Ivo av Vega via Sharon Stewart 11 september 2021

 

Ivo av Vega via Sharon Stewart 11 september 2021

 

 Varför Programmerade de er Som de gjorde?|Ivo Från Vega via Sharon Stewart

10 september 2021

Varför Programmerade de er Som de gjorde?

Jag: Det här är ganska nytt för mig och något Ivo inte har pratat så mycket om, så han får ordet idag.

 

Ivo: Du är en hybrid – en blandning av reptil/människa. Detta är viktigt att komma ihåg genom hela den här videon. Tills du når den femte dimensionen och blir en kristallin människa, kommer du att överföra ditt DNA.

Människor är inte en stridande art, men reptiler är det. Ditt reptil-DNA svarar på detta. Ditt mänskliga DNA svarar på de meddelanden de sänder ut till dig för att vara en humanitär och för att hjälpa andra i ditt land och utomlands. En människa skulle svara på det humanitära budskapet men svara på ett annat sätt snarare än att ge sig ut i krig.

Människor är inte våldsamma, men reptiler är det. Den stora mängden våld och utövande av våldshandlingar som utförs på jorden orsakas av ert reptiliska ego som reagerar på mind control programmering. Under era krig begicks onödigt våldsamma handlingar mot krigsfångar och så vidare, som inte var nödvändiga för er strävan att vinna kriget. Men de genomfördes ändå, för det stora sadistiska nöjet att kräva hämnd eller att känna sig dominerande eller för att minska moralen.

Du måste förstå att DNA reagerar på dina tankar och känslor. Ditt DNA formas av ditt beteende, i huvudsak. När du är våldsam ändrar du ditt DNA. Du aktiverar mer av ditt reptil-DNA. När du är fredlig aktiverar du mer av ditt mänskliga DNA. Du tvingas hela tiden att gå i krig, att leva i rädsla och känna dig osäker eftersom nu även dina grundläggande bekvämligheter hotas – så mer av ditt reptil-DNA aktiveras och mindre av ditt mänskliga DNA är operativt. Du måste också förstå att de vet detta och uppmuntrar bara den minimala funktionaliteten i ditt mänskliga DNA.

Människor är skapare, de manifesterar, de skapar, de tillverkar saker. Så era kontrollanter har använt det här – för sig själva. De har skapat företag och bolag och fått dig att arbeta med att skapa för dem. De betalar dig minimal vinst för det du skapar och tar pengarna för sig själva. Det är därför så många av er letar efter er själva i era jobb. Du säger ”jag är ingenjör” eller ”jag är sjuksköterska”. Detta är fel användning av ditt I AM. Du sätts i jobb där du skapar eller där du är till tjänst, då får du betalt för att göra detta arbete. Det här är en mycket förenklad version av vem du verkligen är och de mörka vet detta: De har hållit budskapet om vem du är ifrån dig medan de skapat ett monetärt system och sedan fått dig att arbeta med att fylla positionerna. Det faktum att du gör tjänst och använder dina sinnen för att skapa får dig att känna att det kanske är så du förverkligar ditt sanna jag, men det är ett trick. Din anställning leder sällan till en insikt om vem du verkligen är för du är en magnifik gudfruktig varelse. Ett jobb skulle knappast kunna visa dig ens en bråkdel av din sanna verklighet.

De har hindrat er från att känna er själva, verkligen. I den sanna meningen av självförverkligande.

Människor är inte giriga men drakonier är det. Så de skapade ett finansiellt system, baserat på EMF -frekvenser för att hålla era chakran ur balans och era sinnen fokuserade på förvärv av rikedom, och ni blev lika giriga som de som har kontroll över er planet. Det är naturligtvis så att de kan dölja sig bland er. Om ni på jorden uppvisade sanna mänskliga värden, skulle de reptiler som kontrollerar er planet nu vara mycket uppenbara att upptäcka. Ni skulle inte behöva psykiskt seende för att kunna se en shape shifter – ni skulle kunna förstå vilka de var genom de värden de uppvisade. Men de har listigt skapat ett sätt för er att efterlikna deras beteende, så att de kan gömma sig bland er.

Människor är naturvarelser. Drakonier är systemvarelser. De skapar system för att använda auktoritet och skapa kastväsen mellan varandra. Jordens folk har dragits bort från naturen för att drakonierna ska kunna använda auktoritet över er. Det är deras egoistiska behov av överlägsenhet som ert system bygger på, inget annat. Hade de inte haft lust att erövra andra raser, skulle ni inte vara i den situation som ni befinner er i nu. Många av er tror att ert system uppfyller era behov – det gör det inte, det uppfyller faktiskt de drakoniska behoven väldigt bra.

