SITREP (Yosef), august 24th

Reval-22

”GESARA”

SITREP (Yosef)

16:00:00

ONSDAG

24 augusti, 2016

________

Kära Sällskap av den historiska Valuta- och Obligationsmarknaden!

Med glatt hjärta hälsar jag farväl till er alla. Jag misstänker att mina belackare kommer att bli förtjusta. Jag älskar er i alla fall. Jag misstänker att mina sympatisörer blir ledsna. Jag älskar er ändå. Vilka ni än är, ska ni veta att jag ständigt under den här övergångstiden har försökt ge er intel-upplysningar som jag på något sätt har varit medveten om, alltid med Kristus-kärlek och alltid hänvisande er till en djupare, mer uppfylld relation till Gud, en som följer enbart då man helt och hållet överlämnar sig själv.

Om jag har förolämpat någon längs med vägen, vänligen förlåt mig. Jag har mina brister och jag jobbar på min ofullkomlighet som människa. Om jag har uppmuntrat någon, vänligen uppmuntra någon annan. Alla behöver vi beröm och uppskattning. Om jag har hjälpt någon återkoppla till, eller att få ta emot Kristus, var medvetna om att ni har hjälpt mig fullborda min själs heliga överenskommelse som en ständig tjänare av Gud. Tack till er för möjligheten till gemenskap.

Kom ihåg att Yosef bara är en karaktär på Internet, som i verkligheten existerar som en riktig människa och som i sin kärna är smärtsamt anspråkslös. Jag gjorde bara ett försök att passa ihop pusselbitarna, likt alla andra. Jag tror att vi ALLA har gjort vårt allra bästa för att dela alla ”inside” intel-uppgifter vi har trott att vi har fått (riktiga eller felaktiga), när de har dykt upp, så väl som att vi har erbjudit all specialiserad tolkning vi har känt varit relevant, baserad på våra egna unika färdigheter och upplevelser. Yosef var inte annorlunda än det. Inte heller bättre. Och är inget längre nu. I sanning har ingen på Guds jord större eller mindre värde än någon annan. Plus, vi håller alla i en tråd i livets väv och sålunda har vi alla lika stor betydelse när vi tillsammans har vävt på vår framtid.

Ingen vid sina sinnens fulla bruk kunde någonsin ha vetat att vi skulle få vänta så många år på att få göra vår inlösen och när vi får göra det, får vi ta emot så otroligt höga suveräna kurser för återinlösen (speciellt för ZIM, som dagligen chockartat har ökat) – med utbetalningar i upp till 100 års tid från Abbot Downing – för inte att tala om att kunna få göra inlösen vid 7,000 växlingskontor i Nordamerika. Allvarligt talat, allt detta är bortom fantastiskt, när man stannar upp och börjar tänka på det. RV i sin renaste form är bara så svår att få en uppfattning om, för att inte tala om att daglig dags arbeta med den. Herre, ge oss styrka att fortsätta. Herre, ge oss vishet att med värdighet och nåd få ta del i detta. Herre, ge oss de jäkla 800# innan vi alla kollapsar under tyngden av vår oändliga väntan.

Ok, jag hade inte alltid rätt. Jag hade inte alltid fel. Men jag har ständigt vågat vara brutalt ihärdig, eftersom jag innerst inne var övertygad om att ni förtjänade att få veta vad jag visste och så långt ni önskade, om ni var villiga att fortsätta söka sanningen.

Nu står vi här, på en av dagarna inför RV. Prisa Gud. Precis som att bara få existera i denna stund, varhelst ni står och vem ni än har blivit, ser ni, det är enligt min mening inget mindre än ett mirakel.

Varför jag kände ett behov att ge mig av på resan som en surrogat-röst för RV, när jag stilla höll mig undan och njöt av att få vara i det tysta, förbluffar mig fortfarande denna dag som idag är. Jag tillskriver det till förmån för den Helige Anden, med lungorna fyllda av passion och fingrarna rykande av eld och svavel. Kommer ni ihåg mitt första inlägg som jag skrev kl. 04 på morgonen? Inte jag. Inte ett endaste ord.

http://inteldinarchronicles.blogspot.com/2016/02/the-billionaire-woodshed-guest-post-by.html

Förhoppningsvis har jag inte lämnat något i tankesmedjan, jag har använt varenda klubba i min bag för att kunna dela med mig av alla resonabla intel-inlägg som jag har fått och jag har gjort det med gapande kärlek via varje inlägg, post, artikel, länk, video, sång och dikt. Om jag kunde dansa, så skulle jag ha gjort det med. Men ifall discodansen gör come-back, då gör jag det.

