Horus via Nancy Tate, 6:e mars 2017

Horus via Nancy Tate, 6:e mars 2017

Vakna Upp: Horus, 6:e mars 2017

 

När ni vaknar på morgonen och tänker att denna dag återigen kommer att bli avskyvärd med grusade förväntningar, då vet ni att ni har frigjort lite mer av era gamla tvivel, och gjort utrymme för nya idéer och känslor, som kan manifesteras av det som kommer till er ur etern. Det har verkligen varit en resa för alla, och när ni fortsätter i spåren av den, kommer ni att upptäcka att det finns mer att vara tacksam för, än sådant ni vill slänga i papperskorgen.

När jag talar till er denna morgonen, gör jag det med sådan känsla av kärlek, som jag vet att ni kommer att känna när ni läser dessa ord, för jag finns i varje bokstav, i varje del av orden. Jag är Horus, och jag kommer till er ännu en gång, med budskapet om de glada nyheterna som finns i berömmelsens hus (Hall of Fame), och väntar på att ni ska göra anspråk på dem, på grund det liv ni manövrerat er igenom, för att få njuta av resan då den går igenom prövningar och vedermödor. Ni vet i era inre själv, att resan ni skapar har varit planerad, men detaljerna faller på plats när ni vandrar och dansar längs stigarna. Det blir som ni planerat, för att det ska bli en resa med händelser och erfarenheter, ni inte upplevt tidigare.

Då jag säger detta, gör jag det med vetskapen om att ni har haft en inställning av att det måste komma bättre saker till er. Ni måste sluta bry er om vad andra säger, som håller er i bävan för hur länge ni varit tvungna att vänta, på sådant de säger ska komma till er. Fundera en stund över vad ert inre säger er. Är det något ni tålmodigt måste vänta på? Eller är det något ni kan lägga åt sidan för tillfället, och bara veta att det på ett eller annat sätt kommer till er, och att det under tiden är viktigt, att ni lever ert liv på det bästa sätt ni kan?

Det är dags att skapa kärleksfulla handlingar i ögonblicket, och tillåta dem att flöda in i ert liv, och för att andra ska kunna uppmärksamma dem. Det kan vara en resa av lärande, inte bara för er, utan också för andra, om de vill det. Ett sådant levnadssätt, känns som en klenod från det förflutna, eller hur! Titta tillbaka, och se hur ni har levt nu, och vart det har fört er. Ta er tid att vila ert sinne och bege er med lätthet in i känslan av frid. Därifrån kan ni se glöden av ert själv blossa upp, då ni tar er framåt till nästa ögonblick, och nästa. Finns det något ni är intresserade av att få veta, vad det kan ge er? Är ni redo att släppa taget, oavsett vad andra har sagt ska komma inom de närmaste minuterna, och sedan igen och igen? Om det är så, fråga er själva hur ni kan kasta in askan i vinden, och sedan se den sväva ut över landet, och falla ner för att ge näring till jorden och landskapet, som växer fram på ett sätt som är av intresse, och passar det ni önskar i era liv.

Då kan ni själva upptäcka hur magiskt livet kan vara, och vad det kan bära med sig till er, när ni lever i ögonblicket. När ni gör det, kan ni förstå att ni själva har gåvan, och lära er släppa tanken om att ni måste blicka utåt, för att uppnå det ni vill. Ni kan nu förstå, att det är genom att gå till er inre varelse, som är det bästa sättet för er att hitta medel för att fortsätta på resan, som tar er till essensen av det ni önskar, och veta kommer att manifesteras i ert liv.

Jag är nu redo att luta mig tillbaka, och njuta av ert sällskap när ni förbereder er för återföreningen som vi kommer till, när ni är redo för det. Tills dess kan ni njuta av det nya ni kommer att få i ert liv, genom att ni tillåter drömmen ni har i er inre kärleksessens. Det blir ett nytt sätt att leva för så många av er. Det kommer att ge er det ni bett om, och viljan att börja ett helt nytt sätt av att leva i glädje, frid och Kärlek, som hela ert inre själv består av. Jag älskar er alla, och jag ser fram emot återföreningen vi kommer att ha, när ni är redo att återvända till era innersta Kärleksuttryck. Det finns precis runt hörnet. Kärlek till er alla!

Tack så mycket kära Horus,

Massor av kärlek, Nancy Tate

 

Översättning: Margareta Jonåker

Du gillar kanske också...