Horus via Nancy Tate, 2 oktober, 2017

Horus, 2 oktober 2017

Via Nancy Tate

Det är dags att ni alla vet att det finns Kärlek i era hjärtan, det handlar bara om att uttrycka den. Ge av er själva till alla omkring er, och även till dem som befinner sig långt borta. När ni gör det erbjuder ni omsorg och hjälp till dem som är i störst behov av det, och till dem som väljer att ta sig till andra platser som de anser kan erbjuda dem bättre levnadsvillkor.

Det är dags för er att se er omkring och förstå alla de vardagliga underverk som sker runt om er. Det är dags för oss alla att sträcka ut en hand till någon som verkar villrådig, när det gäller vad de ska göra eller vart de ska vända sig. Allt som behövs för att de ska känna skillnad är att röra vid dem med kärlek, eller ge dem ett leende, eller låta dem sova på er soffa istället för under bar himmel. Det finns så många runt om i världen idag som upplever svåra saker i sina liv, som de aldrig trodde att de skulle få uppleva.

När ni sträcker ut en hand med Kärlek i ert hjärta, hjälper ni dem som inte kan ta det steg som de vet skulle hjälpa dem. Det kan ge dem anledning att stanna upp för ett ögonblick och inse att de inte är ensamma. De är en av många som är i knipa just nu, och med en liten knuff kommer de att upptäcka att de kan ta ett steg framåt, och sedan ett till. De kommer att känna sig starkare och mer i linje med vad de själva vill. De kommer att upptäcka att de inte är ensamma och att de får hjälp av hela Skapelsen. De kommer att känna igen känslan som kommer till dem från den Kärlek som ni alla sänder ut till allt liv på den här planeten och bortom den.

När ni gör det här kommer ni att minnas er egen kraft, för att hjälpa alla dem som behöver styrka för att gå framåt och göra den skillnad som krävs för att göra världen till en bättre plats att leva på. Ta ett djupt andetag och följ sedan ert hjärta, vilket kommer att ge en kärleksfull förändring till allt liv. Ni har kraften. Ni kan vara ett exempel för dem som är redo att erkänna att också de har den kraften.

Jag är Horus och jag är med er genom den här processen, som ska ge er det jag önskar att ni ska känna igen inom er själva. Ni är kraften i era liv och i allt omkring er. Jag ser det, jag känner det och jag Älskar er så väldigt mycket. Vi är Ett och vi har kraften att skapa den Kärlek som finns i frihet, fred och glädje i livet. Kärlek är allt som finns, och vi är den Kärleken.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...