Drakarnas Kollektiv via Galaxygirl, 25 november 2018

Drakarnas Kollektiv via Galaxygirl

25 november 2018

Vi är det uppstigna drakkollektivet. I eoners tid har vi betraktat mänsklighetens experiment och upplevelser, skapelser av sitt eget fuskverk, blinda och döva, förlorade i en sfär av missuppfattning. Ljuset rensar upp detta, snabbt och hänsynslöst. Man kan inte längre skapa ondska utan att själv omedelbart uppleva den skapelsen. Bumerangen har dragits till.

Vi drakar ser allting med våra allseende ögon av Källans ljus. Vi har rensat och renat energierna hos många kroppsbefriade vandrare på er planet, inom och utom, och hjälpt dem tillbaka till ljuset och tagit bort dem från ytterligare rackartyg. Mörkret har inte längre fotfäste. Ni kanske ser lämningar av detta men vi försäkrar er att vi har kontrollen tillsammans med våra andra vänner av ljuset som patrullerar er himmel, ert luftrum, er mark och det inre. De mörka har ingen annanstans att gömma sig. Skillnaden mot tidigare är att de vet det och många av dem söker flyktvägar. De kanske söker upp er, ni upplysta med den Kristnade flamman, för de kan se ert ljus på långt håll, bokstavligen, och behöver en utväg. Ni kan förse dem med denna kärleksfulla tjänst genom att sända dem Moderns kärlek, genom att svepa in dem i hennes rosa ljus av barmhärtighet och nåd. Ni kan förstås beordra dem att inte tala och immobilisera dem, och ni kan respektfullt begära att vi drakar hjälper er, vilket vi med nöje skulle göra. Vet att ni kommer att vara beskyddade. Vet att detta är en fantastisk tjänst till Modern och fortsätt göra ert jobb, era meditationer, ert matrisrensande, ert inre rensande och odla friden. Odla frid inom och utom.

När vågen kommer och rör om i grytan kommer mörker att stiga upp och så fortsätter det framöver om och om igen till den sista kumulativa blixten. Sådant har skett tidigare i andra världar. Ljuset vinner, det vinner alltid. För det finns egentligen bara sanning, bara ljus. Allt annat är illusion. Många av er ser det, förstår det, så vi är villiga att arbeta med er på dessa nivåer som er förståelse tillåter. Be Källan att expandera er vidare så er roll kan växa och bli mer av vad ni ursprungligen avsåg. Så mycket går förlorat vid hopp in i dessa ömtåliga mänskliga former, så mycket. Det är dags att hitta det igen – att hitta styrkan i ert syfte, i er glädje , i er nåd, i er frid och att förkroppsliga den fullhet ni är, vilket var er ursprungliga avsikt. Vi drakar ser allting genom rymdtid. Vi hoppar mellan världar och dimensioner med lätthet och behag. Vi är mästare, precis som ni. Det är dags för er att minnas.

Vi är det uppstigna drakkollektivet. Ljuset skiner så starkt nu. Släpp in det inom er. Många av er slåss i astralsfärerna med oss, skinande ert ljus starkt så att alla kan se det och helas av det. Mörkret smälter undan i ljusets närvaro. Det är er plikt att envist fortsätta framåt, oavsett omständigheterna. Vi gör detsamma. Alla i de(uppstigna) osynliga sfärerna stöttar er uppstigning, frihet och sänder sitt ljus. Vi bränner nu det gyllene Kristnade ljuset av den uppstigna drakflamman på era kronchakran. Känn den brinna, släpp in den. Sitt med den. Låt den bränna bort den fysiska smärtan och smälta bort de smärtsamma såren från tidigare liv och fyll tomrummet med ljus från det Kristnade medvetandet. Låt det röra sig ner i er nacke nu och bränna bort alla bojor på ert halschakra, från tidigare liv där ni led i tysthet och inte kunde hitta er röst. Känn brännan rensa er hals och rena den. Lägg till den violetta elden för samskapande rensning. För den till thymus-området, det höga hjärtats plats som är i så desperat behov av att lysa upp. För alla era sår har varit personliga, smärtsamma och djupa. Känn smärtan och skicka ljus till den och känn vår Kristnade flamma öppna upp er ännu mer. Känn värmen lysa upp och bränna bort all kvarvarande rädsla för att leva er sanning i glädje.

Känn elden i er Kristnade flamma röra sig nedför era armar till era händer där de lyser upp handflatans chakra som virvlar likt nebulosorna, och öppnar upp er förmåga till healing. Känn era händer bli varma med drakarnas flamma och eld av rening och som nu utsträcker era händer i tjänst för att lyfta upp de förtrampade. Känn elden och värmen och välsigna de andra med denna kärlek. Känn elden från den Kristnade flamman nu röra sig ner i er torso, in i de sakrala komplexen i buken. Känn elden lösa upp era tvivel på förändring och öppna upp era kreativa safter och sexuella energier av sam-skapande. Ett enormt sårande har skett här. Vi behöver inte säga mer. Alla har påverkats, sårats, rivits upp. Det är dags för vår drakeld av den Kristnade flamman att gå samman med den Mänskliga Kristnade flamman i rening, kärlek och förnyelse. Blås den med oss. Känn era chakrans värme öppnas, känn hur de släpper, virvlar, bränner, med kärlek och frihet. Sitt en stund i detta.

Låt elden breda ut sig till era ben, helande, uppmuntrande rörelse och livskraft, ner till era knän, era underben, era fötter. Öppnande fötternas chakran, mottagarna för delning med kära Gaia, er planetära moder som ni för närvarande och för alltid tjänar, för hon kommer alltid att ha en speciell plats i ert hjärta, för ni har upplevt många, många äventyr på henne. Dela denna eldiga välsignelse av rening och öppning med henne. Sitt. Var elden av den Kristnade flamman. Låt den förtära alla tvivel på att ni inte är värdiga. Ni. Är. Värdiga. Ni är en fraktal av Källan. Ni är andetaget av Moderns skapelse.

Vi uppstigna drakar tjänar med behag, lätthet och skicklig rörlighet. Precis som ni nu, för ni har tagit emot vår Kristnade välsignelse. Vi är glada att få arbeta med de uppstigande Kristnade. De mörka drakarna tycker förstås inte om detta. Men det är inte ert eller vårt bekymmer. Ni är insvepta i ljus och evigt beskydd. Vi erbjuder vår hjälp för att mänskligheten skall växa mer mot ljuset och skicka er vidare till stor sanning. Omfamna denna öppning. Äggens skal har knäckts och ni knuffar undan dem från er, blinkande i ljuset. Ljuset är här! Det är nu! Det är ni och det är inom er! Var ljuset. Sträck ut era händer i tjänst. Vi uppstigna drakar kommer att hjälpa er med glädje och stort syfte. Hitta ert syfte. Vi tror att ni precis gjorde det. Vi är de uppstigna drakarnas kollektiv. Var i glädje. Glädje! Var i glädje och var i frid. Sitt en stund i dessa frekvenser. Detta var ett stort lyft för er. Kontemplera. Spara. Läs om och var ljuset. Var den Kristus som ni är för de andra. Vi är de uppstigna drakarnas kollektiv. Var i frid.

-galaxygirl

 

 

 

Översättning: Markku

 

Du gillar kanske också...