Med detta sagt, så ser det ut som om vi har kommit fram till slutet av perioden för inträdet av ett Gyllene Jubileum (GJ), varmed samtliga globala skulder måste efterskänkas och avskrivas, enligt ett Himmelskt Mandat. GJ -händelsen är en mycket verklig företeelse inom religiösa cirklar och något som alla nu borde lägga fokus på.

Vi har förstått att den 21 augusti, 2016 var början på en kosmisk ljusportal, och den stänger igen den 1-2 oktober och blir därmed en kosmisk bakgrund, enligt kalendern för det Gyllene Jubiléet. Så om vi arbetar oss baklänges från denna slutsats, ser det ut som om de galaktiska krafter som driver föreställningen, medvetet har placerat valuta-revalveringen (RV) alldeles i slutet av GJ.

Det är saker som vi önskar att vi hade varit medvetna om, låt oss säga för några månader sedan, eller hur? Men ok, det är som det är. Så tidslinjen för det slutliga RV- frisläppandet verkar ha följande schema:

Söndag, 21 augusti

Global lansering av USN (även Kristus sanna födelsedag i Palestina)

General Dunford lanserar USN i den återupprättade Republiken USA. Lastbilar påbörjar sedan fraktandet av ytterligare pallar med USN-valuta till samtliga amerikanska bankkontor, med sikte på att en allmän övergång från USD till USN kan påbörjas söndagen den 1 september, 2016.

22 – 24 augusti

Slutlig Systemcheck och Sista Minuten- förberedelser

Samtliga växlingskontor ska gå över till slutliga lanseringsprotokoll så väl som testa sina IT-system, vilka vi har fått höra att har gått igenom och fått godkänt. Myndighets-/offentligt anställda har även blivit utplacerade för att betala ut den sista serien av välståndspaketen, humanitära fonder och anspråk från jordbrukare (även kända som böter och avgifter), vilka vi har fått höra att ska komma fram samtidigt med lanseringen av de avgiftsfria RV-tel-numren. Det blir fortfarande ett startskott, men ingen vet tiden för det, för vi kör nu på en mekanism av frisläppandet på autopilot, och den är känd endast av AOP (Authors of the Plan/Planens skapare).

25 – 31 augusti

Privata ’Första Korgens’ Valuta-Inlösen (VID SIDANOM)

Dessa inkluderar inbokade möten och ”återfuktande” för alla innehavare av valuta via Internet, återstående som innehar säkra kvitton (SKR- holders) samt privata grupper med kontrakt (banker som WF/Wells Fargo, Admirals osv). Endast valutainnehavare som har inbokade möten har rätt att få högre suveräna kurser och de måste veta att de ska be om det – eftersom suveräna kurser inte kommer att erbjudas utan vetskap om det i förväg. Var medvetna om att de som har ZIM kommer att betungas med astronomiska summor kapital. Därför är en generell tumregel den (moraliskt talat) att man ska ta 1% för sig själv och sin familj och placera 99% av sin inlösen i humanitära och jobbskapande fonder till en 100% ränte-utbetalning. På det sättet kommer man aldrig att känna att man äventyrar sig att ta för mycket ur kassan som tillhör det högsta goda, plus att det ger en frihet att var mer generös, utan att behöva oroa sig över att man snålar för att sko sig själv.

1 september – 1 oktober

Allmän valuta- & Fond – inväxling (I KONTOREN)

Detta är där alla eftersläntrande valuta-innehavare, så väl som ordinära innehavare av USD, växlar in sina USD och lösa ”första korgens” sedlar (inklusive de med växelkvitton) till digitala TRN och fysiska USN. Alla får det som deras överenskomna kurser reglerar och/eller växlar enligt dagens marknadskurs, beroende på i vilket land man bor och vilka valutor/fonder man önskar växla eller förhandla om (internationella kurser kan också gälla).

