Ivo från Vega via Sharon Stewart, 19 januari 2020

Ivo från Vega via Sharon Stewart, 

19 januari 2020

Per Staffan 20 januari 2020

Sharon Stewart

Radikal Acceptans | Ivo från Vega via Sharon Stewart

Först av allt, har jag en uppmaning från Ashtar Sheran till alla ljusarbetare på jorden:

Ljusarbetare, vänligen skicka era höga kärleksfulla energier, till de drabbade delarna av Australien. På så sätt kan vi återförankra det gudomligt feminina till dessa områden, vilka backade tillbaka av mörkret.

För det andra har jag en uppmaning till din kontakt. Var noga med att kolla vår webbplats angående dessa uppmaningar. Jag lägger upp dem där också. Jag har också ett följarkonto kopplad till hennes kontakt med Herberon, katten från Lyran, så det kan också vara av intresse.

18 januari 2020

Håller just nu på med en jordande meditation, och jag har en känsla av att någon försöker kontakta mig, så jag ska se vad jag kan göra.

Vi är Karea och jag ser en sjakalvarelse, en hundvarelse.

Hej Karea.

K: Vi hälsar dig. Vi är ett gruppmedvetande. Vi kommer från hundens stjärna Sirius. Vi är från den 9:e dimensionen.

Jag: Trevligt att träffa er.

K: Vi vill kontakta jordens varelser. Vi älskar att ni respekterar hunden i ert samhälle, och har gjort den till er vän. För dessa hundälskare vill vi uttrycka vår uppriktiga tacksamhet, eftersom ni tar hand om våra hundvänner.

Jag: Nå, de tar han om oss också.

K: Ja, det är ömsesidigt. Ni är ofta de som drar nytta av allt omkring er i er fysiska värld, och en av dessa saker är hunden.

Jag: Jag känner att du är mer av en manlig energi.

K: Jag är en manlig energi. Men jag är också en kvinnlig energi.

Det finns de som kommer att få veta vilka de är, när jag säger att vi vill kontakta dem.

Jag: Okej.

K: Om du kunde hjälpa oss så skulle vi uppskatta det.

Jag: Du liknar en sjakal, som de Egyptiska sjakalhundarna.

K: Vi fanns på jorden för länge sedan. Era pyramider är från antiken, inte från ert närmaste förflutna. Vi fanns på er jord. Vi kommer från Sirius. Vi kom för att hjälpa, men vi visste att din jord skulle falla i mörker, så förberedelser gjordes vid den tiden för ert folks skull. Våra bilder lämnades på era pyramider och på era stora murar över hela världen. Vissa finns kvar men några har förstörts.

Vi finns omnämnda i er historia och vi kommer att möta er igen.

Jag: Tack Karea.

K: Tack. Jag säger nu farväl.

RADIKAL ACCEPTANS

Jag: Hej Ivo, Jesus talade om en radikal acceptans i Kursen av Mirakler. För de som inte är bekanta med kursen så är det ett kanaliserat verk med Jesu budskap, samt en serie dagliga övningar att praktisera.

Jesus förtydligar de sanningar jag kanaliserar från Ivo: angående sådant som att det vi skapar inte är verkligt, att vi skulle vara aggressiva varelser som lever i en mentalitet och känsla som inte gäller för vår medfödda natur, och att vi begränsas av att vi ser oss själva som fysiska kroppar.

Nu har han nämnt något som jag inte känner till, så jag vill att du ska förklara det, snälla Ivo. Han nämnde radikal acceptans. Vad är det?

Ivo: Min älskade, Jesus säger att du kan acceptera allt som det är, så som det förväntas vara hela tiden. När du vanligtvis accepterar allt omkring dig, som det högsta möjliga uttryck för mänskligheten på jorden, då accepterar du radikalt. Nu hörde jag dig stöna när jag sa ”högsta möjliga uttryck”, och det är fördömande kära du. Du dömer allt på din planet som oacceptabelt, och på grund av det så kommer du på kant med alla omkring dig.

Jag: Okej, nästa video. LOL (Skrattar högt)

Ivo: Inte så snabbt, min kära. Du förstår att allt är kärlek i agerande, och för de som inte sett vår video, så kan det vara klokt att göra det. Den här videon förklarar hur det högre självet leder alla genom livet, och hur allt är ett uttryck för själens kärlek på din planet. Och detta utesluter naturligtvis de på din planet som inte har några själar, som kommer att åtalas för invasionen av ditt folk. Men det finns andra på själens matris, som uttrycker sitt högsta möjliga liv. Fast det finns naturligtvis en tankekontroll som stör, men den kommer att tas bort.

Faktiskt så är det så att då man dömer alla som ej acceptabla, så finns du i ditt ego och förstår livet ur egots synvinkel. När du ser alla som acceptabla, oavsett hur egot reagerar, accepterar du radikalt.

Det handlar om att åsidosätta egots åsikt hela tiden. Du förstår att när du befinner dig i de högre tidslinjerna, så har du mycket mindre problem med dömande, eftersom du befinner dig i ett enhetsmedvetande. Du bryr dig verkligen inte om vad andra gör, och ignorerar helt enkelt det de gör.

