Tim i Agartha,17 april, 2020

Tim i Agartha 17 april 2020
 
Hej syster! Så trevligt att du äntligen har tid att lyssna på mig (ler). Tack för att du vidarebefordrar följande meddelande från oss agarther till er, alla våra släktingar på jordytan.
 
Ni är fler nu som börjar minnas att även ni har levt här i jordens inre. Vi är många här som sänder energi och kunskap till er. Agarthas gröna ljus – som jade, smaragd eller norrskenet som ni nordligaste nordbor ibland upplever på himlavalvet. Vi sänder ljuset till ert inre när ni sover eller mediterar. 
Ett kollektiva minne av Moder Jords inre och kunskapen om denna värld i Agartha gör att ni alla kan ta emot det gröna ljuset, kärleksenergierna och healingen som vi sänder er. Uppstigningen handlar inte om några få utvalda individer, utan alla med ett öppet hjärta kan ta emot vår Kärlek som även väcker kärlek till vår allas Moder Jord, hennes fantastiska natur, naturväsen och sist men inte minst – kanske för närvarande den viktigaste ”hjälp-personalen” på jordytan – djuren! Era husdjur som hjälper er med healing och kärlek, småfåglarna som sjunger så vackert för er. Kanske ni uppfattar fågelsången som vackrare än någonsin tidigare och att djuren verkar gladare och mer harmoniska. Även de har till stor del gjort sig av med sin rädsla och uppgraderas nu för den Nya Världen.
Ni kanske inte uppfattar det med era sinnen än, men ni ska veta att även träden mår så mycket bättre nu i den tid som är kommen. De hjälper er, genom er älskade Moder Gaia, med reningen/städningen jorden över. Likt sagans uppståndne fågel Fenix omvandlar Moder Gaia och hennes alla medhjälpare – inklusive er Jordbor, naturligtvis – mörkret till Ljus, till Kärlek, till Enhet. 
 
Vi fortsätter detta meddelande vid senare tillfälle – ”sekreteraren” som antecknar är trött och hungrig (han ler lite retsamt). 
Älskade vänner på jordens yta, vi är med er och vi är tacksamma när ni är öppna för att ta emot det gröna Ljuset som innehåller vår kärlek och helande energier.
 
Ta väl hand om er. Var i frid. Vi här i Agartha älskar er alla så mycket och längtar efter att mötas ”IRL”, i verkliga livet som ni säger.
 
Agartherna genom allas er broder Timothy Brokes 

Du gillar kanske också...