Intel Uppdatering – Ny Republik och GCR/RV, 29 maj

Reval-22

God Morgon,

I går kväll skrevs historia.

Och medan få kände till händelserna som ägde rum inne i Vita Huset under hela lördagen och in till söndag morgon, så vet att efter 146 år av utländsk ockupation, så blev vår Republik av Förenta Stater fullt återinrättad efter att i hemlighet ha störtats år 1871.

Inget nyhetsmedia täckte detta suveräna amerikansk återinrättande, men det gjordes av fri vilja av amerikanskt födda ledare på amerikansk mark.

Från och med denna morgon så har alla invånare i den nya Republiken en godartad demokratisk regering, en militär agenda fokuserat på försvar istället för aggression, en omgjord diplomatisk strategi av samarbete och inte längre ett behov av dominans av en supermakt, och ja, en ny valuta tryckt av vårt eget Republikanska Finansdepartement och backat av vårt eget tryggt deponerade guld i Texas.

Allt som behövde hända för att anses stå i god internationell standard har inträffat. Detta betyder att denna synbarligen ändlösa GCR/RV resa till sist tar slut denna helg med ett njutbart, tryggt och massivt överflödande händelse av inlösen, som vår seger cigarr.

Mycket snart kommer ni att ombes göra er del för att återställa Republiken då ni får en möjlighet utan motstycke att gå till ett separat beläget inlösningscentra, efter tidsbokning, och ekonomiskt göda er personliga värdighet, familjenamn, kommunens skattkistor och landets reserver av tillgångar.

Kom ihåg att det är spirituellt acceptabelt att be om suveräna kurser så länge som ni uppriktigt planerar att hjälpa andra i behov. Så, visst, fyll upp era koppar med aspirationen att en dag hjälpa välsigna andra med er obeskrivliga lycka.

Så som vi förstår informationen denna morgon så kommer avgiftsfria telefonnummer att frisläppas någon gång under morgonen på söndagen eller eftermiddagen, med ett officiellt uttalande om vår återinrättade Republik och ny valuta senare under måndagskvällen för att högtidlighålla ”Memorial Day” – en passande hyllning till de modiga män och kvinnor som så troget och patriotiskt tjänade vårt land.

Håll utkik efter ett TETELESTAI mejl med all nödvändig kontakt och process-information, likväl med uppdaterade strukturerade utbetalningsprogram och suveräna/internationella inlösningskurser.

(Per Staffan: Denna information kommer att ges ut snarast möjligt på svenska tillsammans med information om kontakter för inlösning i Sverige. Förhoppningsvis kan detta ske innan eller under veckan av möten i Sverige.)

Gott folk, jag vet att de flesta av er inte kunde se eller känna av denna händelse, och medan jag alltid försökte att acceptera era åsikter (och skepticism) så ser jag mycket framemot ögonblicket då alla dessa uppdateringar till sist kommer hem till er på en personlig nivå… då ni inte bara lever i historiska tider, utan ni deltar aktivt i återinförandet av ert land, genom inlösen av er valuta!

Så njut av era välsignelser och kom ihåg att tjänst, övergivande och ödmjukhet är de tidlösa kännetecknen av ett liv fyllt av glädje.

Gud är med oss.

Du gillar kanske också...