta steg bortom status quo och komfortzonerna och dessa möjligheter kommer ni att bli medvetna om. Att kliva ut ur sin komfortzon kan tyckas vara en svår uppgift, men det är viktigt att ni gör det, för universum svarar dem som tar nya steg och börjar röra sig framåt i riktningen som er inre vägledning ger er. Oavsett vilka mål och drömmar ni har och vårdar inom era hjärtan, krävs det av er att ni tar det första djärva steget mot manifesteringen av resultatet. Det kan inte hända om ni bara sitter och väntar på att något ska inträffa! Gör det bara! Detta sätter igång kraften, nåden och magin för att det ska hända!

Många av er kan nu urskilja de förändringar som äger rum hos de som finns inom er intressesfär och vi säger att detta kommer att fortsätta att växa exponentiellt allt eftersom året framskrider. De mest motsträviga själarna vänder nu om och blir medvetna om behovet av en annan livsstil, så att de kan förbättra sin lott i livet. Detta kan komma som små förändringar till en början, som t ex att ändra kostvanorna, men i slutändan kommer det att leda dem till att söka en allt större rening av sin kropp, själ och ande. Kärlekens renässans har börjat utvecklas på din planet! Det gör det möjligt för andra att åstadkomma bättre och fredligare beslut och lösningar på allt som de finner utmanande i sina liv.

I detta är ni lysande exempel på vad en helt balanserad och integrerad person verkligen är. Genom era kärleksfulla exempel, kan de se att det finns bättre sätt och de börjar söka andra vägar för att bli likadana. Detta är en mycket positiv vändning i de dagliga interaktionerna som sker mellan människor och kommer, förhoppningsvis, att utvidga medvetandet hos alla på er planet. Eftersom mänsklighetens medvetande blir ljusare av att leva efter högre och bättre grundprinciper, blir ljuset större på jorden.

Till nästa vecka …

JAG ÄR Hilarion

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

 

 

 

The Hilarion Connection©, Book One available here

Join The Hilarion Connection© Facebook Group here

 

2009-2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace

Notice is hereby given that the creation of videos by people other than the author/channel/scribe of any messages from this author/channel/scribe is prohibited unless authorized by her. The Reason: Master Hilarion has indicated that the Scribe/Channel is a direct conduit for his energies as she speaks through the words and these energies go to all who are in need of them as they listen to the words and/or read the text message received by her.

Permission is given to share this text message on other blogs and websites as long as the text message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and author/channel/scribe’s credit, copyright andlive website links are included as the source of the messages. Excerpts of the messages as short quotations in written reviews is given permission by the scribe.

www.therainbowscribe.com

www.movingintoluminosity.com

 

You may also like...