Horus via Nancy Tate, 20 november 2017

Horus via Nancy Tate, 20 november 2017

Väckningssamtal: Horus, 20 november 2017

 

Vi kommer att finnas i den regerings-övergången från organisationen till den grundläggande gruppen av dem som kommer att uppmuntras av folket att ge av sig själva i en position av att agera för alla dem i världen i överensstämmelse med den enhet som vi är. Det är dags för oss att inse att vi alla kommer från samma Källa, och att vi valde att vara i den givna exaktheten av den enhet som finns inom oss. Det är den enhet som har ordet som motsvarar var och en av oss. Det är inte så att vi som olika länder, stater och samhällen är separata. Nej, vi har alla samma arv och därför är vi alla i familjemodem. När varje familj ger av sig själv till varandra, korresponderar vi också med de andra medlemmarna och bestämmer hur det är bäst att ge av oss själva och att leva i harmoni på de sätt som ger oss glädje och kärlek.

Vi är nu i början av återkomsten till ett sätt att leva som vi inte har upplevt, ens innan vi kom till denna planet. Vi kom hit för att nå en nivå av förståelse för hur vi kan vara i plågorna av differentiering och sedan gå därifrån till mjukheten att vara i enhet av den vi är, samtidigt som vi är i individualiteten av hur vi känner upplevelsen och uttrycker oss tillsammans på de sätt med vilka vi kan ge spänningen och upphetsningen av ny erfarenhet av uttrycksfullhet för oss alla.

Det har helt säkert varit en upplevelse som har visat oss hur man ska interagera med varandra och för att uttrycka individualitet på det sätt som vi alla väljer att vara i vår värld av kärlek och förståelse. Vi kan gå härifrån och hitta uttrycket för hur vi skapar våra liv på ett sätt som ger oss all individualitet i vår enhet.

Titta på dem som har försökt att vara ledare. De har funnit att det är en väg att vara i översta stolen och ta ledningen i allt. Det är inte ett sätt att hitta kärlek och känslan av nöje med hela livet. Det är ett sätt som skapar ett behov av att fortsätta att vara i fronten och ta ledningen på ett sätt som leder till förstörelse av dem som inte håller med. Det sättet att vara ledare kommer till ett slut, för vi är nu på väg att se att vi måste vara i kontakt med varandra på ett sätt som bygger på att vara i enhet med livet, samtidigt som vi kan ha vår egen tolkning för hur man gör det i harmoni med varandra.

Jag har ytterligare en sak som jag vill dela med er just nu och det är att det finns en hel del energetisk rörelse runt om i världen som för ut i det öppna hur vi leds till upptäckt av det som har skett i separationens master mind. Eftersom detta fortsätter att komma fram kommer det att bli uppenbart för så många människor att de kommer att stå i sin kärleks kraft. De kommer att ge av sig själva till var och en av oss, deras tolkning av hur man får sin frihet tillbaka genom tanken om Kärlek till alla och den kraft som måste ta allt tillbaka till den enhet som ger oss alla tillbaka vår makt.

Jag är Horus och jag skickar detta budskap till dig genom den här, min syster, och vi ser att Kärlekens energi lyfter så bra att vi är i glädje i detta ögonblick och hädanefter in i folks frihet med varandra i den enhet som vi är.

Jag lämnar detta budskap nu och stannar hos dig i Kärlekens kraft som vi alla är, i Enheten av vår Skapelses Källa för alltid.

Tack kära Horus!

 

Mycket kärlek,

Nancy Tate

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-Germain.se

 

Du gillar kanske också...