2 oktober – Ad Infinitum

Implementerande av Guld Standard-Avtalet (Gold Standard Treaty) (EVIG RÄNTA)

Detta är en ständigt pågående period, under vilken ett slutligt implementerande och en insamling påbörjas för allt guldvärde, eftersom det står i förhållande till den beskattningsbara inkomsten via Paris-Avtalet gällande Klimatförändringsfördraget. Denna period påbörjas också i det skattetekniska fjärde kvartalet enligt global räkning.

Förvänta er att äntligen få höra att uttalandet om en global guldstandard ges ut till en världsomspännande publik. Ironiskt nog, så kommer detta efter allt grovarbete med att få alla fiat-valutor, obligationer och andra historiskt sett uteblivna tillgångar utrensade från gatorna och få dem brända.

Det är också klokt att förbereda ert sinne och er fantasi för GESARA (GESARA = Global Economic Security and Recovery Act. NESARA är Republiken USA´s suveräna version av GESARA, eftersom den är den mest omvälvande reformen i dess historia, som brer ut sig inte bara i vår Republik, utan runtom vår planet).

Nedan är några förändringar som ni kan förvänta er att omedelbart få uppleva efter RV . . . och sedan permanent:

 • Nollar alla kreditkort, lån och andra bankskulder, beroende på olagliga bank- och regeringsaktiviteter. Detta är Federal Reserves värsta mardröm, ett ”gyllene jubileum” eller skuldförlåtelsen av all ocker-skuldsättning.
 • Avskaffar all inkomstskatt
 • Avskaffar IRS (Internal Revenue Service inom USAs regering). Anställda på IRS överflyttas till områden inom US Treasury national sales tax.
 • Skapar en 14% direkt skatt för ”icke-nödvändiga nyinköp” för regeringen. Med andra ord kommer livsmedel och läkemedel inte att beskattas; inte heller begagnade ting, så som äldre hem.
 • Ökningar av pensioner och hälso- och sjukvård. Bidrag till äldre medborgare.
 • Återställer grundlagar till alla domstolar och juridiska funktioner.
 • Återinför en ursprunglig lagändring gällande ”Title of Nobility”.
 • Installerar nya president- och kongressval inom 120 dagar efter NESARAS utlysande. Den interima regeringen avbryter alla Nationella Undantag och återger oss grundlagar.
 • Övervakar valförfarandet och förhindrar specifika intressegruppers olagliga valaktiviteter.
 • Skapar en ny U.S Treasury regnbågs -Valuta, som backas upp av guld, silver, platina ädelmetaller, detta avslutar USA Inc konkurs. Initierades av Franklin Roosevelt år 1933.
 • Förbjuder försäljningen av amerikanska födelsecertifikat som lösegendoms- obligationer av US Department of Transportation.
 • Initierar ett nytt system för US Treasury Bank i enlighet med Grundlagen.
 • Eliminerar Federal Reserve System. Under en övergångsperiod tillåts Federal Reserve att fungera sida vid sida med US Treasury i ett års tid, för att man ska kunna avlägsna alla Federal Reserve – sedlar från pengaflödet.
 • Återställer ekonomisk integritet.
 • Begränsar alla domare och juridiska ombud enligt grundlagen.
 • Avslutar alla aggressiva världsomspännande militära handlingar som utgår från USAs regering.
 • Upprättar fred på alla håll i världen.
 • Frisläpper enorma summor av pengar för humanitära projekt.
 • Möjliggör frisläppandet av över 6,000 patenteringar av undanhållna teknologier, som har hållits tillbaka från allmänheten under förevändningar att det skett för nationell säkerhet, inklusive apparater för fri energi, anti-gravitet, och apparater för sonisk healing.

Håll utkik efter ett sista e-mejl från mig med de 800#; växlingskurser och instruktioner bifogas.

Mejlet har titeln TETELESTAI – som ursprungligen är latin och betyder ”fullt betald”.

 

SITREP (Yosef), August 24th

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...