Rådet via Ron Head den 5 april 2021

 

Rådet via Ron Head den 5 april 2021

”Välsignelser!”

 

I flera års tid har vi gett er meddelanden som har haft meningen att förbereda er för stora förändringar. Vårt senaste meddelande var inget undantag.

Nu har tiden kommit för att berätta för er om att ”sakerna bakom kulisserna” och stadierna av ”snart”, de nödvändiga förberedelserna, ligger bakom er. Det som har gjorts kommer snart att avslöjas. Det kommer att vara absolut nödvändigt att ni är förberedda på att förbli lugna. Bara detta kommer att hjälpa många som är oförberedda, att rida ut stormen som kommer att vara oundviklig.

Allting måste och kommer att förändras. Det utlovade landet, den värld som ni har bett om, kommer att uppenbara sig. Ljuset kommer att finnas. Mörkret kommer inte att finnas. Men mycket blir svårt att uppmärksamma. Sanningen måste bli känd.

Stor glädje kommer att följa. Detta var, och detta är vårt löfte. Vi lovar inte vad vi inte kan leverera. Er vardag kommer att likna vad ni kallar ’science fiction’. Ni kommer att få ta emot allt som har undanhållits er och allt som har fråntagits er.

De ”starkaste av de starka” anlände för att få uthärda det värsta av det värsta. Och er belöning kommer att bli det bästa av det bästa.

Välsignelser!

 

 

Översättning: Aslög

 

Du gillar kanske också...