Människor är ärliga och älskvärda, drakoner är tjuvar. Så de lurade er att ge jorden till dem. De stal ert hem från er och planerar nu att nästla in sig mer om det inte varit för vårt ingripande. Gud gav er allt ni behöver här för att leva ett liv i överflöd, tillsammans med era kreativa förmågor, men drakonerna kapade er värld och era liv för att exploatera er för sig själva.

Människor är spiritualister, drakoner är materialister. De har lurat er att tro att ni är som dem och nu vill ni förvärva många saker. De har fått er att tro att ni inte kan skapa dessa saker för er själva, ni kan bara skapa om ni får betalt för det. Många av er har hobbyer, och det är här er intuition ofta visar sig. När du till exempel målar blir ditt sinne ordlöst och du ansluter dig djupare till din själ.

Det enda sättet att övertyga en människa om att den är en materialist är att ta bort deras högre dimensionella förmågor och detta gjordes när Annunaki kom till jorden.

Människor kan teleportera, drakonier har lurat er att tro att ni behöver rida kameler, hästar eller köra bil. Nu har ni förvisat de djur som ni så älskade i antiken, som var era bröder på jorden, till att arbeta för er på samma sätt som ni, planetens herrar har satts i arbete och arbetar för era herrar. Systemet har infiltrerats ner till många nivåer. Och jag kommer inte att tala om hur ni äter kött, för ni måste inse att ert kött också är gott och näringsrikt för andra arter.

Pyramiden eller dubbelpyramiden, tetraedern är människans system. Det drakoniska systemet är ett stegsystem, så när du ser kast, klass eller rang måste du förstå att du är i ett drakoniskt system. I ert frimureri har ni de olika nivåerna, som alla har tillgång till högre sekretessnivåer. Galaktiska Federation har inget sådant system eftersom vi alla är telepatiska.

Människor överrumplades för flera år sedan genom intrång av reptilarméer. De åtföljdes av spindlar, ormar och andra utomjordingar som ni känner idag som chupacabra (getsugare) och de aggressiva bigfoots och skinwalkers. Dessa varelser dog ut eller gick under jorden, och ni blev kvar med dolda minnen av att ha blivit uppätna eller dödade av spindlar och ormar, eller reptiler, och idag fruktar ni fortfarande dessa varelser som djur och är försiktig med dem. Barn har rädslor för spindlar och andra insekter, och det var på grund av dessa räder som ni fortfarande hyser dessa rädslor. Många galaxarter finns representerade på jorden i djurform, så många av er har rädslor för spindlar och de vet inte varför. Sharon har ingen rädsla för spindlar – det beror på att hon inte var på jorden vid de första räderna.

Jag: Ja, barn är rädda för spindlar och ormar men de tenderar att älska bönsyrsor, det vill säga om ni kan hitta en i dessa dagar. Jag tror det är därför. På grund av dessa gamla minnen.

Ivo: Era minnen har utplånats och tidslinjerna har ändrats många gånger sedan de första räderna på jorden. Ni har fått höra historier om Annunaki som fördummar jordbor för att få dem att gräva guld åt dem. Ni fick dock inte veta vad som hände efteråt. Annunaki fokuserade på Afrika för deras bedrifter, de kunde inte ta över hela världen på en gång. Afrika blev attackerat och baser inrättades för den nuvarande NAA och de gick under jorden, så att Annunaki kunde ta över på marken och att para sig med jordborna. Sedan blev de också överrumplade av NAA -kränkarna.

Det finns mycket historia som ni inte känner till.

För att er värld skulle kunna anta drakoniska värden var det nödvändigt att ändra ert DNA för att acceptera deras. Och eftersom jordbors DNA är så formbart var det ganska enkelt att göra det. Sedan började programmeringen. Folk började förändras. De blev mer krigiska där de förut var fredliga.

Jag: Hur är det med de gamla Lyranerna och Veganerna och alla striderna i galaxen?

Ivo: Vi var i tredje dimensionen då.

Jag: Så det är möjligt för en tredje dimensionell att gå i krig med varandra?

Ivo: Ja. Men inte troligt ens om den tredje dimensionen är helt mänsklig.

Jag: Ändrades vårt DNA?

Ivo: I Vega, nej. Vi var kapabla till negativitet i den tredje dimensionen.

Jag: Åh, jag förstår.

Ivo: Aldrig i den utsträckning som vi såg i Orion eller nu på jorden. Människor är naturligtvis nu mer utvecklade och inkapabla att slåss. Vi har förmåga att skydda oss själva och skydda andra livsarter i galaxen.

Jag: Okej, tack Ivo.

Ivo: Du är varmt välkommen, min älskade. Sluta nu jobba och ta en paus.

Jag: LOL

 

www.sharonandivo.weebly.com

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...