Horus via Nancy Tate, 21 januari, 2018

Horus, 21 januari 2018

Nancy Tate

Jag tänker låta er få veta vad som är på gång för de människor som börjar öppna upp mer och mer. De kommer att upptäcka att det finns mer i deras liv på Jorden, än de från början hade föreställt sig. De kommer att börja öppna upp för det som är livets verklighet på den här planeten, och hur det kommer att vara vägen till att leva på så många olika sätt. Det här är det som kallas början på den Nya Tidsåldern, och vi väntar på att kunna arbeta med er och bereda väg, så att sanningens ljus kan spridas runt om i världen.

Jag är här denna morgon för att ni alla ska kunna förstå det som händer i världen, och de åtgärder som tas för att ni ska acceptera de medel som väntar på att delas ut. Det handlar om alla de hinder som måste avlägsnas innan fonderna kan börja släppas. Det handlar också om att ta bort alla dem som bara har tjänat sig själva, och låta dem återvända till sitt ursprung, så att de kan renas från alla de gamla energier som de har varit verksamma i. De kommer sedan att gå vidare i Kärlekens Energi, ur vilken de var skapade.

Ni har alla avtal om att gå de vägar som var planerade för att inhämta erfarenheter på Jorden, och sedan hävda rätten att kunna återvända till ert ursprung, och i glädje gå vidare i Kärlekens Energi i vetskap om att det är Skaparens Energi.

Idag är början på det jag har talat om. Jag säger det därför att idag är ett uttryck för varje dag, och varje ögonblick av dagen är ett uttryck för utrensning av det gamla. Det är en fråga om att vi alla har fått veta att det vi upplever är det gamla sättet att vara, och hur vi börjar släppa taget om det gamla sättet och går vidare på den väg som vi nu håller på att skapa.

Vi är alla ett, och när vi förstår det i varje beslut vi tar, kommer vi att kunna gå framåt på ett sätt som vi för länge sedan har glömt är vårt naturliga, harmoniska sätt att leva på. När vi gör det kommer vi alla att komma samman på ett sätt som visar oss, att det vi har upplevt på Jorden har varit en gåva som visar oss hur man för evigt kan leva i harmoni, fred, glädje och Kärlek till allt levande. På så sätt kommer vi alla att gå vidare i den energin och skapa den värld vi vill ha.

Det här är mitt meddelande för idag, och jag vet att det kommer att väcka upp en del av er och ge er svar på minst en fråga som ni har haft om de senaste tidernas förändring. Kärlek är allt som finns.

Tack käre Horus.

Mycket Kärlek, Nancy Tate.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...