Vivamus via Kerstin Sisilla, 30 juni, 2019

Vivamus 30 juni 2019

Kära Människor på jorden. Jag är Vivamus som talar till er i denna stund. Jag ser hur somliga av er gråter av lättnad och lycka. Ni upplever den stora omvandlingen och vet i ert hjärta vad som döljer sig under ytan, vad som stiger upp ur slöjorna. Det synes er som om denna del av förvandlingen / metamorfosen går ofattbart långsamt, ändå vet ni att den försiggår i det fördolda. Betänk att många, många tusen år, fler än ni kan tänka er, har förflutit sedan människorna började sin utveckling på jorden. Om ni kunde SE och minnas er långa historia skulle ni förstå att det som sker i nutid sker i ett rasande tempo. Jämförelsevis.
Tiden existerar inte här hos oss i de högre sfärerna, vilket kan göra att ni ibland kan bli irriterade på oss när ni inte får den bekräftelse på händelsernas utveckling som ni kan känna er i behov av. Dock har ni blivit så oerhört mycket bättre på att vara i stunden och njuta av den. Orden som ni har i en bön: ”Förlåt oss våra skulder så som ock vi förlåta dem oss skyldiga äro”. Det är vad NI SJÄLVA gör eller har gjort i dessa Ljusets dagar. Det viktigaste är den förlåtelse ni äntligen kan ge er själva. När ni kan förlåta alla aspekter av ert inre, alla roller ni spelat, ur er synvinkel med en positiv eller negativ klang, kan ni också förstå och förlåta varandra.
Ni har fått ett nytt perspektiv på omvärlden, ett perspektiv utan den gamla uppdelningen i ”ni och dem”. Acceptansen är större och ni förstår att andra har sin egen utvecklingsväg. Ni förmår sända dem kärlek från ert höga hjärta vilket gör att kärlekens energier ökar allt snabbare Jorden runt. Snabbt, snabbt går mänskligheten mot ett tankesätt om ENHET. I detta för mänskligheten ”nygamla” tankesätt ingår enhet med er planet Gaia och den fantastiska moderskärlek hon skänker er, som ni nu även förmår att ta emot i ert hjärta. Ni njuter av naturens skönhet och djurens existens. Djuren känner detta och är även de mer kärleksfulla, mot er och mot varandra. Den tid ni tillbringar i naturen och med djuren ger er tiofalt tillbaks för ni får stor hjälp att finna er själva och er egen storhet därigenom. Likaså är ni nu mottagliga för Skaparens kärlek. Ni vaknar upp med insikten om att ni är värda Skaparens kärlek, att NI ÄR KÄRLEK, för vad skulle ni annars kunna vara när ni nu vet att ni alla är bröder och systrar och att era jordeliv, som upprepats gång på gång i olika former, alla är en gåva till Skaparen. Alla erfarenheter ni har samlat på er är en del av Skaparen och ni är därmed Gudomliga varelser, med Universum som arbetsfält.
Ni gör alldeles rätt i att NJUTA AV STUNDEN, njuta av naturen och av allt som öppnas upp nu när slöjorna skingras. Njut av kärleken mellan er alla, liksom vi njuter av den strålande gnistrande utsikten som är Gaia och hennes fantastiska invånare. Slappna av i trygghet och kärlek. Känn det ovana lugnet i hjärtat och njut av förändringens vindar som blåser. Resultatet blir långt, långt över era förväntningar mina högt älskade och vördade Bröder och Systrar.
Med Stor kärlek. Er broder Vivamus som nu lämnar ordet till Sananda som vill säga er något.

Du gillar kanske också...