Hopi via Ann Dahlberg, 27 november 2018

Hopi

27 november 2018

Kanal Ann Dahlberg

Vi är Hopi som talar med er idag. Jorden har nu tillkännagivit sin nya status, vilken är att kliva in i ljusets sfär. Det är nu bråda dagar för Jordens folk att anamma det ljusa språk som sprids över Jorden. Vi har hela tiden förvarnat, för att denna tiden skulle komma och nu är den här. Det knakar nu lite här och där när Jorden reser sig ur sina bojor. Det gamla höljet som höll Jorden kvar i den lägre dimensionen kan inte längre hållas kvar, utan den spricker i sina sömmar.

Det är hög tid för Jordens folk att ta till sig ljuset och visheten i sina hjärtan. Ljuset strålar in överallt på Jorden idag. Den upptas av växterna, den upptas av djuren, den upptas av människor som har eller är på väg att öppna sina hjärtan. En ny tid är här, en ny tid för en återförening av Jordens folkslag. Ett uppvaknande sker nu från Norr till Söder, och från Öster till Väster. Vi möts alla i mitten i Moder Jords hjärta.

Moder Jords hjärta strålar idag av en sällsam guldgul färg. Den lyser upp genom Jorden och ut i Universum. Vi har alltid hållit Vår Moder kär, hon har alltid varit det käraste vi har, så nu rinner glädjetårar nerför våra kinder, när vi ser hur hon strålar i sin gyllene skrud. Tiden är kommen för Jorden att återhämta sin skönhet, en skönhet som växer inifrån och ut till alla att beskåda och ta del av. Era hjärtan bankar nu på dörren för att ni ska vakna, så att de kan sprida sitt ljus och sin glädje över att kärleken har återvänt till Jorden. Det är en sällsynt villkorslös kärlek som omfattar allt den rör vid. För oss här på Jorden har den blivit sällsynt, den är dock alldaglig i de högre regionerna av ljus.

Vi träder nu åter in i ljusets tid, den tid som vi sporde skulle komma för tusentals år sedan. Det är dags att lämna över spaden och stilla oss en stund i hjärtat. Alla stilla stunder där vi tar in kärlek och ljus är en seger för människorna och för Jorden. Hjärtats röst förbundet med Moder Jords kopplat till det högre ”jaget” är en stark ljuspelare på Jorden. Den hjälper mänskligheten och Jorden att segla in i ljuset. Det ljus som redan finns runt om er. Valet av ljus … det står ni själva för. Ni kan välja att ta in mycket eller lite åt gången. Ni kan också välja att stänga det ute, men det råder jag er inte till om ni vill följa med Vår kära Moder Jord. Moder Jord hjälper er gärna att fylla ert hjärta med hennes gyllene ljus.

Tiden är inne för Jordens folk att återförenas som bröder och systrar. Det är dags för oss att bli ett folk, en ande, ett hjärta som tillsammans stiger in i en ljusare och kärleksfullare värld.

Hopi har talat

Du gillar kanske också...