Ishvara via Ann Dahberg, 25 maj, 2023

 

Kanal Ann Dahlberg

Jag är Ishvara och idag skulle jag vilja tala lite om hur det kan vara att vara vetenskapsman på Jorden. Det är en stor ära att få forska och få lära sig mer om hur olika element förhåller sig till varandra. Det man har ett särskilt stort intresse för, kan man få lov att fördjupa sig i. Det kan ge en viss tillfredsställelse eftersom man arbetar med sådant som engagerar en i livet.

Detsamma kan ju gälla för alla som arbetar med kreativa arbeten som teater, sång musik och bild, men även de som har funnit sin uppgift i livet. Ni finner er väl tillrätta och går med glädje till arbetet för att göra er insats till inspiration för er själva och andra.

Det finns dock en hake, att om det går emot samhällets värderingar och den byråkrati som är uppbyggt kring det, så möter man på motstånd, i form av att man inte få gehör för sina idéer, eller så får man inga forskningsanslag. Det kan då bli svårt att fortsätta den forskning som man påbörjat om man inte stöttas upp av oberoende intressenter eller har egna pengar som man kan använda sig av.

Många forskare anpassar sig efter de riktlinjer man får, även om de inte är helt säkra på att de stämmer, eftersom de inte är klart verifierade efter de gängse normer som en säker forskning ska vila på. Det gör att den vetenskapliga forskningen haltar lite, då den inte är så fri som den borde vara.

Det finns många duktiga vetenskapsmän på er jord idag, men de kommer inte riktigt fram till de mål, som de satt upp eftersom det saknas resurser och deras forskning prioriteras inte.

Det kan bero på att de inte kommer att ge så mycket vinst till de sponsorer som står forskningen, det kan också komma fram en helt annan sanning som har dolts, eller inte upptäckts förrän nu. Det skulle kanske förändra det rådande etablissemanget och det vill den rådande auktoriteten inte riskera.

Det finns dock en del modiga forskare, som bryter mot det rådande etablissemanget och går ut med sin forskning för att hjälpa mänskligheten till ett bättre liv, där det kan finnas fler möjligheter och en säkrare teknik. De finns inom många olika områden teknik, bioteknik, geoteknik, genetik för att nämna några.

Vetenskapen har kommit betydligt längre fram i sin forskning, än vad som kommit fram till allmänhetens öron eller synfält. Ert samhälle skulle förbättras märkbart om allt det som har tystats ner kom fram i ljuset. Många arbeten kanske skulle försvinna men andra arbeten skulle uppstå i dess ställe av en helt annan sort än den ni har nu.

Ni skulle också kunna arbeta i ett lugnare tempo med kortare arbetstid än den ni har nu och få mer tid över för er själva och era barn.

Ja, kära vänner, vetenskapen står inför en utmaning idag och den består i av att vara sann mot sig och den forskning som bygger bygger på oberoende och frihet, eller att enbart hålla sig till de riktlinjer som det rådande etablissemanget tillhandahåller.

Den första ger mänskligheten en skjuts framåt i sin utveckling, den andra låter utvecklingen stagnera lite grann. Det går aldrig att helt stoppa den utveckling som ni redan har gjort då den redan finns i det kollektiva fältet, men det kan ta lite längre tid för den att komma fram.

Det påverkar givetvis också det individuella medvetande likaväl som att det individuella medvetandet påverkar det globala. Utvecklingen inom er själva behöver prioriteras, så att ni kan bli en del av den positiva globala utvecklingen som sker på er jord idag. Ta hand om er och var sanna och ärliga mot er själva och varandra.

Stor kärlek,

Ishvara

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *