“Intel Black Out” – Intel Uppdatering (Verkliga Nyheter) av Mr. Ed – 21.1.18

 

“Intel Black Out” – Intel Uppdatering (Verkliga Nyheter) av Mr. Ed – 21.1.18

 

INTEL Update (Verkliga Nyheter) via email – “Intel Black Out” 1/21/18

Postad Av: Mr.Ed

Date: Sunday, 21-Jan-2018 04:44:44

Bara för att ni inte kan se vad som verkligen händer … så betyder det inte att det inte händer bakom kulisserna.

Vanliga media “Fake News” kommer säkert inte att berätta om saker som att “Gitmo Fängelset” fylls med Kabaler för “Militära domstolar”.

De kommer inte att berätta om skurkar som försöker fly från jorden och skjuts ner över Michigan av SSP-alliansens skepp.

De kommer inte att berätta att 87 000 pedofiler har arresterats hittills.

De kommer inte att berätta att det finns ytterligare 45 000 “Arresteringsorder” som väntar … plus 10 000 “Förseglade åtal”.

Rapporter om Nukleära Stridsspetsmissiler i Hawaii och Japan “var riktiga” … och togs ut av Plejadiska farkoster som arbetar med SSP Alliansen.

Det har beslutats att i år (2018) kommer människor att introduceras till vissa utomjordingar … vilket kommer att bli Plejadier som liknar oss.

Denna Regeringsstängning är en distraktion medan militären arresterar den högprofilerade kabalen.

Vad de inte vet är … denna avstängning är slutet för företagsregeringen och den kommer aldrig att komma tillbaka eftersom alla brottslingar går i fängelse nu. (Republiken intar sin rätta plats)

Förseningar i RV/GCR är till för att ge tid för att se till att det är säkert för era pengar och för att skydda era nya konton.

Vi väntar på att Förenta Staternas Finansdepartement trycker på knappen för att RV/GCR skall starta och det är väldigt nära nu.

Tillkännagivanden kommer snart att ske om NESARA/GESARA … den Återställda Republiken … ny guldbackad valuta … nytt bankväsen … välstånd och mer.

Vanlig lag kommer att återställas när den Nya Återställda Republiken tillkännages till allmänheten. (vilken redan finns på plats bakom kulisserna och har varit i kontroll för en tid)

Trump går inte någonstans … och han kommer att bli omvald för en andra period. (emedan han fortsätter att dränera träsken)

Titta efter ny teknik som snart kommer, som “Medicinska Sängar” … “Fria Energienheter” och “Replikatorer”.

Detta kommer att vara slutet för dödsbaserade sjukhus och Big Pharma som verkar för gifter … eftersom Medicinska Sängar kommer bota alla sjukdomar … reparera alla skador … byta ut lemmar eller organ och ge dig perfekt hälsa. (på några minuter och gratis)

Samma teknik kommer att göra dig ung igen för att förbli så under de närmaste 1000 åren. (så du kan spendera alla pengar) 🙂

En transformationsvåg av högfrekvent energi från den galaktiska centrala solen (inte förväxlad med vår sol) kommer att träffa oss under de närmaste dagarna … vilket sägs orsaka övergången från tredje till femte dimensionen … och som har kallats “Händelsen “av Cobra av den Plejadiska Motståndsrörelsen.

Denna händelse kommer inte alls att var något att frukta … men den kommer att markera början på “Guldåldern” av 1000 år, av “Himlen på Jorden”.

Snart kommer ni att kunna resa i universum och möta andra former av liv som aldrig tar slut …

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

 

You may also like...