Saul via John Smallman 24 maj

56

Saul via John Smallman 24 maj

Mänskligheten är en med sig själv, alla är familj, och allas sanna natur är Kärlek!

2016/05/24 av John Smallman

Saul Audio Blog for Tuesday May 24th 

Som Jesus har berättat för er är mänsklighetens uppvaknande nära förestående. Jag vet att ni känner att ni har hört detta sägas många, många gånger, och ändå verkar det som att inget har hänt för att bekräfta att mänsklighetens uppvaknande pågår och ännu mindre är nära förestående! Men eftersom ni lyssnat på våra meddelanden till er från de spirituella rikena som säger er att ert uppvaknande är nära förestående, har ni, som ett resultat av att  ni lyssnat på oss, stärkt er kollektiva intention att föra fram den. Och, som ni också har fått höra många, många gånger, kraften i er individuella intention, utan att nämna den fantastiska kraften hos er kollektiva intention, är enorm och extremt effektiv. Ni väcker mänskligheten. Ja, var och en av er som håller intentionen gör att det sker. Och så många kanaler har sagt er redan att det är er intention som får det att ske. Vi. Så klart, ger er stöd i varje stund, men ni får det att ske. Ni gjorde alla det modiga valet att inkarnera under dessa ”sluttider” för att hjälpa till i denna betydelsefulla händelse och försäkra att den skedde. Och det kommer den.

Ni är kollektivet! Ni har inte den minsta aning om det enorma antal av er som valde att inkarnera vid denna enormt viktiga stund i den illusoriska drömmen om separation som Guds Son valde att bygga och uppleva för så många eoner sedan. Som ni väl vet, sanningen är att det bara var en stund sedan som ni valde att spela spelet av separation, men ni använde er enorma kraft och föreställningsförmåga för att konstruera en miljö som skulle framstå mycket verklig för dem som engagerade sig i den genom att inkarnera som människa. Och därför verkar det som, och det ger många ett intensivt lidande, men med konstant hopp upprätthålls om att saker och ting ska förbättras, att livet skulle bli lättare, mindre stressigt, och till slut skulle freden komma och att alla på Jorden, utan undantag, skulle bli försörjda i överflöd.

Den stunden kommer närmare för er kollektiva intention har, särskilt under de senaste fem eller sex årtiondena, inriktat sig mer och mer. Tidigare, under eoner som ni mäter tiden på Jorden, köpte ni helhjärtat tron att ni alla var separata varelser, separerade från Gud Som ni föreställde er vara en oändligt kraftfull Varelse som vakade över alla era tankar. Ord, och handling, och som dömde er hårt när ni misslyckades att leva upp till standarden som ni föreställde er att Han krävde av er.

Men Gud är Kärlek. Han dömer aldrig, för Kärlek accepterar ovillkorligt alla medlemmar i Guds gudomliga familj, för så är Kärlekens natur. Och varje medveten entitet, utan undantag, är en älskad medlem av den gudomliga familjen.

Separation är inte bara illusion, den är omöjlig, för allt som Gud skapar är för alltid Ett med Honom. Och det finns inget skiljt från vad Gud skapar, för Gud Är … Gud är allt som existerar.

Mänskligheten har spenderat eoner i krig med sig själv och orsakat sig själv intensiv smärta och lidande, då den har försökt att etablera en säker fristad i er illusoriska miljö där den kan leva i fred med dem den dömer vara vänner och familj.

Mänskligheten är en med sig själv, alla är familj, och allas sanna natur är Kärlek! Ni har fått höra detta många, många gånger, och ändå väljer ni separation genom att döma de flesta andra som oacceptabla eller fiender pga de förmodade olikheterna från er. Ni ser alla de konstiga människorna där ute som uppenbarligen är oacceptabla för guden ni dyrkar, och som ni därför tror åtminstone måste undvikas eller hållas borta från era älskade, eller, ännu bättre, benämnas terrorister och förstörda!

De ni dömer och vill destruera är andra medlemmar av Guds Enda gudomliga familj. Och så klart, många av dem ser på er på samma sätt genom samma massivt förvrängda lins som är er perceptionsförmåga. Detta spel som ni spelat har blivit samvetslöst för det har nått ett stadium där de som fortfarande vill spela det bara hr ett motiv, nämligen att förstöra alla de dömer vara onda! Och så klart, ordet ”ond” betyder verkligen bara ”olika”. Och separation är ett tillstånd i vilket ni ser alla utom er själva som olika. Ni har ett uttryck ”håll era vänner nära, och era fiender närmare”. Anledningen är att ni inte kan lita på någon!

Och denna attityd är den absoluta galenskapen som illusionen presenterar för er, för den har lyckats övertyga er att ni är separerade från varandra. Och så klart, är ni inte det. Det ni delar, ger, projicerar, påtvingar, eller på något sätt gör mot någon anna gör ni mot er själva. När ni är i en kärleksfull relation med någon – intim partner, familjemedlem, nära vän – ser ni allt som är beundransvärt i er själva reflekterat tillbaka till er när ni ser in i deras ögon och hittar acceptans och kärlek där. När ni är i ett konfliktförhållande ser ni allt ni avskyr och äcklar er i er själv – men vilket förnekas och är gömt mycket djupt – reflekterat tillbaka till er.

MEN ni är alla perfekta gudomliga varelser. Det ni upplever i illusionen av att vara människa är dualitet, motsatser, förvirring, och kaos. Det har ingen logik! Varför? För det är overkligt! Ni konstruerade ett spel, och som ni vet spelar man ett spel i motståndarlag eller med motståndare! Ni valde att spela detta spel och glömde sedan att det var ett spel, och använde hela er mänskliga intelligens att överlista och förstöra dem ni valde som era motståndare, era fiender!

Som Guds älskade barn, hur kan det vara möjligt att ni har fiender? Det är verkligen få av er som inte ser att det är vansinne.

Därför, gå inom er själva dagligen och ta kontakt med Kärleken som finns där, öppna era hjärtan helt och tillåt och acceptera det Den erbjuder er i varje stund av er eviga existens. När ni gör det, med hela ert hjärta, utan några reservationer, kommer frid att fylla era hjärtan och Kärleken omfamna er. När ni tillåter det att ske kommer hela er uppfattning av livet, kärleken, av människor förändras totalt. Ni kommer bara att se Kärlek i andra, Kristusmedvetande, er sanna eviga natur skiner genom och reflekteras tillbaka till er.

Att gå inom dagligen, som fler oh fler av er gör, och acceptera den ovillkorliga Kärleken som erbjuds er konstant, förändrar världen. När ni surfar på nätet, och söker efter alternativa nyhetssidor som rapporterar om de underbara händelserna som sker som ett resultat av att människor engagerar sig och handlar utifrån sin sanna natur, kommer ni se att förändringarna som ni alla har hoppats och bett för, sker. Stora livsviktiga förändringar sker just nu över hela planeten. Ni lever i tiden för människornas uppvaknande, tiden ni har bett för och hoppats på under eoner av tid, och det är NU!

Med så mycket kärlek, Saul.

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

Du gillar kanske också...