Mästarna via Chistopher, 26 Mars 2021

 

Mästarna via Chistopher 26 Mars 2021

 

Hälsningar kära ni! Jag är St. Germain, jag står här med Mästare Kuthumi och Ärkeängel Mikael. Vi vill ge er vackra människor en uppdatering om vår syn på hur saker går i de himmelska sfärerna just nu, i tid och rum. Livet är ämnat att bli mycket ljusare för människorna på Jorden inom de nästkommande få stunderna, då tiden egentligen inte har någon relevans från vår utsiktspunkt. Vi är förbi brytpunkten för att fånga in skurkarna och så snart informationen om arresteringarna blir offentlig borde livet börja bli enklare för er underbara planet. Vi har just nu er värld i karantän, ingen tillåts komma in eller ut om de inte möter våra krav. Detta är mycket positiva nyheter då det försäkrar att er tillväxt och framtid inte kommer att och inte kan manipuleras. Ni är kollektivt på ungefär 8 miljarder möjliga tidslinjer och det gör det ganska utmanande för gurus och människor som ”har vetskap” att med någon säkerhet förutspå vad som kommer att hända på kort sikt, då ni hela tiden skapar era egna framtider med varje tanke och handling. Livet är inte så fixerat, vilket ni vid det här laget kanske är medvetna om, så det ni tillsammans bestämmer er för kommer slutligen att bli er överenskomna tidslinje (det vill säga, tills skiftet sker). Denna information kan dock vara utmanande för vissa av er, eftersom ni alla är uppvaknade individer och till synes väntar på att era bröder och systrar ska komma ikapp. Ni spelar verkligen roll, och det ni tänker är absolut allt! Genom att bevisa det tillåter vi också var och en av er att skapa era egna individuella tidslinjer, och detta är styrkan hos ert folk. Om ni fortsätter att tänka positiva tankar och låter gångna fel och misstag tona bort genom att inte vara så hårda mot er själva, kommer ni att skapa ert livs drömmar mycket tidigare än kollektivet beslutar vilken väg det ska ta.

Syftet med detta meddelande idag är att försäkra er om att ni inte väntar på att den nya regeringen eller Galaktikerna ska rädda er på något sätt; ni väntar på att ni själva ska vara den person ni vill bli. Detta borde dock inte ses som en svår uppgift, eftersom de flesta av er är på väg att bli övningsmästare i att hantera de 5:e dimensionella energierna, vilka handlar mer om att VARA och mindre om att GÖRA. Att göra och gå till stora mängder handlingar är nära i linje med det gamla tänkesättet och 3:e dimensionell energi. Att känna in stunden och bli den varelse ni alltid varit förutbestämd att vara är det nya sättet att expandera och öka er styrka. Jag lämnar er nu med en sista uppdatering om valutaomvärderingen, sedan lämnar jag över till Mästare Kuthumi för en kort planetär uppdatering. QFS är funktionellt och alla system är redo, men nyckeln att komma ihåg angående detta är att detta nya system inte är utformat med tanke på linjär tid, så det finns inget givet datum för när det kommer igång så att ni alla kan växla. Systemet fungerar genom övervakning av varje persons energinivå och avgör, baserat på när Gud så beslutar, när det är lämpligt att slutligen frisläppa de högt eftersökta medlen. Det betyder att det är helt och hållet var och ens både kollektiva och individuella vibration som kommer att avgöra den perfekta stunden. Vi hoppas att detta meddelande får er att slappna av lite beträffande tidpunkten, släpp den, och var bara i glädje för att manifestera era framtider, drömmar och visioner. Släpp, låt Gud och var ett med er Moder Gaia. Gå ut i naturen, läs en bok, doppa tårna i sanden, se en avslappnande film eller en TV-show, sjung, dansa, måla, men viktigast, LEK! Alla dessa handlingar tjänar er bättre än att vänta på att någon yttre källa ska förändra hur ni mår och hur er nuvarande situation verkar vara. Jag är St. Germain och jag säger farväl nu.

Hälsningar, hälsningar unga padawaner! Detta är den stund ni alla så starkt förväntat er och väntat på! Från vår ståndpunkt, för att vara ärlig, har saker gått bättre än förväntat när vi började detta stora uppdrag för någon tid sedan. Vi hade stort hopp för ert folk, visst, men nu har vi verkligen kommit att erkänna att ert folk kommer att bli de nya ledarna i galaxen i sinom tid. Era aktiviteter på nätterna bevisar för oss att ni alla verkligen är redo, även de som inte kommer att uppstiga i denna livstid, för de får värdefulla lektioner som kommer att tjäna dem väl i framtiden. De kommer också att bli ledare för män, även om det tar lite längre tid för dem än för dem som för närvarande är vakna och uppstiger riktigt snabbt, ska vi säga. Det finns ingen tid i detta universum, vilket ni är väl medvetna om, så vänner och familj som inte gör skiftet till den 5:e dimensionen kommer att bli ledare nästa gång, när de väl levt sina liv i en mer bekväm situation, där de kan leka, lära sig och växa i frid, borta från de mörkas inflytande och totala dominans på alla områden i livet. Jag vill bara vara ytterligare en budbärare idag och låta er veta att allt går utomordenligt bra, och att återföreningen med era stjärnfamiljer är på gång just nu. De kanske inte landar på er gräsmatta imorgon, men det betyder inte att ni inte kan få en 5:e dimensionell besökare på er kammare närhelst ni är redo. Ni väntar inte på någon för detta. Ni har det i er hand! De är alla ivriga att träffa er, och jag kan lova att när det väl är tillåtet, kommer de inte att tveka att kontakta er, om de inte redan gjort det. Så, ha tro! Ni är där! Jag önskar er all lycka i er nya värld, vi finns bara ett rop borta om ni skulle behöva vår hjälp.

Underbara nyheter käraste Jordlingar, eller ska jag säga, mina vackra och underbara ljusarbetare och ljuskrigare! Jag är Mikael och jag vill bara lägga till en sak. Om ni läser detta meddelande just nu, då är ni en del av vår markbesättning, och ni hjälper oss strida mot de mörka i era astrala och drömäventyr. Detta meddelande ska upprepa vad som är känt för många, men kan vara okänt för en del; ni är MÄKTIGA, STORA och UNIKT SPECIELLA, och vi behöver var och en av er i den fortsatta striden! Vi vet att ni är trötta, och vi vet att ni är utslitna, men det ni gör med oss när ni minst anar det är verkligen en remarkabel bedrift som åstadkommits, och många belöningar är på väg till er. Som ni vet snabbas manifestationsförmågorna upp, så fortsätt sikta på stjärnorna och kräva det liv ni vill skapa för er själva! Ni är värda det. Kom ihåg att ni arbetar med oss på natten utförande galaktiska uppdrag och aktiviteter, när ni blir upprörda eller frustrerade över hur ert liv går för närvarande. Det kommer snart att bli bättre. Det lovar vi. Jag är Mikael och Mitt Blå Svärd av Sanning erkänner er mäktighet. Ha det bra kära soldater, vi tar ledning av er skönhet.

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...