Ivo från Vega via Sharon Stewart, 23 maj 2020

Ivo från Vega via Sharon Stewart, 23 maj 2020

Ljusarbetares Uppdragsbeskrivning och att arbeta med GFL medan ni sover |

Ivo från Vega via Sharon Stewart

23 maj 2020

Ljusarbetares Uppdragsbeskrivning:

Som en ljusarbetare är din uppgift att vakna upp, antingen gradvis eller snabbt, till din roll på denna planet. Du har kommit från en annan värld eller en annan dimension där du var förkroppsligad eller inte, till att ta rollen som en mänsklig jordinnevånare med högre medvetande och arbeta tillsammans med den Galaktiska Federationen av Ljus (GFL) för att befria mänskligheten på jorden från deras främmande kontrollörer.

I dina tidigare liv som galaktisk varelse uppnådde du högre medvetenhetstillstånd, vissa blev till och med Mästare av detta Universum eller har stigit över det. Oavsett din medvetenhetsnivå har du tränats för det arbete du gör här under dagen och på natten, när du går ombord på galaktiska skepp och arbetar med dina team för att främja mänsklighetens andlighet på jorden och för att befria jorden från dess onda kontrollörer.

Du föddes till en ljusarbetare och du har tränat för den rollen också under denna livstid. Tekniskt sett är du en hybridmedvetenhet, delvis av jorden och delvis av din hemplanet/dimension.

Ljusarbetarens roller inkluderar att hålla ljus, skapa nätverk, hjälpa andra ljusarbetare att vakna upp, läka, kanalisera meddelanden till jorden, ta hand om jordens ekosystem och mer.

Specifika uppgifter kan inkludera: vädermanipulation, vända polariteter på planeten, påverka det kollektiva medvetandet, transmutera mörk energi, slåss mot mörka entiteter, lära andra, rapportera sanningen.

Vi använder för närvarande sociala medier för att skapa ett nytt system av Ljus – Ljus som information som sprids som sanning till alla på planeten Jorden.

Ett av ljusarbetarnas viktigaste jobb är att ÖVERVINNA SINNESKONTROLL. Detta innebär att du arbetar med din skugga för att anpassa ditt ego till din själ. Vi är här för att behärska våra känslor, övervinna rädsla, behärska våra egon och hysa våra högre jag. Tills detta är gjort kommer lite av din roll på Jorden att avslöjas för dig, eftersom ljuset inte lyser genom ditt ego – det är av högre själsfrekvens. Tills du får tillgång till själen kommer du att vara på en inlärningsresa för att förstå begränsningar som du har ålagt dig själv och för att övervinna dem.

Att lära sig ha ett öppet hjärta, med integritet, äkta, dygdigt och engagerat i Sanningen är en ljusarbetares primära kännetecken. Att rädda denna planet är vårt främsta syfte.

NATTLIGA RÄDER – Ivo från Vega

Jag: Ivo, jag vet att ljusarbetare på natten är fullt medvetna om sina roller som GFL-medlemmar på skeppen, och nu får jag allt oftare frågor om vad som händer när vi sover.

Ett intressant inlägg jag just såg är att en kvinna sa att hon vaknade med revor över hela kroppen och fruktar att hon blir attackerad på natten av mörka entiteter/ET: er. Kan du vara snäll och utveckla detta? Vad gör vi på natten? Varför skulle någon vakna upp med revor och hur ska vi förstå detta när vi vaknar på morgonen?

Ivo: Min älskade, bra fråga. Verkligen. Många av er är Ljuskrigare såväl som Ljusarbetare. Ljusarbetaren arbetar med Ljuset och höjer frekvensen på jorden, men Ljuskrigare är aktivt involverade, i det astrala och på ditt fysiska plan, med att ta bort mörka entiteter från din planet och det lägre astrala planet.

Så om du har drömmar om strider nattetid, ofta mardrömmar och du vaknar upp med revor, är det mycket möjligt att du har varit involverad i strid med de mörka krafterna.

Vad ni faktiskt arbetar med när ni strider är energierna. Så i själva verket är era kroppar, som bärare av dessa energier, de vapen som används mot de mörka. Vissa gillar att bära ett svärd eller ett annat redskap som hjälper till med att fokusera på dessa energier, men ni förintar dessa anti-livsformer genom att ingjuta livsenergi i dem.

Vi använder ofta gamma-, teta- eller fotonstrålar som kommer ut från händer, fötter, fingrar och ögon, och nu förstår ni varför vi inte brukar berätta vad ni har gjort på natten. Ni kan inte skapa dessa energier med så låg frekvens som er fysiska kropp och det krävs ett starkt sinne för att göra detta, som ni för närvarande fysiskt inte har.

Jag: Så vi skjuter dödsstrålar ur våra ögon på astralplanet? Okej, inte konstigt att jag vaknar trött vissa morgnar.

Ivo: Det beror på projektet. Ibland befinner du dig på din nedre jord, kämpar mot ockupationen där, andra gånger kämpar du mot skepp ute i galaxen. Du kan resa genom rymden utan skydd och rikta energi mot dessa skepp.

Jag: Faskanoner på bedövning, Scotty!

Ivo: Om du vill. Du skämtar men du gör Guds arbete. Att eliminera dessa anti-livs varelser är av största vikt.

Ni är mäktiga varelser när ni är helt medvetna och fullt funktionella och ni hjälper oss med vårt arbete när vi gör en räd eller förutser ondskefull aktivitet på planeten. Vi har tillsammans räddat många människor.

Jag: Varför skulle någon då vakna upp med revor?

Ivo: Ibland, när mallen repas, integreras den i den fysiska världen. Eventuella skador som uppstår under natten är vanligtvis läkta innan du vaknar. Annars skulle du vara som den här kvinnan och undra var hon fick alla revor ifrån.

Jag: Så jag var i en slags man-mot-man strid med antagligen reptiler, gissar jag.

Ivo: Man mot man är också möjligt, ja. Ibland råkar vi in i bakhåll, och vi måste kämpa oss ut ur en situation. Vi har övertaget. De kan inte producera samma energier som vi kan och deras vapen kan snabbt viftas bort med bara en tanke. De är ingen match för oss. Den enda skillnaden är den fysiska styrkan hos en reptil eller en draconier, och när de materialiseras bakom oss är det möjligt att de skulle få ett övertag ett ögonblick.

Jag: Tack Ivo.

Ivo: Min älskade, var inte rädd för att gå till sängs.

Jag: Det är jag inte. Jag vet att jag kan hantera dem, faktiskt, låt mig gå på dem! Jag vet redan att Ärkeängel Michael och jag går till den nedre fjärde för att röra upp ett helvete, så jag visste att jag gjorde detta. Jag har den udda skråman, inget stort.

Ivo: Du är inkarnationen av Krigs-och Visdomsgudinnan, och du kombinerar båda väl i våra nattliga vistelser. Du tar emellertid upp det känslomässigt och det överförs ibland till mardrömmar.

Jag: Jag har vänner som vaknar skrikande ibland.

Ivo: Detta kan också vara anledningen.

Jag: Tack, Ivo.

www.sharonandivo.weebly.com

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...