Men egot blandar sig i. Det blandar sig i eftersom det inte kan uppleva sig självt – det vet bara vem det är, när det jämför sig med andra.

Jag: Men Ivo, jag är en ljusarbetare och jag kommer från en bättre värld, för att leva här. Många ljusarbetare har svårt att acceptera det som händer nu.

Ivo: Men du behöver inte döma det. Du kan helt enkelt använda radikal acceptans för att förstå att detta också kommer att förändras till något bättre för många, och det är i första hand därför du är här.

När ditt ego är aktivt, blir livet oacceptabelt för dig.

Jag: Hur kan jag veta vad jag kan förbättra, om allt vore acceptabelt för mig?

Ivo: Återigen, när du älskar ditt liv som det är, så får du ta emot mer godhet, eller hur?

Jag: Japp. Jag fattar.

Ivo: Att pendla fram och tillbaka mellan egot och själens högre sinne, är svårt med tanke på tidslinjerna som manipuleras fram och tillbaka mellan Ljus och mörker, men du måste komma ihåg att ansluta med din själ varje dag, för att undvika det ditt ego säger. Du måste stanna kvar i de högre frekvenserna, och dina tankar blir resultatet av detta, såväl som fordonet för att uppnå detta.

Jag: Jag kände att du kysste mig härom natten när jag vaknade.

Ivo: Vi måste slutföra det här samtalet, min kära. Jag ser att du försöker distrahera mig. Det beror på att du inte gillar att dina fel påpekas. Jag påpekar dem inte bara för dig; det är många som gör samma fel. Det är vad den fjärde dimensionen handlar om: hjärtat öppnar upp, älskar och accepterar allt, eller hjärtat stängs och det lägre egot får råda.

För att underlätta detta krävs daglig meditation och jordning. Detta för in de högre energierna för att höja frekvensen till själens nivå, och jordningen för ner de lägre energierna till den inre jorden, där de transmuteras. Det är enkelt.

Men du är arbetsnarkoman och gillar inte att ta paus.

Jag: Jag vet.

Ivo: Du tycker om att skapa med din teknik, och som en blå stråle så tycker du om att skriva.

Jag ja.

Ivo: Men du måste ta dig tid för att koppla av. Meditation är ett bra sätt att göra det. Det hjälper också till att hantera omkopplingen av tidslinjerna och de lägre energier du blir ombedd att transmutera, särskilt den senaste tiden. Många kom in när du föddes för att transmutera negativiteten på planeten, och återställa Gaia igen, och du har hållit dig till denna uppgift under hela ditt liv.

För de och alla andra som är transmuterare, är det helt nödvändigt att ha ett bra förhållningssätt till meditation, för att frigöra eller transmutera negativa energier. Du speciellt behöver jordning, eftersom de högre energierna som kommer in, tenderar att ojorda dig.

När du tillämpar radikal acceptans, blir du mindre anpassad mentalt till ditt egos attacker. Ni har alla denna mentalitet – men då ni rättfärdigar er själva genom att attackera någon annan, så är det egot som uttrycker sin rädsla för att bli tillintetgjort.

Attackmentaliteten kommer från ett överlägset egos position, vilket kommer av att döma andra, men när du radikalt accepterar allt som det bästa uttrycket i livet, så frigör du dig från det du uppfattar att du behöver attackera, och jag säger uppfattar, eftersom det är allt det är – något falskt.

När du anpassar din frekvens till en icke-attackmentalitet, en radikal acceptans, så förekommer det ingen uppfattning om fel.

Det är ett val, och du måste hålla ditt ego borta från att dominera dina tankar, och hålla din frekvens uppe, även i tider när du blir ombedd att transmutera negativa energier, som varit fallet nyligen.

Jag: Jag vet. Det var tufft.

Ivo: Och ett bra energetiskt underhåll, likväl som att uppmärksamheten är viktig i tider som dessa.

Jag: Jag tror att när jag känner mig negativ, så tror jag att det är något fel med mig.

Ivo: Nej, det är inte alltid så. Ibland är du inte nöjd med ditt uppförande och ibland transmuterar du energin från alla runt omkring dig, som var fallet nyligen. Antag inte alltid att det är ditt fel. Att skylla på sig själv för att vara ofullkomlig är dåraktigt, min kära Träna också på radikal acceptans för dig själv –  för när du älskar dig själv villkorslöst, så kommer du att bli ett högre uttryck av dig själv.

Det är en fråga om vibrationens frekvens, som alltid i livet. Ditt uttryck är dömande vid lägre frekvenser och accepterande vid högre, så vilket väljer du? Det enda du behöver göra är att hålla frekvensen uppe under dagen, och det kanske innebär att du måste arbeta med ditt mörker, eller så kan det betyda att du ska förstå att du blir uppmanad att utföra en av dina gudomliga uppgifter.

Jag: Fattar.

Ivo: Prova det. Acceptera allt. Se sedan hur mycket bättre ditt liv känns.

Jag: Tack Ivo.

Ivo: Min älskade, Jag kysser dig ofta under natten. Du minns det bara inte för närvarande. Du fick lov att komma ihåg kyssen förra veckan, eftersom du hade det svårt, och att komma ihåg att du är älskad hjälper.

www.sharonandivo.weebly.com

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...