Horus via Nancy Tate, 16 juli, 2018

Horus, 16 juli 2018

Via Nancy Tate

En Väckarklocka

Det finns något som kommer att komma till er alla runt om i världen, och det är något som ni inte har förväntat er ska komma på det sätt som det kommer. Det är hög tid för er förmåga att ge essens till den inre rösten, och se den glädje den får när den ser att människor förstår vad budskapet handlar om.

Allteftersom ni fortsätter med ert liv på Jorden kommer ni att inse, att det som sker nu redan var förutbestämt för vad som kommer att hända under de kommande veckorna och månaderna. Det är dags att varelser från andra världar kommer och berättar för er vad den här planeten handlar om. Det är dags för er alla att se att de förändringar som har skett i dessa tider, är de förändringar som kommer att göra er fria och låta er se vilka ni verkligen är och varför det är ett sådant kaos i världen just nu. Det kommer att försvinna och lugn och frid kommer att inträda i det nya liv som ni kommer att skapa.

Det här är bara ett förspel för vad jag kommer att förse er med, och det är en del av det ni har förberett er själva för när ni har rensat ut allt gammalt stoff och banat väg för det nya uttrycket av vilka ni verkligen är.

Jag lämnar er nu med mycket Kärlek. Jag är Horus och jag älskar verkligen er alla.

Tack kära Horus.

Med mycket Kärlek.

Nancy Tate

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

You may also like...