Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 4 juni, 2017

Judas Iskariot

Söndag 4 juni 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Idag är det en vacker dag på jorden. Idag lyser solen på stora och små varelser på Jorden. Idag är det en återhämtningens tid innan den stora skrällen kommer. Skrällen som kommer att få tusentals fler människor att vakna och gnugga sömnen ur ögonen. Jorden kommer att gå från svart till vit på bara några ögonblick trots att det tagit tusentals år för mänskligheten att komma hit där de befinner sig idag. Det har gått från mörker till ljus, till en massa grå svepande skuggor, till att äntligen få se dagsljuset. Det vackra vita ljus som skiner ner på jorden idag och omfamnar allt som kommer i dess väg. Den grå zonen i mänsklighetens sinnen kommer nu att för alltid tas bort. Detta är något att fira kära barn på Jorden. Det har varit många liv av kämpande som nu äntligen har givit det resultat ni önskade och längtade efter.

Livet i överflöd och kärlek har tagit sin början och de första stegen är gjorda, så nästa steg ska bli lite lättare. Det tredje steget når sin fulländning när ni står beredda för vårt möte. Alla era galaktiska vänner står och väntar med stor spänning på detta. Det blir ett genombrott i ert medvetande och era minnen från vilka ni verkligen är kommer att återvända. Det är då himlen möter Jorden och en ny och sann era tar sin början i denna del av galaxen. Ett heligt förbund har slutits och en ny dag har stigit upp i Universum. Ett Universum som nu har förändrats och stärkt sina ljusa toner. Allt hör ihop, allt är ett och vi förbinds samman med allt som finns och existerar i denna galax och övriga galaxer i Universum som är vårt stora hem. Det kan låta stort i era små öron men det är likväl sant. Allt påverkar allt ty allt är energi och sprider sig vida omkring. Det kan bli lite olika resonans men det blir alltid något beroende på vad det stöter på när det vandrar fram i Universum. Ja det var lite perspektiv av vad det egentligen är som händer på Jorden och vad det ger för konsekvenser i ytterområdena.

Det ger fred mina kära vänner, fred i er själva, fred på vår jord, fred i vårt planetsystem och den galax vi tillhör. Vi stärker freden, inte bara på vår Jord utan även de områden som finns utanför Jorden. Det är underbart, härligt och kärleksfullt. Det arbete ni nu gör på Jorden, det gör ni för många mina kära, så förstå att ni är vakade över och älskade bortom er förståelse. Ni har mängder av varelser som hjälper Er nu med vadhelst ni ber om. Alla vill göra allt de kan för att hjälpa er nu med återuppbyggandet av Jorden. Det är här nu, er tid för detta arbete är här nu och det råder stor glädje i himlen. Använd ert förnuft med kärleken i ert hjärta och ni vet och förstår precis vad ni ska göra. Ni får många insikter och lösningar genom att lyssna i ert inre. Se också tecknen utanför er, för många kommer att vilja ge er den hjälp som ni söker och ber om. Det kan dyka upp som ”gubben i lådan” så var uppmärksamma och beredda på allt som kommer i er väg. Känn intuitivt om detta är det svar som ni söker eller så får ni söka vidare. Förr eller senare så har ni svaret i er hand. Känn tillit till er själva och till den intuition som ni har. Lita på att era guider vill ge er all den hjälp som ni behöver nu.

 

Vi är många med er och vi sänder Er så mycket kärlek som vi kan. Vi räcker er våra hjälpande händer som ni frivilligt kan ta emot. Mina armar är öppna för Er kära gott folk på jorden.

 

Jag lämnar Er nu med stor kärlek i mitt hjärta.

 

Judas

You may also like...