Meddelande från Fader Gud via Galaxygirl, 20 januari 2018

Meddelande från Fader Gud via Galaxygirl,

20 januari 2018

 

 

 

Fader Gud 18/01/19

Hej barn. Det är Jag, er Fader Gud, här för att företräda de manliga energierna. Vilket inspirerande budskap från husets damer igår kväll. Jag tycker alltid om att lyssna och lära från deras uttryck och röster. För det finns så mycket som vi alla kan lära av varandra. Vi är alla här för att uppleva expansionens syfte. Jag är här för att bekräfta och varligt påminna er om, att allt blir perfekt i slutet, och allt kommer att bli bra. Var till freds i er innersta kammare. De flesta av er väckta kan föreställa er den innersta kammaren och känner frid, men ändå, olyckligtvis, har det stora flertalet Människor ännu inte upptäckt den gyllene dörren till sitt innersta hjärterum, där deras inre barn finns och som jag anländer till när jag blir ombedd.

Barn är öppna, oskyldiga, rena. De ser med förundran på världen med nya ögon. Sedan kommer livet – med hårda lärdomar av 3-dimensionella världsliga upplevelser – och de blir sårade. Det är dags för er alla att heala dessa inre djupa sår, med mitt ljus och min kärlek. Jag expanderar min healande energi till er. Den är er. Snälla, känn er fria att använda den och bli hela, så att det blir en glädje att gå in i er inre kammare, full av skönhet och frid, där vi lätt och bekvämt talar med varandra. Överför ljuset till de resterande skadade delarna av er, och bred ut mina healande energier till dem för transmutation. Sänd dem till mig och bli fria.

Skapa nu en vacker inre kammare eller ett rum till er själva. Är det ett mysigt vardagsrum med en brasa? En vacker strand med en liten stuga med utsikt över vågorna? Vad det än är, gör det till er inre fristad, och gå dit ofta. Att gå inombords betyder att ni bokstavligen gör det. Ni lär er att känna er själva på de djupaste nivåerna, som avslöjas för er nu. Det stämmer att fler lager snart kommer att avslöjas, men ni måste skapa fred med det ni redan nu kan förstå, så att ni kan expandera lätt och enkelt. Tala med ert högre själv, ert högsta uttryck av er gnistas ljus. Det blir inga konflikter i det, och med i er relation till mig. Ni är en fraktal av mig. Hur skulle det kunna orsaka en intressekonflikt?

Många förändringar och mycket kaos förekommer på er vackra planet just nu, det liknar en kastrull som kokar över på spisen. Ni hör bubblet och ångans väsande, men det oavsett så blir maten tillagad i processen. Middagen är förberedd. Allt är förberett för er nu, Mänsklighet, barn, vänner. Och allt är bra. Fokusera mer på ljus och kärlek och mindre på pengar, för kärlek är den verkliga energiväxlingen i kosmos, och är er största tillgång, och ni är min största skatt.

Jag älskar er. Jag företräder männen ikväll. Män, ni klarar det magnifikt. Fortsätt att hålla ljuset, för er själva och för de som är svagare än ni. Kom ihåg, att tjäna är en styrka. Att ge innebär att få. Att vara barmhärtig är vist. Ni kommer att skapa ett helt nytt paradigm för kollektivet; ett som hedrar styrka och kreativitet, där kvinnan är skyddad. Och det finns stor tillfredsställelse i att tillhandahålla och skydda, men det kommer att bli mer relaterat till idéer och expansionen av det, vilket kommer att skapa stor upphetsning för teknikerna och drömmarna. För ni kommer att kunna resa längre än ni någonsin kunna drömma om, och kommer att bygga stora samhällen och städer, som kommer att hedra båda könen, och ni män kommer att tackas mycket och hedras för er tjänst till Gaia, modern innersta natur på er planet, som ni älskar och tjänar. Och det bygger inte på konkurrens, utan samskapande. Allt kan lyckas, för det finns gott om utrymme på toppen. Allt stiger till toppen.

Det är dags att tillsammans rulla upp ärmarna och bli smutsiga, händerna i Jorden, fötterna på marken, och tillsammans stå enade. Jag kommer att vara med er. Jag arbetar bakom kulisserna på många dolda sätt, skuldra mot skuldra med er. Det finns ingen plats för hårdhet, bara öm styrka som kommer av att förstå balansen och styrkan, i kärleken som måste försvaras. Era sanna roller kommer i frontlinjen, av er de kreativa byggarna, visionärerna, försvararna av sanning och frihet, familjerna och glädjen. Män, det är dags att finna er glädje.

Alla ni, är älskade bortom det mätbara. Polera er kammare och låt den skina, och ge mig privilegiet att träffa er där. Vi är i detta tillsammans. Vi är ett. Jag är er Fader Gud.

~ Galaxygirl

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

 

 

Du gillar kanske också...