Himmelska Vita Varelser via Natalie Glasson, 18 oktober, 2019 

Himmelska Vita Varelser via Natalie Glasson,

18 oktober, 2019 

Den Senaste Kanaliseringen från The Sacred School of OmNa av Natalie Glasson

 

Audiolänk: https://sananda.website/celestial-white-beings-via-natalie-glasson-18-oktober-2019/

 

Kanaliserad genom Natalie Glasson – Original Source: Sacred School of OmNa

Hälsningar älskade varelser av ljus och sanning, vi är de Himmelska Vita Varelserna. Vi är en grupp själar som fanns närvarande vid Moder Jords födelse, och vi har anmält oss för att stödja hennes uppstigning, och för allt som lever på henne. Vi har en stark koppling till Atlantis, eftersom vår energi förankrades i Jorden vid den tiden, så att många skulle kunna få fördelar av vår vägledning och visdom. Vi fortsätter att heala och nysta upp stillastående energier från den tiden, för att de ska heala och ge näring till den verklighet ni nu upplever.

Jorden och allt på henne, rör sig ständigt in i nya faser av uppstigning, varje fas har ett annat fokus. Varje område för fokuset, är arrangerat för att skapa den vackraste och mest relevanta utvecklingen för allt på hela Jorden. Den nuvarande fasen är inriktad på relationer, och inbjuder er att tänka över er position i världen, och er syn på världen som utvecklas runt er. Världen omkring er är en spegel, viken tillåter er att titta djupt inom er själva. Är ni nöjda med världen runt er? Är ni villiga att acceptera er koppling till allt och alla? Fast det kan kännas som om ni är miljontals mil ifrån den. Är ni villiga att inse att även de små skiftena, omvandlingarna och öppningarna inom er, kommer att påverka verkligheten runt er på magiska och häpnadsväckande sätt? Vi, de Himmelska Vita Varelserna, känner att det är dags att ni djupare inser er relation och koppling till världen omkring er, inte bara som individer, utan också som ett kollektiv/samhälle. På så sätt kommer ni att bli medvetna om, och få tillgång till er inre kraft. En kraft som är allvetande, behöver inte ett sinnes vägledning, och kan skapa förändringar bortom det ni kan föreställa er.

Föreställ er att majoriteten av människorna på Jorden, fokuserade på att utforska och heala sina relationer till sig själva, Moder Jord och alla själar på Jorden. Allt skulle förvandlas, healingen skulle vara överflödande och kärleken skulle bli den nya grunden för alla uppkomna relationer; Skaparens kärlek. Det är med detta i åtanke som vi, de Himmelska Vita Varelserna, vill gör er uppmärksamma på ett utdrag ur vår berättelse från vår existens på Atlantis. Det är en del av arbetsboken och handlar om ytterligare vägledning, för att uppmuntra er till personlig uppstigning. Vi riktar ert fokus till detta utdrag, eftersom vi känner att det hjälper till i den nuvarande fasen av uppstigning.

Utdrag från White Beacons of Atlantis av Natalie Glasson, Sida 133: (Länk för att ta reda på mer och köpa boken) – https://omna.org/white-beacons-atlantis/

I varje relation och samspel med oss ​​själva och andra, skapas energi som är en kombinerad syntes av den energi och visdom, som varje person är villig att dela med sig av. Vi kan föreställa oss att den kombinerade syntesen av energi och visdom, är en kalk som kan svämma över eller vara tom. Först är det viktigt att lägga märke till hur mycket ni är villiga att dela med er av och ge till andra, oavsett om de är främlingar eller nära och kära, eftersom allt ni gör kommer tillbaka till er, särskilt i era relationer.

Ni märker hela tiden de olika former av relationer ni skapar. Det är relationer med nära och kära, vänner, djur, främlingar, naturen och till och med er omgivning. När en främling närmar sig, håller ni då tillbaka energin, eller försöker ni vara öppna och medvetna, för att ni vet att ni alltid är säkra och skyddade? Förstår ni att den här personen skapar en relation med er, en anslutning, om så bara för ett ögonblick? Önskar ni att alla former av anslutning ska uppfyllas? Känner ni igen skaparen i er själva och i främlingen, och den möjlighet till magi som kan uppstå? Erkänner ni främlingen som en återspegling av er själva, och skulle ni då inte vilja vara öppna till er själva? Om ni stretar emot och håller tillbaka energin, så skulle kalken mellan er vara helt tom, men om ni är öppna för att dela, ge och ta emot, så kommer kalken att fyllas, kanske till och med flöda över, efter bara ett ögonblicks samtal. Även om ni kanske inte träffar personen igen, så kommer kalken med energi nästan att vara som ett batteri av energi för er och den andra personen, att kunna använda er av när ni behöver, eftersom medvetenheten om att ha tillräckligt mycket och stödet, hjälper er att växa. Denna samverkan fyller faktiskt er egen kalk, genom att den vårdar er själ och skapar en fontän inom er med sådant som är bra, som ni kan dra nytta av. Det handlar om att erkänna skaparens flöde och överflöd, och att vara till tjänst för detta flöde, så att ni alltid kan dra nytta av överflödet. Tänk er den energi ni kan skapa med någon älskad, från en kalk som fyller på era energier och inspirerar er.

Om ni bara är öppna för kommunikation, att uttrycka er själva och acceptera andra, så kan er kalk ta hand om sig själv. Försök hela tiden att uppmuntra er själva att vara öppna, kommunikativa, acceptera andra och vara medvetna om er reaktion på andra. När ni upptäcker att ni drar er bort, känner er frustrerade eller som om ni inte har tid, så är det helt enkelt ett motstånd, titta då på hur ni verkligen känner er, är ni rädda eller tar den andra personen av er, utan något i gengäld och därmed tömmer er kalk? Det är viktigt att inse att inte alla kommer att ha samma avsikt som ni, vissa kan vara griniga, arga eller otrevliga. Använd då detta som ett tillfälle för att dyka inom er, och försöka känna igen om ni har handlat på det sättet mot andra tidigare, eller om ni har en liknande energi inom er som ni inte vill visa. Nu har ni chansen att föreställa er den energi ni vill uppleva inom er, och den kalk som ni önskar forma. Det gör ni genom att bara föreställa er den.

När ni ansluter och kommunicerar med andra, är det alltid lämpligt att konsultera er intuition om vad som är lämpligt för er just då. Kom ihåg att det ni ger, får ni tillbaka; er vilja att ta emot förbättrar också er förmåga att ge.’

Många själar på Jorden ser om sitt eget hus, medan de skyller på, fördömer eller förlöjligar de som på något sätt försöker agera. När denna cykel frigörs så kommer alla att kunna känna igen kraften, som skapas genom acceptans och uttryck av Skaparens ljus, kärlek och sanning.

I stor kärlek,

De Himmelska Vita Varelserna

 

Översättning: Maggan

 

Du gillar kanske också...