Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel, 1 oktober, 2017

Ärkeängel Gabriel

via Shanta Gabriel

1 oktober, 2017

”Tacksamhet öppnar Dörren till att få Känna Guds Kärlek”

Vi kopplar upp oss till den medkännande och tidlösa visdomen inom ”Gabriels Meddelanden” för att förmedla insikter och inspiration, som vi kan tillämpa varje dag i våra liv.

Denna veckas budskap från Ärkeängel Gabriel påminner oss om vikten av Tacksamhet.

Den väsentliga känslan i att få ta emot Gudomlig Kärlek är så härlig, att de flesta av oss önskar att vi ständigt kunde få känna av den. När vi väl en gång har upplevt denna känsla, kan vi med varje fiber i vår varelse längta efter att få uppleva den igen, för den är vårt sanna tillstånd. Jag har märkt att när jag låter mig ta emot denna kärlek, så är den otroligt närande för mig, på alla plan.

Den nyckel som Ärkeängel Gabriel föreslog i detta budskap fungerar faktiskt. När jag saktar ner och flyttar in i Tacksamhet, känns det som om en dammlucka öppnas inom mig och Gudomlig Kärlek strömmar in. Denna Kärlek från Skaparen av Allt Som Är, påminner mig om den oändlighet av möjligheter som finns här för mig att välja från.

Ni har hört uttrycket ”agera som om”, som ett sätt att förändra våra beteendemönster. Jag har upptäckt att böner av Tacksamhet har samma effekt. De bjuder in den Gudomliga Kärlekens mirakulösa flöde till att agera i våra liv. Dessa kraftfulla tankar av bön skapar högre frekvenser inom våra energifält och låter oss öppnas till nya nivåer av medvetande på skenbart mirakulösa sätt.

När vi har en upplevelse av mörker, behöver vi inte uttala de högsta tillstånden gällande vad vi ytterst önskar, för att kunna förändra vår medvetenhet. Vi behöver bara välja att observera till och med de minsta saker som vi kan uppmärksamma som Sanning och Skönhet, så att vi med nåd ska kunna höja vårt medvetande och skifta våra känslor. Lätthet och Nåd är stora delar i vad jag önskar få uppleva.

I tider av mörker, blir Tacksamhet vägen tillbaka Hem. Ibland krävs det en del möda och jag behöver hitta något i Naturen som inspirerar mig. När jag betraktar en av mina gröna växter eller en vacker blombukett, kan jag lättare tacka Gud för denna Skönhet, såväl som för allt som finns närvarande inom och runtomkring mig.

I morse tog jag beslutet att låta Universum visa mig saker som jag kan vara tacksam över. Här är en lista på vad som förändrade mitt medvetande under mindre än en timme:

  • djupt inspirerande musik
  • böcker som talar till mitt hjärta och inspirerar sanning och kärlek
  • andningsövningar som lugnar mig
  • det gröna utanför mitt fönster och skönheten i den helgedom som jag har skapat för mig själv
  • en vän som efterfrågade en uppfriskande promenad i den friska höstluften
  • Människor som sänder mig inspirerande meddelanden på internet, så att jag kan välja att läsa det som lyfter upp mig, i stället för det som skrämmer och förvirrar mig

Inom en mycket kort stund, kände jag mig helt annorlunda än när jag till en början påbörjade min dag. Jag fick en personlig upplevelse av hur viktigt det är att öppna upp sätt som berör mitt hjärta och tillåta en attityd av tacksamhet att inta mitt medvetande. Ibland är det lättare att låta mig själv sjunka in i gamla vanor som inte ger mig näring. Det förefaller som om jag har vuxit ur vissa aktiviteter som tidigare fick mig att må bra. Därför behövs tidvis en lite extra ansträngning, för att lyfta upp och ge näring till mig själv.

Vi befinner oss i en kraftfull transformativ tid, där små ansträngningar att förändra det sätt som vi känner oss ger resultat med stor vinst i kroppen, själen och våra känslomässiga tillstånd. Vi är Vägvisarna. Vi skapar ett nytt liv på Jorden när vi gör val som tjänar vårt högsta goda. Förändringar kan nu ske mycket snabbt inom de dimensionella tidslinjer som vi lär oss att integrera oss med.

Jag har funnit det hjälpsamt att tacka innan jag får se beviset på vad det är som jag föredrar att få uppleva. Här är min bön idag för att skifta till en attityd av Tacksamhet:

Gudomliga Närvaro,

Tack för de gåvor och välsignelser som du ständigt öser över mig. Jag är så tacksam för de Kreativa Lösningar som du ger mig i varje område av mitt liv. Jag är tacksam för min hälsa, mitt Välmående och för att veta att du vägleder mig till situationer som ständigt tjänar mitt högsta goda.

Jag är tacksam för den underbara skönheten i denna värld som omger mig närhelst jag tar mig tid att i sanning se den.

Tack för att du hjälper mig att minnas att sakta ner för att ta djupa helande andetag. Jag är mycket tacksam för att jag inte behöver tala om för mitt hjärta att slå eller min kropp att smälta dess mat. Tack för alla gåvor i denna fysiska kropp som arbetar för mig på ett mirakulöst Gudomligt Sätt.

Jag är tacksam för de nya nivåerna av Framgång och Överflöd som nu öppnas upp för mig, samt för Uppfyllande i mitt arbete. Jag tackar för Harmoni, tydlig kommunikation och Kärlek i mina samtliga relationer. Tack för mer Balans inom livets alla områden.

För alla dessa välsignelser och det liv jag har valt, tackar jag. Så är det.

 

 

Shanta Gabriel
October 1, 2017
ShantaGabriel.com

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...