Seian, Plejaden via C.L. Day, 23 oktober, 2019

Seian, Plejaden via C.L. Day

23 oktober 2019

Det Nya Kristallina Nätverket

Multidimensionella Själv – ”Seian”, en Vibrationell Ingenjör.

Då detta är min första överföring vill jag passa på att presentera mig själv, den aspekt av mig som står i form har haft svårt att uttala vårt namn, Seian, det uttalas fonetiskt som (See-i-ehan).

Jag inträdde in i form först genom Plejadernas Kungliga Hus, och vänligen låt mig förklara att ordet kunglig inte betyder vad man tror på Jorden. Mest korrekt betyder det en härstamning som är obruten. Så min härstamning arbetar, bygger och utformar vibrationer, man kan tänka på oss som vibrationella ingenjörer.

Jag har av Rådet ombetts att dela en skruv-och-mutter förklaring på ämnet det Nya Kristallina Nätverket, och med tiden andra sådana ämnen som kan vara av intresse för er – det underbara och nyligen-präglade ”Enhetsmedvetandet” på Jorden. Jag har ombetts leverera en mer jordnära ingång och förklaring på saker relaterade till denna Uppstigning, och att göra det på ett relaterbart och förståeligt sätt.

Det är alltid underbart att uttrycka en andlig gestaltning av Uppstigning, och den är och har varit väl rapporterad. Jag vet att mitt eget EBSS (EarthBound StarSeed) själv tycker om sådant material, men vi älskar vanligt prat också. Det här kommer att vara det fokuserade arbetet av mitt uttryck i form på marken de kommande dagarna.

Jag tror vi ska kalla vår serie av artiklar, ”Skruvar och Muttrar, en Vibrationell Ingenjörs Handbok”. (lol) Jag varnar er, jag tycker verkligen om att skoja och leka, för är inte det vad vi alla egentligen gör?

Idag vill jag tala om det Nya Kristallina Nätverket för att hjälpa er förstå, och ännu viktigare, hur man använder detta magnifika nya system. För det är ert! Det här nya sättet att röra sig genom och inuti det holo-spelet är inget mindre än extraordinärt. Men innan vi fördjupar oss i ”hur” skulle jag vilja belysa ”vad”. Som i, vad är det och varifrån kom det?

Det kristallina nätverket är NI.

Det är ert. Och ni gjorde det, eller rättare sagt, byggde det.

Ni kanske inte minns, men jag är säker på att ni kan återkalla minnet av de morgnar ni vaknade utmattade och lite groggy. Vad tror ni att ni gjorde? Mitt jordbundna själv var ofta tvungen att återhämta sig med en tupplur på dagen.

Låt oss börja med en enkel bygg-del; energi. Energi är en neural och böjlig substans. Den håller sin form i alla dimensioner. Dock är den mest böjlig i de högre vibrationella gradienterna, så vi (ja, det inkluderar er) gör förstås en stor del av vårt arbete i de högre, mer böjliga planen.

En arkitekt skapar en vimpel eller en serie av vimplar, och bygger dem på varandra, ungefär som en byggnadsställning eller ett ramverk. På detta fäster vi våra tankar. Man borde tillåta en lös-väv inuti den dröm man bygger, för det ger utrymme för det Gudomligas medvetande. Modern, Fadern, de vill också leka, och detta fyller skapelsen med en kärlek som är bortom förståelse.

Det var så vi byggde det Nya Kristallina Nätverket.

Det börjar förstås med Moder/Fader/Ett. När Källans tanke filtreras genom börjar vi Alla förstå idéen. Det är därför som en idé tillhör alla. Den tillhör faktiskt hela Multiversum. Sedan utforskar vi den, leker med den, rullar runt den och tittar på den med kärlek, därför att vi vet att den är en gåva från Moder/Fader/Ett.

Så småningom når vi en punkt av kritisk massa, och nu Vet vi idén! Så, då beslutar vi, som enhetsmedvetande, att börja utvecklandet. Vi börjar med formgivning, sedan ritningar och så vidare, samma som vilket som helst projekt på jorden.

Vi leker. Det är aldrig arbete … inte i de högre planen. Men det ÄR en lek som spelar roll. Faktiskt betyder denna lek väldigt, väldigt, väldigt mycket. Kommer ni ihåg det välbehag och det fokus ni hade som barn när ni bestämde er för att bygga ett fort? Tänk på det. Tänk om vartenda uppslag ni hade för ert fort skulle materialiseras? Behöver ni en hammare? En hammare kommer fram.

Även om det här är en mycket stor förenkling så, förstår ni, är detta Nya kristallina Nätverk vår dröm. Den första tanken kom genom Moder/Fader/Ett, men det var vi, drömvävarna, som gjorde ritningarna, arbetade tillsammans, kastade ut det som inte fungerade, gick sedan tillbaka och ritade upp nya tankar, nya idéer, nya drömmar och nya planer.

Det roliga med skapelserna av drömvävande är att drömmen själv vill existera! Drömmen blir en sorts medvetande som bygger tillsammans med oss. Detta gör att de mest underbara överraskningar dyker upp i väven. Dessa överraskningar är det Gudomliga som kommer genom och leker med oss.

Och ni, som arkitekten, kan säga ja … eller nej. Om det är nej, försvinner den, och om det är ja ….

Föreställ er den här typen av dynamik i stor skala. Alla vi leker. Alla vi bygger. Sedan kommer andra och ser det roliga och vill vara med, och kommer med – så tippade vi över vågen till detta Nya Ljus Kristallina Enhets Kollektiva Ramverk.

Det var så vi byggde Uppstigningen, och det var så vi byggde det vackra Nya Kristallina Nätverket, en dröm som vi byggde.

Kommer ni ihåg?

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...