Hilma af Klint via Kerstin Sisilla, 8 december 2021

Hilma af Klint via Kerstin Sisilla 8 december 2021
Det är jag, Hilma. Jag är så glad, jag är så nöjd och tacksam i denna stund. Jag har nu återförenats med min Gidro i himlen, han som brukade tala med mig förr.
Vi har en slags upplevelse av ”parallella världar” i dag, Kjerstin i en annan inkarnation, och jag Hilma. En märklig upplevelse för oss båda.
Det var som jag, Hilma trodde när jag levde, Gidro och Rudolf Steiner, i fortsättningen R.S. (säger Hilma) – de är densamme. I min inkarnation ville R.S. knappt se åt mig eller mina målningar, trots att den som stundtals vägledde mig och som var mitt hjärta närmast, det VAR helt enkelt R.S Högre Jag. MIN DUALSJÄL, min andra halva.
Jag ser nu också ”högre upp i sfärerna” – det är som om vi, du och jag, nu i detta nu Kjerstin – stiger upp tillsammans och ser vad vi inte helt har kunnat se och förstå förut.
Att tiden inte finns – vad jag vet än, kanske finns den på någon annan avlägsen ”experimentplanet” men på jorden konstruerades den lång, lång tid tillbaks för att ge oss dessa upplevelser i Illusionen .
Vi stiger upp nu, som sagt, tillsammans. Vår så nära, nära kontakt med Jesus kommer även den att visas för oss.
Nu, för allt sker nu, i denna stund Älskade VI, älskade du och jag, delen/inkarnationen av mig som fortsatt i min bana.
DET VI HAR VÄNTAT PÅ I EONER – DET SKER NU
HIMLARNA ÖPPNAS – SOM FÖRUTSPÅTT ÄR
Vi skönjer våra olika högre jag, liksom flera liv på jorden samtidigt som Dualsjälen. Att jag varit riddare och Anna min Äskade visste jag och så även du. Du vet också att en inkarnation av R.S. var din (Hilma ler och säger ”vår, hihi”) far i Roslin. Korsriddare har vi varit många gånger därav, (bland annat) upplevelserna av S:t Göran. Han är vet vi nu, Ärkeängel Mikael.
Vi är Kjerstin, i alla våra inkarnationer Ljusets krigare. På Jesu tid, som den Heliga Birgitta och så många, många andra inkarnationer har vi kämpat för Sanningen. Jag förstår nu också bilderna jag målade, med de Heliga kvinnorna. Nunnorna, Heliga Birgitta och Clarasystrarna som du har tagit fram i vårt minne Kjerstin. Munkar har vi också varit, krigat har vi gjort, dödat har vi gjort, manipulerat och prövat på falskhetens väg har vi gjort.
Men nu är det över, nu kan vi skörda vad vi sått. Nu kan vi tillsammans väva väven tätare och tydligare. JAG ÄR DU – DU ÄR JAG. Nu minns vi även våra ursprungsjag. Allt snurrar så fort nu när himlarna öppnas.
Detta är mänsklighetens fulländning, som nu sker.
Dualkrafterna enas/förenas och vi blir till en enhet.
Vi förenas med den som sökt dig nu i etern så länge. Vi enas, vi blir till en på ett sätt, men samtidigt TVÅ HELA FULLT UTVECKLADE VARELSER.
Vi återvänder till ”ruta 1” där vi startade, med SÅ MYCKET VISDOM TILL vår Älskade Gud Skaparen.
Tack.
Hilma af Klint. Jag återkommer

Du gillar kanske också...