Brendas Blog via Brenda Hoffman, 6 december 2021

 

Brendas Blog via Brenda Hoffman

6 december 2021

Kära Ni,

Ni är troligen känslomässigt utmattade – bortom allt ni kan beskriva för andra. För den minsta förändring av era rutiner skapar en speciell ansträngning från er sida – vilket ni tycker är förvirrande och utmattande.

Det förekommer ständigt störningar i schemat och krav inför kommande ledigheter – som det är de flesta år. Skillnaden är att det här året bombarderas ni av kraftfulla Universella energier.

Ni blir trötta kort efter att ni vaknat och ändå kan ni ibland inte sova när ni väl ger efter för denna utmattning. Några av er kanske ser er själva i mönster av handling och utmattning likt när era barn var i späd ålder.

Så ni ger födsel till er själva. Det finns inget nytt i det sista uttalandet, för vi i Universum har informerat er om detta i åratal. Skillnaden är att de tidigare energierna som kom genom och omkring er var minimala jämfört med dagens.

Det är så av en orsak. Människor skapade både ångesten och glädjen under denna tid på året. Årstiderna växlar som de alltid gjort. Samma sak med astrologiska mönster. Genom åren har människor lagt till helger och firanden till det som alltid varit av jorden. Detta år gavs dessa årstidsmässiga/astrologiska händelser extra schvung av er och Universum, som resultat av er begäran att skifta jorden snabbt nära slutet på detta kalenderår. Det är så eftersom dessa naturliga jordliga händelser skapat den perfekta soppan för ett större skifte.

Det är som om ni funderat på att skapa denna förunderliga soppa i eoner, och när ni gjorde det lade ingredienserna åt sidan. Ni ställde er soppgryta på spisen när ni påbörjade ert skifte och värmde den till ett sakta sjudande. Varje övergångsskifte ni upplevde lade till ytterligare en ingrediens tills alla ingredienser låg i grytan och kokade för en snart kommande måltid.

Eftersom er soppa nu kokar för fullt, känns det som om ni kastas hit och dit och arbetar övertid för att slutföra er sopp-skapelse. Som för alla recept finns det en färdigpunkt för er soppa. Den färdigpunkten ligger nära de första av ert nya kalenderår.

Även om denna liknelse är rolig, beskriver den inte er rädsla för att allt är förlorat, att världen går åt ”helvete i en liten korg”, att ni aldrig igen kommer att känna er hemma eller bekväma trots allt som vi, från Universum, säger som motsats till det.

Under de närmaste dagarna, försök att inte ”läsa” er själva eller någon alls – bara var. För precis som med en kryddig soppa verkar ingredienserna inte så viktiga förrän de kombineras till en ny helhet. Så är det för er och alla nu. Er mänskliga/nya varelses ingredienser blandas till en ny helhet. Några var initialt en del av soppspadet (förlöpare) och andra lades till efter receptet. Vissa nära början av tillagningsprocessen (era omedelbara följare), andra allt eftersom ingredienserna behövdes. Allt perfekt i tid för slutprodukten – en delikat soppa av 5D och bortom människor.

Ni kanske undrar varför ni måste stå kvar vid spisen under så lång tid. Ni förlöpare är soppspadet, startpunkten, och då ni hettas upp med nya energier, tillagas varje följande ingrediens snabbare.

Så ni känner det som om ni i nästan hela ert liv har lagat mat på spisen. Och att nykomlingarna kan vara lika begåvade som ni, men inte lika hängivna. Ni känner antagligen att ”ungtupparna” har det för lätt.

Vi från Universum önskar att ni håller kvar bilden av er som soppspadet som kräver längre koktid, men att de som följer skapar den slutliga smaken. De behöver er för att kunna slutföra deras produkt, precis som ni behöver dem för att smaksätta er.

Ni behöver inte fundera på om andra är mer eller mindre begåvade än ni är i denna nya värld. Vet bara istället att utan varandra skulle det inte bli någon soppa.

Så det är dags att sätta åt sidan era diskussioner om rätt eller fel, om han sade, hon sade. De ingredienser ni nu är upprörda över kommer snart att vara kryddor i skapelsen. Låt det vara så.

Och vet att mängden övergångstid är oviktig. För ni bestämde er alla för i vilket stadie ni ville göra er övergång. Ni slipade på era talanger för den tid ni skulle addera mest smak, mest kreativitet till denna förunderliga nya världssoppa. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. To receive Brenda’s Blog, subscribe via WordPress.com. Or, click the Subscribe Button on the upper part of her “Blog & Subscribe” website page (LifeTapestryCreations.com), and click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation. 

Copyright 2009-2022, Brenda Hoffman. All rights reserved. Feel free to share this content with others, post on your blog, add it to your newsletter, etc. But please maintain this blog’s integrity by including the author/channel’s name: Brenda Hoffman, and source website link: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...