Hilarion

Hilarion

10 – 17 augusti, 2014

Kanal: Marlene Swetlishoff

Kära Ni,

Ljusarbetarna i världen samlas ofta tillsammans i enighet för att åstadkomma förändringar i det energifält som omger jorden. Alla kommer med sina kraftfulla avsikter för en fredlig värld att motverka och neutralisera spratt och kaotiska energier som försöker föra planeten in i en lägre vibration igen. Detta kommer inte att ske eftersom planeten Jorden nu går in i nästa fas av uppstigning i ljusets världar och ditt ljus är välbehövligt för att skapa ny vitalitet, lugn och behagfulla förändringar inom hela mänskligheten i synkronisering med jordens rörelse. Den värld ni lever på är i ett skede av uppståndelse och alla hennes kungariken och invånare måste anpassa sig till denna händelse. Det är människoriket som behöver öka sin frekvens och fokus samt minnas sin storslagenhet. De som är medvetna och vakna uppmanas att lyssna till sitt hjärta under de kommande veckorna och följa den vägledning de får med både mod och styrka.

När denna kosmiska händelse äger rum kommer mänsklighetens hjärtan att öppnas än mer och en större känsla av enhet och enighet kommer att träda i kraft. Denna sanning kommer att uppmuntra alla att arbeta tillsammans i harmoni och fred. Allt som varje person följer vad deras själ dikterar genom att följa vägledningen inifrån sitt hjärta, kommer de veta vad de behöver när så behövs. Att hålla kontakten med naturen är viktigast och att stå barfota på marken flera gånger om dagen är bra för att hålla en jordad och balanserad. Som tidigare sagts, att nedsänka sig i vatten varje dag är mycket fördelaktigt under dessa tider. Fokusera påden glädje som de utsökta detaljerna i naturen ger för att öppna hjärtan är nyckeln. Glädje är ett tillstånd av ens varelse som lyfter upp, inspirerar och överskrider händelserna i det förflutna.

Var och en av er är ett universum till er själva och därför kan ni alla skapa den verklighet som ni helst önskar. I stället för att fokusera på allt som är fel i världen enligt nyhetsmedia, fokusera på vad du vill uppleva och se i din värld. Var och en av er är kraftfulla kreatörer och genom att hålla kontakten med vad ert hjärta manar er till är ett fokus som var och en av er måste hålla fast vid. Lyssna inte på dem som reagerar med intensitet på de händelser som sker och förstå att de ännu inte är anslutna med deras hjärtan, för hjärtat är kompassen under dessa föränderliga tider. Fortsätt att välsigna alla medvetet från ditt hjärtutrymme när de kommer in i din intressesfär. Tillsammans, som en kraft av ljus och kärlek, skapar du ett nytt sätt att vara och att handla.

Ni går in i en ny era, och det här är en mycket spännande tid för alla. Det är en tid att fira varandras prestationer och heja på dina systrar och bröder när de kliver ut ur sina tidigare begränsningar och in i den finare bild som utvecklar sig. Kom ihåg att kärleken är den största kraften i universum och att universum önskar att stödja var och en på planeten. Allt som var och en av er ger tacksamhet för allt som ges, ger universum opartiskt mer av allt gott. Anslut sedan till den inneboende godhet som du är och dröm dina drömmar, expandera din vision och våga tänk STORT!

Tills nästa vecka…

JAG ÄR Hilarion

Översättare: Alexandra Davidsson –www.st-germain.se

©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace

Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and websites are included.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Du gillar kanske också...